TIL INFO
Ikke alt av info på siden er oppdatert. Det vil komme mer oppdatert informasjon for 2023 når det nærmer seg påmelding.

27. juni - 1. juli 2023

Bø i Telemark

Vi gleder oss til å invitere til ACTION 27. juni – 1. juli i 2023! KRIK ACTION er for deg mellom 14-17 år, og er kort oppsummert den BESTE måten å starte sommerferien på! Sammen møtes vi til leirliv, aktivitet og god stemning på Bø camping (Telemark) – med Jesus i sentrum. Som en real bonus er også Skandinavias største vannpark, Bø Sommarland, nærmeste nabo. DET er skikkelig gøy!

HVA ER ACTION?

En vanlig dag på leir starter med et morgenmøte i møteteltet. Der samles vi til leirsang, lovsang, tale og litt praktisk informasjon, før vi sammen drar ut på aktivitet. Ved påmelding velger du en aktivitet eller idrett du ønsker å få instruksjon i. Denne holder du på med på dagtid (onsdag, torsdag og fredag) fra ca kl. 10.00-14.00. Når du kommer hjem er middagen servert på leirplassen, og så er det opp til deg hvordan du vil bruke de neste timene. Kanskje løpe rett opp i badeland? Eller kanskje bare henge på leirplassen? Valget er ditt! På kvelden møtes vi i møteteltet igjen for mer input, lovsang og fellessskap. Etter møtet skjer det mye gøy på miljøtorget rett utenfor møteteltet. Kvelden avsluttes med noe vi kaller «teltgrupper» – der du får besøk av et par ledere på kveldstid. Disse gruppene er for mange et høydepunkt i løpet av dagen og leiren.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ACTION et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

ALDERSGRENSE

Leiren er for deg som er 14 år eller eldre (du må fylle 14 år i løpet av 2023). Øvre aldersgrense er 17 år (du fyller 17 år i løpet av 2023).

DELTAKERBREV

Deltakerbrev kommer

OVERNATTING

ACTION finner sted på Bø camping og alle overnatter i telt. Husk derfor å pakke med dette! Merk også at gutter sover i guttetelt og jenter sover i jentetelt.

Reiser du alene – og ønsker å sove sammen med noen?
Da er det mulig å reservere plass i én av deltakerlavvoene våre. Send en mail til action@krik.no for spørsmål eller reservasjon av plass. Merk: begrenset antall plasser.

MATALLERGIER/SPESIELLE HENSYN

Har du matallergi eller andre hensyn vi må kjenne til? Ved matallergi: Husk å informere om dette ut v/ påmelding på Min Side. Andre spesielle hensyn? Send en e-post til action@krik.no.

SPØRSMÅL?

Ta kontakt med KRIK-kontoret (krik@krik.no / 22 58 80 20) eller send en e-post til action@krik.no.

Ved påmelding på Min Side betales hele avgiften. (Det inkluderer en påmeldingsavgift på 400,- som ikke blir refundert ved avmelding).

Medlemspris*:
·        2400,- før 8.mai
·        2500,- etter 8.mai* 400 ,- ekstra for ikke-medlemmer. KRIK-medlemskap kun kr 120,-
Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

Grupperabatt:
Reiser du med lokallaget eller lignende? Du får hver tiende deltaker gratis! Meld dere på som vanlig, men send oversikt over gruppa til .

INKLUDERT I PRISEN
 • Overnattingsplass (man overnatter i eget telt, så ta med det!)
 • Middag x3 (onsdag, torsdag og fredag)
 • Aktivitet/instruksjon i tre dager
 • Inngang til Sommarland (onsdag, torsdag og fredag)
 • Transport til og fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • KRIK-torgaktiviteter hver ettermiddag/kveld

Påmeldingen åpner 28. mars kl 16.00 på KRIK – Min Side. Følg med i våre kanaler. 

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes rundt en måned før leirstart

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller 22588020.

Merk: Oppdatert program for ACTION 2023 kommer.

TIRSDAG

16.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.30 Ro

ONSDAG-FREDAG

08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00 Buss til aktiviteter
10.00 – 14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 Miljøtorg
23.30 Ro

LØRDAG

09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

Med forbehold om endringer.

Dette er aktiviteter for ACTION 2022. Oppdatert liste kommer før påmeldingstart 28. mars.

På ACTION kan du velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Du velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes ca. en måned før leirstart.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

Akrobatikk
Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med!

Badminton
Ta hagesport nr. 1 til nye høyder, og lær deg hvordan badminton egentlig skal spilles. Aktiviteten vil finne sted innendørs på ordentlige badmintonbaner, og du vil lære deg reglene og triksene som gjør deg til gatas beste badmintonspiller!

Ball & games
Her blir det spill, turneringer og masse moro i ulike former for ballspill. Aktivitetene vil foregå utendørs, så det nytter ikke å være redd for litt grønske på knærne.

Basketball
Klassisk ballspill som gir deg høy puls og lar konkurranseinstinktet sige på. Aktiviteten vil by på teknikk- og regelgjennomgang – i tillegg til mye spilletid.

Beachhåndball
I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillet og spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa.

Fotball
Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med?

Frisbee
Finn ut hvorfor denne flyvende disken engasjerer folk verden over. Gled deg til frisbeegolf, frisbee ultimate, ulike kastteknikker og mye moro i sola!

Golf (koster kr 400,- ekstra)

Drømmer du om hole-in-one? Eller fascineres du av kombinasjonen kraft, koordinasjon og presisjon? Bli med ut i vakre golfomgivelser og prøv den store folkesporten.

Havkajakk (koster kr 400,- ekstra)
Glad i å komme tett på naturen? Havkajakk er aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på bølgene – eller nyte en tur på flatt og stille vann. Ta med egen redningsvest om du har.

Hip-hop
Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller du vil utvikle deg videre som danser.

Kano
Er du glad i det våte element, sol og rolig tempo? Bli med på kano-gruppa, og se hvor åretakene og strømmen tar deg. Ta med egen redningsvest om du har.

Klatring
Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy.

Let the game begin
Liker du å leke? På «Let The Game Begin» skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte, kreative og nye leker. En super-artig aktivitet med masse konkurranse og feelgood!

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester»

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Instruksjon på alle nivå:

 • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill.
 • Sandvolley B- (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie) – For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

Selvforsvar
Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til! 

Splash! (koster 350,- ekstra)
Er du en fisk i menneskeklær? På denne aktiviteten vil det meste foregå i vann. Vannlek, konkurranser, stuping og svømming er bare noe av det denne populære aktiviteten har å tilby. Hopp i det og bli med på Splash! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy.

Tennis
Forehand, backhand, slå i vei – kanskje Federer vil spille mot deg! Gjør deg klar for både sol og masse spill. Ta med egen racket om du har.

Terrengsykling
På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Ta med sykkel, hjelm, øvrig ønsket beskyttelsesutstyr og gjerne litt lappesaker om du har. Ta kontakt med
andrea@krik.no dersom du ikke har tilgang til sykkel og ønsker å leie.

Vannsport (koster kr 400,- ekstra)
For deg som liker fart og spenning i det våte element. Prøv vannski, wakeboard og knebrett i Norsjø kabelpark. Kort oppsummert: VANNvittig gøy! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy.

59 grader Bø
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord er en populær klassiker. I team må du samarbeide med de andre for å løse tøffe utfordringer – i vill natur. Tar du sjansen?

Fullbooket aktivitet? Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes 2. juni. 

Aktivitetene kan tilrettelegges for fysisk funksjonshemmede. Ring KRIK-kontoret på 22588020 eller send en e-post til action@krik.no.

FELLESTRANSPORT

KRIK setter opp busser fra flere steder i Norge med forbehold om at det er nok påmeldte. Dette er et tilbud som koster ekstra (utover leiravgiften), men som samtidig er et rimelig og hyggelig transportalternativ. Informasjon om dette kommer. Følg med.

ACTION

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2003 eller tidligere for å være leder på ACTION.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på ACTION?
Ta kontakt på stand@krik.no

KRIKs leirfond har som formål å støtte barn og unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som av økonomiske årsaker ikke har mulighet til å reise. KRIK ønsker å være en organisasjon for alle og vil gjennom leirfondet gi flere barn og unge muligheten til å oppleve det gode KRIK- og leir-fellesskapet.

HVEM KAN SØKE?
 • Alle som er medlem av KRIK* og som ønsker å dra på leir**, men som ikke har mulighet grunnet økonomiske årsaker.

*KRIK-medlemskap kr 120,- (dekkes ikke av leirfondet)

** Fondet dekker kun deltakelse på KRIKs hovedleirer: EXPLORE, ACTION, ARENA og CAMP 20+.

HVORDAN SØKE?
 • Skriv en kort søknad til leirfond@krik.no. Søknaden MÅ inneholde følgende punkter:
  – Navn, alder, adresse og mailadresse*
  – Navn på leiren man ønsker å dra på
  – Begrunnelse på hvorfor man søker

*Alt innhold i søknaden vil bli behandlet konfidensielt.

HVA KAN MAN SØKE OM?
 • Deler av eller hele leiravgiften
 • Reisevei til og fra leir
FONDET DEKKER IKKE:
 • Kjøp av utstyr
 • Lommepenger på leir
 • Medlemsavgift i KRIK
ØVRIGE SPØRSMÅL?

Ta kontakt på leirfond@krik.no.

Spørsmål?

22 58 80 20
action@krik.no

Bø camping

Bø camping, Bø i Telemark, Norge

View larger map


Stolt sponsor av KRIK