Kristen Idrettskontakt ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.
 

Bli med KRIK til Tanzania i sommer!

På en sommer kan du få erfaringer og opplevelser som du vil ha med deg resten av livet! 
Tanzania er spesielt land. Med rik kultur, imøtekommende mennesker, fattigdom, håp og glede. I KRIK ønsker vi at så mange som mulig som ønsker å lære mer om det internasjonale arbeidet skal få mulighet til å lære og bli kjent med Afrika. Vi skreddersyr et program der man vil få et unikt møte med en ny kultur. 

"Tanzania er så annerledes enn i Norge. Å komme hit er noe helt spesielt. Folket og kulturen, menneskene. Alt. Ansiktet stråler hver gang du smiler til dem"
   Ingrid Hauge, deltaker sommerteam 2011

Nå har du mulighet til å søke plass på årets sommerteam. 
Turen begynner med en uke på East Africa Cup. Her vil du være miljøarbeider på Afrikas største ungdomsturnering i sitt slag. 8 nasjoner, over 1000 deltakere, seminarer, volleyball, fotball og felleskap. Denne uka er for mange et høydepunkt på turen.

Under turneringen legger vi til rette for todagers safari hvor vi besøker to nasjonalparker. Her vil du få se alle de tradisjonelle dyrene og sove i telt under Afrikas himmel. 

Etter East Africa Cup går turen til Haydom for to uker med bibelskole og teambuilding sammen med lokale CHRISCere. Under disse ukene vil det være fokus på personlig utvikling, bibel, utviklingsarbeid, kulturforståelse med mer. 
Vi drar også på outreach med sykehuset til landsbyer rundt i distriktet. 

Til slutt legger vil til rette for en uke på Zanzibar. En fantastisk øy utenfor Tanzania. Vi tar en velfortjent ferie med late dager på stranden før hjemreise til Norge. 

Informasjon om søknad til tur med sommerteam 2016 ligger på krik.no

Spørsmål og søknad sendes til: 
kristin@krik.no

 
 
© KRIK - Kristen Idrettskontakt 2013
Postadresse: Pb. 3822 Ullevål stadion, 0805 Oslo
Besøksadresse: Ullevål Stadion, Sognsvn. 75 A, 0855 Oslo
Tlf.: 22 58 80 20 - E-post: krik@krik.no
Kontonr.: 3000.17.12256 - Org.nr.: 970 534 490
Nettansvarlig: Anne Kristine R. Berg