800 personer er allerede klare for å gå inn i 2020 på KRIK EXPLORE. Lyst på en uforglemmelig nyttårsfeiring du også? Da må du melde deg på!
Foto: Sven Ingar Frantzen
Publisert: 13.11.19

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
800 KRIKere er klare for EXPLORE 2020

Leirsjef Hanne Borgersen gleder seg stort over at 800 KRIKere så langt er klare for nyttårsfeiring på EXPLORE 2020.

En måned etter påmeldingsstart er 800 deltakere og ledere klare for nyttårsleiren EXPLORE. – Det finnes jo ingen bedre start på 2020 enn sammen med en nydelig gjeng KRIKere, forteller leirsjef Hanne Borgersen.

28. desember – 1. januar inviterer KRIK nok en gang til en unik og opplevelsesrik nyttårsfeiring i Håkons Hall på Lillehammer. I år som tidligere vil ca 1000 ungdommer og unge voksne innlosjere seg i Håkons Hall og bytte ut senga med luftmadrass, juleselskapene med morgen- og kveldsmøter og julekakene med tidenes gallamiddag.

Hanne Borgersen (25) er leirsjef på andre året og gleder seg stort til at både nye og gamle KRIKere skal ramle inn dørene i Håkons Hall. Etter at påmeldingen åpnet 10. oktober har påmeldingene rent inn, men heldigvis er aktivitetstilbudet og husrommet såpass stort at det fortsatt er plass til flere.

– Det er rett og slett skikkelig stas at vi har rundet over 800 deltakere og ledere som skal feire nyttår sammen på EXPLORE. Det finnes jo ingen bedre start på 2020 enn sammen med en nydelig gjeng KRIKere.

– Hva liker du selv best med EXPLORE?

– Oi, det er vanskelig å svare på! Alt fra å møte igjen kjentfolk, få nye venner, spise nyttårsmiddag med over 1000 andre folk, gi nyttårsklemmer til alle man ser rundt seg i Lysgårdsbakken, gode møter med inspirerende taler, mye lek og nydelige aktiviteter. Men; det at vi sammen spiser, sover, skravler, synger, danser, leker og mye mer – og alt dette inne i Håkons Hall – gir en helt unik leiropplevelse og et godt fellesskap å være en del av!

– Hva vil du si til de som ennå ikke har meldt seg på?

–  At det selvfølgelig er plass til deg også! Sjekk ut årets aktivitetsoversikt og bli med! Jeg gleder meg i alle fall skikkelig til tidenes nyttårsfeiring og håper å se deg også!

GIRA?

Les mer om EXPLORE og meld deg på her.
Sjekk også ut Facebook-arrangementet vårt for jevnlige og spennende oppdateringer før leir.