Publisert: 14.05.21

Skrevet av: Kristine S. Bergerud
ACTION er avlyst

Det er få ting vi i KRIK liker bedre enn å lage leir, invitere til leir og være SAMMEN på leir. Men dessverre er KonfACTION og ACTION, som skulle gå av stabelen i juni, avlyst. Vi ventet i det lengste med å ta denne avgjørelsen i håp om å få bedre utsikter og betingelser å jobbe med… men det kom ikke. Det er kjedelig, men oppleves som det riktige å gjøre med den informasjonen vi har tilgjengelig nå. Heldigvis har vi mye annet godt og gøy i vente.

MANGE HJERTER GLEDET SEG

Et firesifret antall KRIKere var allerede klare for KonfACTION og ACTION i Bø. Kanskje var du én av de mange som var påmeldt som deltaker, hadde meldt deg som leder og gledet deg til leir? Leirsjefene, komiteene og vi på kontoret hadde også gledet oss skikkelig til å treffe nettopp deg på leir i sommer! Å avlyse leir er en ordentlig nedtur, men det aller viktigste for oss i KRIK vil alltid være at leirene våre er trygge møteplasser for alle som er der.

Heldigvis VET vi at det blir tid for leir igjen – og vi håper det blir snart! Basert på regjeringens gjenåpningsplan er det gode utsikter for å arrangere ARENA (4.-8. august) og CAMP 20+ (8.-11. august).

Alle ACTION-deltakere er velkomne som deltakere på ARENA! ARENA er vanligvis for de mellom 16-20 år, men i år åpner vi for flere siden situasjonen er som den er. Så om du er mellom 14-20 år og har lyst på en uke spekket med aktiviteter, møter, lovsang, is, bading, sol og beach kan du allerede nå melde deg på. Vi garanterer god stemning og en minnerik leiropplevelse!

Trykk her for mer info og påmelding til ARENA!

TILBAKEBETALING

Til info blir tilbakebetalingen for ACTION snart igangsatt. Vil du bli med på ARENA foretar du deg derfor en ny påmelding. Samme betingelser gjelder her; du får tilbakebetalt ved eventuelle avlysninger.

MYE GODT OG GØY I VENTE!

KRIK handler om trosglede, idrettsglede og livsglede. Det siste året har vi alle måttet finne nye veier og verktøy for å praktisere disse gledene, midt i alt alvoret som preger oss som enkeltmennesker og storsamfunn. Vi ser frem til å arrangere minnerike og spennende leirer med idrett og Jesus i sentrum – for det er det KRIK er til for!