Kristen Idrettskontakt ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.
 

KRIK Fjellcamp 2017

Fjellsportcamp i vakre omgivelser

Har du lyst å bruke 1 uke av sommeren sammen med trivelige krikere i hjertet av den norske fjellheimen. 1. – 6. august går årets nysatsning i krik av stabelen i Jotunheimen, nemelig KRIK Fjellcamp. Har du lyst til å lære hvordan du trygt kan bestige det vasseste toppene, krysse bre, klatre sikkert på felt og i fjell eller bare være på tur i et av norges flotteste høyfjellsområder? Da er KRIK fjellcamp arrangementet for deg. I godt lag og med dyktige kompetente instruktører ligger alt til rette for trygge, flotte og lærerike dager til fjells. På dagene vil vi i grupper instrueres innenfor valgt aktivitet. På kveldene vil vi samles i camp for å dele dagens opplevelser, lage middag og høre dagens ord fra skriften.
Leiren vil være organisert som et kursopplegg hvor du velger et område du ønsker å fordype deg i, ikke ulikt den mer kjente Nedsnødd leiren KRIK har hatt vinterstid. Kursene vi vil tilby er nærmere spesifisert lengre nede.
Høres dette ut som noe for deg, da ønsker vi at du melder deg på under linken under. Har du spørsmål til opplegget kan du kontakte en av oss i komiteen.

Spørsmål? Kontakt Anders Berge (91350930 / andersberge3@hotmail.com)

Når: 1.-6. August 2017
Hvor: Sognefjellet.
For hvem: 18+ (født 1999 eller tidligere)
Påmelding: Klikk her  (Skriv i kommentarfeltet hvilket kurs du ønsker å
melde deg på.)


Priser:
Prisen for det aktuelle kurset + ca: 800- 1000,- for overnatting. Mer info kommer(Mat og transport til/fra må ordnes av den enkelte. Komiteen ordner samkjøring av teltlag/middagsgrupper i forkant.)

Hilsen Krik Fjelcamp komiteen
Johan Hermstad
Øyvind Grimsrud
Anders Berge

Kurs i klatring med naturlig sikring/ fjellklatring
Dette er kurset for deg som er interessert i å lære mer om klatring på naturlige sikringer. Det vil bli to grupper, én for de som ikke har erfaring med naturlig sikring fra tidligere og én for de som har noe erfaring og ønsker å lære mer. Ingen av disse kursene gir formell kompetanse i henhold til NFs kompetansestige, men vil være nyttig for de som ønsker å klatre med naturlig sikring på egenhånd både på klatrefelt og i fjellet. 
Pris: Kommer

Brekurs
Brekurset tar for seg grunnleggende brekompetanse for å kunne gjøre trygge vurderinger ved ferdsel på bre. Kurset er midt i blinken for deg som ønsker å få kunnskap til å kunne ferdes på bre med andre med liknende kompetanse. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Etter gjennomført kurs får man godkjent første trinn på NFs kompetansestige for bre. Dette kurset legges opp etter samme lest som Brekurset Krik arrangerte i fjor.
Pris: Kommer

Sportsklatring ute (Instruktør kurs)
Dette kurset er for deg som har klatret en del før og ønsker å få formell kompetanse på utendørsklatring på bolt. Kurset tilfredsstiller norsk fjellsportforums (NF) krav til “klatreinstruktør sport”, som kvalifiserer til å lede klatreaktivtet på sportsklatrefelt utendørs. Det blir ikke muligheter for praksis på kurset – man må ha 2 dager praksis for å få godkjenningen som instruktør, noe som må gjøres på egenhånd i etterkant. Kurset vil vare i fire dager, dag fem legges det opp til fellestur til en lokal topp.
Formelle krav til å delta på kurset er to års erfaring med ledklatring og at man kan lede grad 6- med god margin. I forkant av kurset må man sende søknad til NF med logg over fullførte ruter av aktuell vanskelighetsgrad. Dette må søkes om seinest 4 uker før kursstart(Mer info kommer til de som melder seg på). 
Søknadsskjemaer og beskrivelse av kravene og kompetansemålene for “klatreinstruktør sport” finner du her: http://www.klatring.no/Utdanning/Instrukt%C3%B8rkurs/Klatreinstrukt%C3%B8rsport/tabid/6695/Default.aspx
Pris: Kommer, det vil bli gunstige ordninger for de som ønsker å bidra inn mot Krik sine leirer i fremtiden.


Fjellsportkurs
Dette kurset er rettet mot deg som ønsker å lære mer om tinderangling/bre. Kurset vil gi en innføring i breferdsel, bruk av sikringsutstyr under klatring/klyvingopp utsatte pasasjer samt mange fine opplevelser. Det kreves ingen forkunnskaper, men man må være forberedt på flere lengre dager i fjellet. God fysisk form samt litt komfort med høyder er en fordel.
Kurset gir ingen formell kompetanse, men vil gi nyttig kunnskap og erfaring for de som ønsker å øke fjesportkompetansen til eget bruk, i tillegg til mange fine turopplevelser. 
Pris: Kommer

Topptur
Dette er kurset for deg som er glad i topptur og nødvendigvis ikke jager etter formell kompetanse eller klatreerfaring. Fokus vil være på å finne de fineste toppene, lunche med den fineste utsikten og glise de bredeste glisene. Noen av dagene krysser vi kanskje en bre, eller en litt luftigere pasasje. Da vil det være med kompetente turledere som sørger for at alle får en flott og trygg opplevelse. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta, normal fysisk form er tilstrekkelig.
Pris: Kommer


 
22. jun til 26. jun
En konfleir fra øverste hylle!
 
22. jun til 29. jun
Helse for livet!
 
26. jun til 30. jun
En pangstart på sommeren!
 
3. jul til 8. jul
KRIK-ferie for hele familien
 
3. jul til 8. jul
Friluftsfestival for familier
 
4. jul til 8. jul
Familieferie i Gvarv i Telemark
 
5. jul til 8. jul
Sommerski i shorts
 
6. jul til 29. jul
En sommerferie til å vokse på!
 
11. jul til 15. jul
KRIK-leir for hele familien
 
18. jul til 22. jul
Drømmesommer på Drottningborg
 
26. jul til 29. jul
NY leir i 2018!
 
7. aug til 12. aug
Den beste avslutningen på ferien!
 
19. aug til 24. aug
Livsnytelse i fjellheimen
 
23. aug til 18. okt
8 uker bibelskole på Bali
 
24. aug til 26. aug
Høy intensitet i Guds natur
 
Se alle kommende arrangementer
 
© KRIK - Kristen Idrettskontakt 2018
Postadresse: Pb. 3822 Ullevål stadion, 0805 Oslo
Besøksadresse: Ullevål Stadion, Sognsvn. 75 A, 0855 Oslo
Tlf.: 22 58 80 20 - E-post: krik@krik.no
Kontonr.: 3000.17.12256 - Org.nr.: 970 534 490
Nettansvarlig: Anne Kristine R. Berg