Kristen Idrettskontakt ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.
 

KRIK Fjellcamp 2018

Fjellsportcamp i vakre omgivelser

31. juli – 5. august går historiens andre KRIK Fjellcamp av stabelen i Jotunheimen! Har du lyst til å trygt bestige de kvasseste toppene, krysse bre, klatre sikkert på felt og i fjell eller bare være på tur i et av Norges flotteste høyfjellsområder? Da er KRIK Fjellcamp arrangementet for deg. I godt lag og med kompetente instruktører ligger alt til rette for trygge, flotte og lærerike dager til fjells! Leiren vil være organisert som et kursopplegg hvor du velger et område du ønsker å fordype deg i. Vi bor i teltcamp i vakre Koldedalen, ikke så langt fra Tyin. På kveldene blir det hygge i campen etter gode dager på aktivitet i fjellet.
 
Kursene vi vil tilby er nærmere spesifisert lenger nede.
Link til påmelding kommer.

DATO: 31. juli – 5. august (Oppmøte ettermiddag/kveld den 31. juli)
STED: Teltcamp i Koldedalen
ALDER: 18+

PRIS OG PÅMELDING:
Prisen for det aktuelle kurset + kr 500,- for fasiliteter i campen (påmeldingsavgiften)

Mat og transport til/fra må ordnes av den enkelte. Komiteen ordner samkjøring av teltlag/middagsgrupper i forkant.

Ved påmelding blir du bedt om å betale kr 500,- i påmeldingsavgift. Dette er den delen av kurskostnaden som går til å dekke fasilitetene vi har i campen og refunderes ikke ved avmelding.

UTSTYR:
KRIK stiller så langt det er mulig med nødvendig utstyr for valgt kurs for de som ikke har selv. En mindre leiekostnad kan komme.

AKTIVITETER:
Følgende kurs/aktiviteter tilbys, og alle er arrangert av KRIK som godkjent kursarrangør etter Norsk Fjellsportforums standard (kvalitetsteikn):
 • Klatring 1 - Kurs i klatring med naturlig sikring/fjellklatring (4 plasser)
  Dette er kurset for deg som er interessert i å lære å klatre på naturlige sikringer. Kanskje har du klatra en del inne og ute på bolter. Kanskje har du fulgt etter på topptau i fjellet, men har lyst til å lære naturlig sikret ledklatring, og på en ordentlig måte? Det blir en del tid på klatrefeltet for å gå gjennom og øve på teknikker, men vi har tid nok til å dra i fjellet.
  Forkunnskaper: Noe erfaring med klatring / sikring (brattkort el.)
  Pris medlem: kr 3200,-
  Pris ikke medlem: kr 3700,-

 • Klatring 2 - Viderekommende kurs i klatring med naturlig sikring/fjellklatring (4 plasser)
  Dette kurset er for deg med erfaring med naturlig sikret klatring. Denne gruppen jobber med noe mer avanserte teknikker enn Klatring 1, som for eksempel kameratredning, lengre klatreturer i fjellet og så videre. Dette er for deg som allerede har noen led-turer på naturlige sikringer bak deg, men kanskje vil videreutvikle kunnskapene og bruke dem mer, spesielt i fjellet.
  Forkunnskaper: Erfaring med ledklatring på egne sikringer. Det kan være lurt å ha vært med på grunnleggende kurs tidligere, som for eksempel klatre- eller fjellsport-kurset på fjorårets Fjellcamp.
  Pris medlem: kr 3200,-
  Pris ikke medlem: kr 3700,-

 • Brekurs (8 plasser)
  Har du alltid hatt lyst til å prøve ut vandring på isbre og lære deg hvordan du kan gjøre det på egen hånd? Dette kurset er midt i blinken for deg! Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Det blir en del jobbing med ulike typer teknikker, og det blir ikke minst et poeng å dra på tur og utforske ulike typer bre. Etter gjennomført kurs får man godkjent første trinn på Norsk Fjellsportforums kompetansestige for bre.
  Forkunnskaper: Ingen
  Pris medlem: kr 2700,-
  Pris ikke medlem: kr 3200,-

 • Fjellsport 1 - Kurs for ferdsel i bratt terreng og bre med tau (4 plasser)
  Dette kurset er rettet mot deg som ønsker å lære mer om tinderangling/bre. Kurset vil gi en innføring i breferdsel og bruk av sikringsutstyr under klatring/klyving opp utsatte passasjer. I tillegg blir det fine turopplevelser! Det kreves ingen forkunnskaper, men man må være forberedt på flere lengre dager i fjellet. God fysisk form samt litt komfort med høyder er en fordel.
  Forkunnskaper: Ingen
  Pris medlem: kr 3200,-
  Pris ikke-medlem: kr 3700,-

 • Fjellsport 2 - Viderekommende kurs for ferdsel i bratt terreng og bre med tau (6 plasser)
  Dette kurset er rettet mot deg som ønsker å ta tinderanglinga litt videre. Kurset vil gi en viderekommen erfaring med breferdsel og bruk av sikringsutstyr under klatring/klyving opp utsatte passasjer. Fokus blir å bruke kompetansen din til fine turopplevelser i kompani med flinke instruktører!
  Forkunnskaper: Du må ha gått et kurs i klatring på naturlige sikringer (og gjerne et brekurs) eller fjellsportkurset på fjorårets Fjellcamp for å kunne være med på dette kurset.
  Pris medlem: kr 3200,-
  Pris ikke-medlem: kr 3700,-

 • Topptur (10 plasser)
  Dette er kurset for deg som er glad i topptur og ikke nødvendigvis jager etter klatring eller å kunne krysse bre på egen hånd. Fokus vil være på å finne de fineste toppene, lunsje med den fineste utsikten og glise de bredeste glisene. Flere av dagene vil det være mulig å bli ført av over bre eller gå over en luftig egg for å komme til toppen, ledet av kompetente instruktører. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta, normal fysisk form er tilstrekkelig.
  Forkunnskaper: Ingen
  Pris medlem: kr 400,-
  Pris ikke-medlem: kr 900,-
 
19. aug til 24. aug
Livsnytelse i fjellheimen
 
23. aug til 18. okt
8 uker bibelskole på Bali
 
24. aug til 26. aug
Høy intensitet i Guds natur
 
7. sept til 9. sept
Kanskje årets viktigste KRIK-dag!
 
9. sept til 17. nov
En høst som kan forandre livet!
 
23. nov til 25. nov
Få max uttelling i parforholdet
 
6. des til 9. des
Koble av og koble på!
 
28. des til 1. jan
Den BESTE måten å feire nyttår på
 
7. jan til 11. jan
 
Se alle kommende arrangementer
 
© KRIK - Kristen Idrettskontakt 2018
Postadresse: Pb. 3822 Ullevål stadion, 0805 Oslo
Besøksadresse: Ullevål Stadion, Sognsvn. 75 A, 0855 Oslo
Tlf.: 22 58 80 20 - E-post: krik@krik.no
Kontonr.: 3000.17.12256 - Org.nr.: 970 534 490
Nettansvarlig: Anne Kristine R. Berg