3. - 7. august

Bibelskolen i Grimstad


PÅMELDING
VIKTIG INFORMASJON:

ARENA 2.0 er dessverre avlyst grunnet spredningen av koronaviruset. Les mer om avlysningen, samt hvilke alternative aktiviteter som vil skje i KRIK fremover, her.

Spørsmål? Send oss en mail på krik@krik.no

 

Go BiG or go home! ARENA 2.0 er sommerens store NYHET og blir en ARENA du aldri har sett maken til. Er du glad i både det aktive leirlivet og den avslappende festivalfølelsen? Da er dette en gavepakke til deg!

 

 


Ved påmelding på Min Side betales en påmeldingsavgift på kr 400,- (denne refunderes ikke ved avmelding).

I tillegg til påmeldingsavgiften sender vi deg en faktura for selve leiren på e-post:

VED PÅMELDING FØR 5. JANUAR (earlybird):
 • KRIK-medlem: 1500,-
 • Ikke-medlem: 1800,-
VED PÅMELDING MELLOM 5. JANUAR og 1. MAI:
 • KRIK-medlem: 1650,-
 • Ikke-medlem: 1950,-
VED PÅMELDING ETTER 1. MAI:
 • KRIK-medlem: 1800,-
 • Ikke-medlem: 2100,-

Prisen inkluderer middag hver dag samt overnatting i telt. (Telt må medbringes selv). Merk også at noen aktiviteter koster ekstra. Se hvilke aktiviteter dette gjelder i aktivitetsoversikten.

KRIK-medlemskap kun kr 120,-

Påmeldingen er nå i gang på KRIK – Min Side.

Husk at du må betale påmeldingsavgiften på kr 400,- med Visa eller MasterCard for å melde deg på.

Trenger du hjelp med påmelding?
Send en e-post til krik@krik.no eller ring oss på 22588029.

HVEM

For alle som vil mellom 16 og 20 år (du må fylle 16 år i løpet av 2020). Er du eldre? Da kan du sende inn inn lederønske. (Se eget skjema).

HVA

ARENA 2.0 arrangeres for aller første gang i år. Med andre ord: Dette er og blir en happening FULL av spennende overraskelser. Noen stikkord kan vi likevel gi deg allerede nå. Vi lover fem fantastiske dager med Jesus og idrett i et skikkelig godt fellesskap.

HVOR

Bibelskolen i Grimstad – midt på den sørlandske skjærgårdsstripa.

HVORDAN

Sammen med hundrevis av andre kan du avslutte sommerferien på den aller beste måten – med et hav av spennende aktiviteter og inspirende møter både morgen og kveld. I tillegg blir det masse tid til å bare henge, være og nyte sommeren på sitt aller, aller beste. På 2.0 skal du kjenne på stor grad av både valgfrihet og fritid i programmet. Vi jazzer opp området med lyslenker, foodtrucks, hengekøyestillas og andre godsaker for å gi deg den ultimate kombinasjonen av leir- og festivalliv.

Under arrangementet bor de fleste av oss i telt, men det går også an å bo på madrass i sovesal mot en ekstrakostnad på kr 200,- (50,-/natt). I sovesalen er det begrenset med plasser og det er dermed førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Det går også an å medbringe egen campingvogn eller camplet dersom du gir beskjed om dette i forkant på e-post.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ARENA et 100 % rusfritt arrangement.

HVORFOR

For å lære noe nytt, bruke kroppen, nyte livet, henge med fine folk, og selvfølgelig – for å bli bedre kjent med Jesus.

MEN HVA HVIS..?

Du er aktiv idrettstutøver? Har en fysisk funksjonsnedsettelse? Eller av andre grunner trenger litt ekstra tilrettelegging? Da vil vi selvfølgelig gjøre det vi kan for at også du får en god leiropplevelse! Send oss en mail på arena@krik.no så finner vi ut av gode løsninger sammen.

Mer praktisk informasjon om arrangementet kommer fortløpende.

AKTIVITETSALTERNATIVER:
 • 3-dagers-aktivitet: Her holder du på med én spesifikk aktivitet (som du får instruksjon i) i tre dager.
 • Aktivitetspakke: Her blir du med på en spennende reise med én ny aktivitet hver dag. Merk: Aktivitetene i hver pakke er satt, og det er derfor ikke mulig å bytte aktiviteter på tvers av pakkene.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

3-DAGERS-AKTIVITETER

Klatring
Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy.

Fotball
Av alle uviktige ting, er fotball den viktigste! Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med?

 • Fotball A (Pro) – For deg som har spilt MYE fotball. Her vil det være fokus på øvelser med høy vanskelighetsgrad og spill i høyt tempo.
 • Fotball B+ (Player) – For deg som har spilt en god del fotball. Her får du mulighet til å utvikle spillet ditt enda et hakk.
 • Fotball B- (Player) – For deg som har spilt en del fotball, men ønsker å forbedre basisferdighetene.
 • Fotball C (Rookie) – For deg som ikke har spilt før eller har spilt veldig lite. Her er det lav terskel og fokus på balltilvenning og lek.

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Lite!

 • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball. Du føler deg trygg på regler, blokking og smashing og ønsker å jobbe med detaljene, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill.
 • Sandvolley B- (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie) – For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

E-sport
Liker du action, spill og konkurranser online og er gira på å bli kjent med flere E-sport-utøvere? Da er dette aktiviteten for deg! Her har vi fokus på strategi, samarbeid, underholdning og nye bekjentskap på kryss og tvers av spill. Lad opp pc-en og gjør deg klar for et skikkelig E-sport-party!

Amazing Race
Bli med på tre dager fylt med fart, spenning og utfordringer når vi gir deg KRIKs egen versjon av Amazing Race. Aktiviteten deles inn i grupper der målet vil være det samme for alle: å løse fysiske og strategiske oppgaver på best mulig vis for å komme seg fortest mulig til mål! Klar, ferdig, GÅ!

Elvekajakk (koster 300 kr ekstra)
På elvekajakk får du fart og spenning fra første åretak! Aktiviteten krever ingen spesielle forkunnskaper, men du må tåle å bli våt og gjøre kroppen klar for et realt kick. Kanskje er du tøffere enn du tror? Ta med våtdrakt og redningsvest om du har.

Garden Games
Crocket, boccia, kubb, slakkline – velg Garden Games for å nyte sommersolen med vennene dine. Her fylles dagene med tradisjonelle hageaktiviteter og nye gøyale påfunn – selvfølgelig til deilige beats fra anlegget.

Dans
Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller du vil utvikle deg som danser.

Skate
Gira på å lære deg kickflip? Eller enda bedre; få en kickflip på film? Enten du har stått mye, er gira på å lære deg litt basics, eller sikler etter å mekke en fet film, er dette aktiviteten for deg! Ta med deg sparkesykkel, brett eller rulleskøyter som kan brukes på skatebanen. Du bestemmer!

Kondis
Velg mellom rulleski, løping og sykling – eller kjør på med alle tre om du ønsker. Dette er en aktivitet for deg som liker at blodpumpa jobber godt!

Motorsport (koster 500 kr ekstra)
Her får du sjansen til å teste ut trail og skikkelig tøffe terrengbiler! Tråkk til eller forsér hindringer i skogen med massevis av motorkraft under panseret. BOOM!

Seiling (koster 200 kr ekstra)
Sail away med Grimstad seilklubbs Grimstadjoller. Her er det plass til to i hver båt, men pass deg for bommen – den kan komme fort! Ta med egen vest og våtdrakt om du har.

PAKKEAKTIVITETER

Beach sports
Her får du muligheten til å tilbringe tre dager i sanden, og du får prøve deg på både beachvolleyball, beachhåndball og footvolley. Dette er den perfekte sommeraktiviteten for deg som er glad i strandlivet, men samtidig ønsker å prøve ut mer enn én sport!

Xtreme
Er du et ekte råskinn? Denne aktiviteten passer for de tøffeste KRIKerne blant oss, og vi kan garantere at du vil få utfordret deg både fysiske og mentalt! Det blir innspill fra militæret, en skikkelig crossfit-challenge og en aldri så liten gulrot den siste dagen! Tar du utfordringen?

Ballsport
Glad i ball? Her blir det masse moro med ulike former for ballspill! Prøv fotball, sandvolleyball, håndball og spikeball fordelt på tre forskjellige dager. Perfekt for den allsidige atleten, eller den som vil prøve ut alt!

Plask
Hva er vel bedre enn å leke seg i vannet med gode venner en sommerdag? Dette er aktiviteten for alle badenymfer som vil teste ut både stuping, svømming, fridykking og SUP. Kanskje får vi til og med prøvd oss som synkronsvømmere?

Aqua (koster 200 kr ekstra)
Sommer = vann! Bli med på tre dager med tre ulike vannaktiviteter. Det blir vannski + tube, havkajakk og SUP. Aqua blir rett og slett van(n)vittig gøy!

Tørr på vann (koster 100 kr ekstra)
Trives du på vannet? Men vil likevel holde deg (ganske) tørr? Da er dette aktiviteten for deg. Her tar vi turen ut i kano, i havkajakk og også en tur på SUP-brettet.

Allround (koster 100 kr)
Klarer du ikke å velge mellom ballsport, vannsport og akrobatikk? Da er dette en real godbit! Her får du prøvd deg som både fotballstjerne, skiløper på vannet og som en mulig mester av trampolineparken. Kan det egentlig bli bedre enn dette?

911 (koster 200 kr ekstra)
Det har vært en stor ulykke og du er første person på stedet! Hvert sekund teller og du må skaffe hjelp! Hva gjør du? På denne aktiviteten vil du få kjenne på kroppen hvordan det er å stå i en krisesituasjon og selvfølgelig lære mer om hva du bør gjøre. I tillegg til dette vil du få prøve deg på både selvforsvar og paintball. Kort oppsummert: En variert aktivitet for deg som vil kjenne adrenalinet pumpe i kroppen!

Friidrett
Gira på å bli den nye Warholm eller Ingebrigtsen? Da er dette aktiviteten for deg. Test og prøv egne ferdigheter på 100 meter (med eller uten hekk), i kulestøtt og i høydehopp. Her får du en innføring i det meste. I tillegg lager vi et lite «vriidrettsarrangement» der du får prøvd deg på fridrettsgrener med en vri. Garantert latterkrampe og fryktelig gøy!

Berre rekkert!
Smekk, smekk, smekk! Dra frem «gitaren» og gjør deg klar for tre dager med dæljing og hærjing på rekkertbanen. Her blir det tennis, squash og sist, men absolutt ikke minst – badminton. Ta med tennissokkene og rekkert om du har. Dette blir berre rekkert!

Villmark
Drømmer du om å bli den nye Lars Monsen eller Cecilie Skog? Bli med på kanotur, lær hvordan du bruker kart og kompass, tenn det kuleste bålet, og finn og tilbered den diggeste maten naturen har å by på. Ta med tursko, dagstursekk og gjerne en lommekniv om du har.

 

EN VANLIG DAG PÅ 2.0 INNEHOLDER DISSE DEILIGE INGREDIENSENE:
 • Morgenrave
 • Frokost
 • Møter
 • Aktiviteter
 • Middag
 • Seminarer
 • Chill, spill og diverse kule happenings på historiens hyggeligste hengecampus
FELLESTRANSPORT

KRIK setter opp busser fra flere steder i Norge. Dette er et tilbud som koster ekstra (utover leiravgiften), men som samtidig er et rimelig og hyggelig transportalternativ. Etter at du har meldt deg på leir kan du klikke deg videre til vårt BUSSPÅMELDINGSSYSTEM for å se om det går buss fra ditt fylke. Står ikke ditt fylke der, er det dessverre ikke satt opp egen KRIK-buss derfra. Spørsmål? Send en e-post til maren@krik.no.

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 1999 eller tidligere for å være leder på ARENA 2.0.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på ARENA 2.0?
Ta kontakt på stand@krik.no

KRIKs leirfond har som formål å støtte barn og unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som av økonomiske årsaker ikke har mulighet til å reise. KRIK ønsker å være en organisasjon for alle og vil gjennom leirfondet gi flere barn og unge muligheten til å oppleve det gode KRIK- og leir-fellesskapet.

HVEM KAN SØKE?
 • Alle som er medlem av KRIK* og som ønsker å dra på leir, men som ikke har mulighet grunnet økonomiske årsaker.

*KRIK-medlemskap kr 120,- (dekkes ikke av leirfondet)

HVORDAN SØKE?
 • Skriv en kort søknad til leirfond@krik.no. Søknaden bør inneholde følgende punkter:
  – Navn, alder, adresse og mailadresse*
  – Navn på leiren man ønsker å dra på
  – Kort redegjørelse på hvorfor man søker

*Alt innhold i søknaden vil bli behandlet konfidensielt.

HVA KAN MAN SØKE OM?
 • Deler av eller hele leiravgiften
 • Reisevei til og fra leir
FONDET DEKKER IKKE:
 • Kjøp av utstyr
 • Lommepenger på leir
 • Medlemsavgift i KRIK
ØVRIGE SPØRSMÅL?

Ta kontakt på leirfond@krik.no.


Spørsmål?

22 58 80 20
arena@krik.no
Stolt sponsor av KRIK