27. juni - 1. juli 2023

Bø i Telemark

TID IGJEN FØR VI FYLLER BØ CAMPING:
2023/06/27 18:00:00

Vi gleder oss til å invitere til ACTION 27. juni – 1. juli i 2023! KRIK ACTION er for deg mellom 14-17 år, og er kort oppsummert den BESTE måten å starte sommerferien på! Sammen møtes vi til deilig stemning på Bø camping i Telemark,  fete aktiviteter, gode møter. Alt med Jesus i sentrum. Ikke minst får du timevis med sklier, basseng og kule attraksjoner i Bø Sommarland som ligger rett ved. Det er bare å glede seg!

Pris:
 • Pris før 8.mai: 2400,- for medlem* / 2800,- for ikke-medlem
 • Pris fra 8.mai: 2500,- for medlem* / 2900,- for ikke-medlem

Inkludert i dette er 400,- påmeldingsavgift.

*KRIK-medlemskap koster kun kr 120,-
Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

Inkludert i prisen:
 • Overnattingsplass (man overnatter i eget telt, så ta med det!)
 • Middag x3 (onsdag, torsdag og fredag)
 • Aktivitet/instruksjon i tre dager
 • Inngang til Sommarland (onsdag, torsdag og fredag)
 • Transport til og fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • KRIK-torgaktiviteter hver ettermiddag/kveld

Grupperabatt:
Reiser du med lokallaget eller lignende? Du får hver tiende deltaker gratis! Meld dere på som vanlig, og send oversikt over gruppa til andrea@krik.no.

Er du i en økonomisk trang situasjon?
Da har vi et leirfond som du kan søke støtte fra. Les mer under fanen «leirfond»

Påmeldingen åpner 28. mars kl 16.00 på KRIK – Min Side

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes 1. juni. Følg med i våre kanaler.

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller 22588020

Ved påmelding på MinSide betales 2400,-*
– Leiravgift på kr 2400,-
– Påmeldingsavgift på kr 400,-
– Medlemsrabatt: kr -400,-

*pris for KRIK-medlemmer før 8.mai

Avmelding:

Ved avmelding før 6. juni, vil leiravgiften refunderes (påmeldingsavgiften refunderes ikke)

Ved avmelding mellom 6. juni og 20. juni, vil halve leiravgiften refunderes.
(påmeldingsavgiften refunderes ikke)

Ved avmelding fra og med 21.juni blir det ingen refusjon. Det samme gjelder dersom man ikke møter opp til leir.

Ved eventuell sykdom; ta kontakt med eget forsikringsselskap ved behov.

Tilbakebetling ved avmelding

Avmeldinger gjort før 30. mai vil bli behandlet ila. uke 22. Ved avmelding fra og med 30. mai vil tilbakebetalingen skje etter avviklingen av alle KRIKs sommerleirer.

ALDERSGRENSE

Leiren er for deg som er 14 år eller eldre (du må fylle 14 år i løpet av 2023). Øvre aldersgrense er 17 år (du fyller 17 år i løpet av 2023).

DELTAKERBREV

Du får tilsendt deltakerbrev med informasjon på e-post en måned før leir. Du kan også se det her.

RUSFRITT

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ACTION et 100 % rusfritt arrangement.

 

ACTION finner sted på Bø camping og alle overnatter i telt. Husk derfor å pakke med dette! Merk også at gutter sover i guttetelt og jenter sover i jentetelt.

Reiser du alene – og ønsker å sove sammen med noen?
Da er det mulig å reservere plass i én av deltakerlavvoene våre. Send en mail til action@krik.no for spørsmål eller reservasjon av plass. Merk: begrenset antall plasser.

(Med forbehold om endringer). Du finner eksakt program i appen vår (Leirbobla) når det nærmer seg leir. 

TIRSDAG

16.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.30 Ro

ONSDAG-FREDAG

08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00 Buss til aktiviteter
10.00 – 14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK-torg
23.30 Ro

LØRDAG

09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

På ACTION kan du velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Du velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Om du ikke finner en av aktivitetene i påmeldingen er den mest sannsynlig full. Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes 1. juni. Følg med i våre kanaler.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. På de andre aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon. 

Akrobatikk
Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med!

Ball & games
Her blir det spill, turneringer og masse moro i ulike former for ballspill. Aktivitetene vil foregå utendørs, så det nytter ikke å være redd for litt grønske på knærne.

Beachhåndball
I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillet og spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa.

Fotball
Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med?

Frisbeegolf
Lær mer om hvordan disken funger og hvordan du mestrer både forhand og backhand. Finn frem kastearmen og se frem til noen fine dager på frisbeegolfbanen. Ta med deg disker om du har.

Golf (koster kr 400,- ekstra)

Drømmer du om hole-in-one? Eller fascineres du av kombinasjonen kraft, koordinasjon og presisjon? Bli med ut i vakre golfomgivelser og prøv den store folkesporten.

Havkajakk (koster kr 400,- ekstra)
Glad i å komme tett på naturen? Havkajakk er aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på bølgene – eller nyte en tur på flatt og stille vann. Ta med egen redningsvest om du har.

Kano
Er du glad i det våte element, sol og rolig tempo? Bli med på kano-gruppa, og se hvor åretakene og strømmen tar deg. Ta med egen redningsvest om du har.

Klatring
Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy.

KRIK trippel – NYHET på ACTION
Hvorfor velge én idrett når du kan velge tre? På denne aktiviteten får du prøve deg i KRIK-favorittene fotball, volleyball og spikeball.

Let the game begin
Liker du å leke? På «Let The Game Begin» skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte, kreative og nye leker. En super-artig aktivitet med masse konkurranse og feelgood!

Let`s dance – NYHET
Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller du vil utvikle deg videre som danser.

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester»

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Instruksjon på alle nivå:

 • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill.
 • Sandvolley B- (Player)– For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie)– For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

Selvforsvar
Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til!

Splash! (koster 350,- ekstra)
Er du en fisk i menneskeklær? På denne aktiviteten vil det meste foregå i vann. Vannlek, konkurranser, stuping, svømming, og en dag med vannski, wakeboard og knebrett i Norsjø kabelpark er bare noe av det denne populære aktiviteten har å tilby. Hopp i det og bli med på Splash! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy.

Tennis
Forehand, backhand, slå i vei – kanskje Casper Ruud vil spille mot deg! Gjør deg klar for både sol og masse spill. Ta med egen racket om du har.

Terrengsykling
På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Ta med sykkel, hjelm, øvrig ønsket beskyttelsesutstyr og gjerne litt lappesaker om du har.

Ta kontakt med andrea@krik.no dersom du ikke har tilgang til sykkel og ønsker å leie.

Vannsport (koster kr 400,- ekstra)
For deg som liker fart og spenning i det våte element. Prøv vannski, wakeboard og knebrett i Norsjø kabelpark. Kort oppsummert: VANNvittig gøy! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy.

59 grader Bø
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord er en populær klassiker. I team må du samarbeide med de andre for å løse tøffe utfordringer – i vill natur. Tar du sjansen?

 

Ønsker du tilrettelegging på leir? Aktivitetene kan tilrettelegges for fysisk funksjonshemmede.

Ta kontakt med action@krik.no, eller ring KRIK-kontoret på tilf 22588020, så vil vi gjerne legge til rette for at du kan reise på leir!

DISKTRIKTSBUSS

KRIK setter opp busser fra flere steder i Norge med forbehold om at det er nok påmeldte. Dette er et tilbud som koster ekstra (utover leiravgiften), men som samtidig er et rimelig og hyggelig transportalternativ. Påmeldingen skjer via Checkin.

VEIBESKRIVELSE

Adressen er: Bø camping – Lifjellvegen 51, 3800 Bø i Telemark

Det er mulig å ta tog til Bø stasjon. Der blir du møtt av KRIK-ledere, og det blir satt opp shuttle fra togstasjonen til leirområdet.

KRIKs leirfond har som formål å støtte barn og unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som en økonomisk utfordrende situasjon ikke har mulighet til å reise. KRIK ønsker å være en organisasjon for alle og vil gjennom leirfondet gi flere barn og unge muligheten til å oppleve det gode KRIK- og leir-fellesskapet.

HVEM KAN SØKE?

Alle medlemmer av KRIK* i hovedmålgruppa (13-26 år) og som ønsker å dra på leir**, men som ikke har mulighet grunnet en økonomisk utfordrende situasjon.

*KRIK-medlemskap kr 120,- (dekkes ikke av leirfondet)
** Fondet har en begrensning på hvilke leirer det dekker, og dekker kun deltakelse på følgende leirer:

  • Deltakelse på ACTION, ARENA, CAMP20+, EXPLORE
  • Deltakelse på leirer arrangert av våre kompetansegrupper
  • Støtte for barn på FamilieKRIK-leirer på sommeren.
HVORDAN SØKE?

Skriv en kort søknad til leirfond@krik.no. Søknaden inneholde følgende punkter:

 • Navn, alder, adresse og mailadresse*
 • Navn på leiren man ønsker å dra på
 • Begrunnelse på hvorfor man søker
  *Alt innhold i søknaden vil bli behandlet konfidensielt.
HVA KAN MAN SØKE OM?
 • Deler av eller hele leiravgiften
 • Reisevei til og fra leir
FONDET DEKKER IKKE:
 • Kjøp av utstyr
 • Lommepenger på leir
 • Medlemsavgift i KRIK

ØVRIGE SPØRSMÅL?
Ta kontakt på leirfond@krik.no.

ACTION

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2003 eller tidligere for å være leder på ACTION.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på ACTION?
Se informasjon på krik.no/stand

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt på stand@krik.no

Spørsmål?

22 58 80 20
action@krik.no

Bø camping

Bø camping, Bø i Telemark, Norge

View larger map


Stolt sponsor av KRIK