Kristen Idrettskontakt ønsker å bevare, inspirere og vinne idrettsfolk til kristent liv både i idrettslag og menighet.
 

6. mai 2017 ble en dato for historiebøkene. F.v: Jouni Veltheim (generalsekretær, KRIK Finland), Erling Ekroll (generalsekretær, KRIK Norge) og Taneli Skyttä (styreleder, KRIK Finland).

KRIK Finland en realitet!

Lørdag 6. mai holdt KRIK Finland stiftelsesmøte i Helsinki.

Anne Kristine Robsahm Berg
ak@krik.no

Publisert 08.05.2017 10:50
10. januar besøkte 10 gira finner KRIK-kontoret i Oslo. De var gira på å starte et kristent idrettsarbeid i Finland, men visste ikke hva de skulle hete eller hva det skulle være. I møtet med den norske KRIK-staben ble våre venner i øst gira på KRIK-konseptet. Allerede på veien hjem ante finnene at det var KRIK de skulle bli. Under fire måneder seinere er KRIK Finland en realitet.

Lørdag 6. mai hadde KRIK Finland stiftelsesmøte i Luther Church i Helsinki. Taneli Skyttä ble valgt som styreleder i KRIK Finland, og Jouni Veltheim ble ansatt som generalsekretær. Jouni har nå sagt opp jobben sin, og starter som generalsekretær 1. august. Det er en frisk satsning. Pr. i dag har ikke KRIK Finland midler til å lønne ham, så dette er noe de jobber med. Styret består i dag av en gjeng med meget kompetente og engasjerte folk. I tillegg har de også opprettet en styringsgruppe som vil jobbe mye med Jouni i starten - som en form for frivillig stab.

Generalsekretær og assisterende generalsekretær i KRIK Norge, Erling Ekroll og Magnus Hvalvik, var til stede under markeringen av KRIK Finlands oppstart. Sammen med tidligere toppidrettsutøvere, misjonærer, representanter for Finnish Lutheran Overseas Mission og mange aktive ungdommer lot de seg imponere over alt våre finske venner har fått til - på meget kort tid.

Vi i KRIK Norge lar oss virkelig inspirere av engasjementet og pågangsmotet i KRIK Finland! Vær GJERNE med å be for det fantastiske arbeidet disse supergira finnene har startet.

Generalsekretær i KRIK Norge, Erling Ekroll, var til stede på stiftelsesmøtet i Luther Church, Helsinki, 6. mai.
Generalsekretær Jouni Veltheim (bakerst) har fått med seg en engasjert og flott styringsgruppe. Her sammen med ass. generalsekretær i KRIK Norge, Magnus Hvalvik (foran t.h).
 
6. jul til 29. jul
En sommerferie til å vokse på!
 
18. jul til 22. jul
Drømmesommer på Drottningborg
 
26. jul til 29. jul
NY leir i 2018!
 
31. jul til 5. aug
Fjellsportcamp i vakre omgivelser
 
7. aug til 12. aug
Den beste avslutningen på ferien!
 
19. aug til 24. aug
Livsnytelse i fjellheimen
 
23. aug til 18. okt
8 uker bibelskole på Bali
 
24. aug til 26. aug
Høy intensitet i Guds natur
 
7. sept til 9. sept
Kanskje årets viktigste KRIK-dag!
 
9. sept til 17. nov
En høst som kan forandre livet!
 
7. jan til 11. jan
 
Se alle kommende arrangementer
 
© KRIK - Kristen Idrettskontakt 2018
Postadresse: Pb. 3822 Ullevål stadion, 0805 Oslo
Besøksadresse: Ullevål Stadion, Sognsvn. 75 A, 0855 Oslo
Tlf.: 22 58 80 20 - E-post: krik@krik.no
Kontonr.: 3000.17.12256 - Org.nr.: 970 534 490
Nettansvarlig: Anne Kristine R. Berg