25. - 29. juni 2024

Bø i Telemark

TID IGJEN FØR RESTPLASSER SLIPPES 30. MAI kl 10.00

2024/05/30 10:00:00

Vi gleder oss til å invitere til ACTION 25. – 29. juni 2024! KRIK ACTION er for deg mellom 14-17 år, og er kort oppsummert den BESTE måten å starte sommerferien på! Sammen møtes vi til deilig stemning på Bø Camping i Telemark,  fete aktiviteter, gode møter. Alt med Jesus i sentrum. Ikke minst får du timevis med sklier, basseng og kule attraksjoner i Bø Sommarland som ligger rett ved. Det er bare å glede seg!

HELE ACTION-UKA:
 • Ordinær pris: 2500,- for medlem* / 2900,- for ikke-medlem
  • Fra og med 9. mai legges det på kr 100 på ordinær pris
  • Fra og med 9. juni legges det på ytterligere kr 100 (totalt 200,-) på ordinær pris
   • Inkludert i prisen:
    • Overnattingsplass (man overnatter i eget telt, så ta med det!)
    • Middag x3 (onsdag, torsdag og fredag)
    • Aktivitet/instruksjon i tre dager
    • Inngang til Sommarland (onsdag, torsdag og fredag)
    • Transport til og fra aktiviteter
    • Morgen- og kveldsmøter
    • KRIK-torgaktiviteter hver ettermiddag/kveld
    • Påmeldingsavgift på kr 400,-

     

*KRIK-medlemskap koster kun kr 120,-

Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

 

Grupperabatt:
Reiser du med lokallaget eller lignende? Du får hver tiende deltaker gratis! Meld dere på som vanlig, og send oversikt over gruppa til andreas@krik.no.

Er du i en økonomisk trang situasjon?
Da har vi et leirfond som du kan søke støtte fra. Les mer under fanen «leirfond»

Påmeldingen åpner 9. april kl 17.00 på KRIK – Min Side

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes: …  Følg med i våre kanaler.

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller 22588020

Ved påmelding på MinSide betales 2500,-*
– Leiravgift på kr 2500,-
– Påmeldingsavgift på kr 400,-
– Medlemsrabatt: kr -400,-

*pris for KRIK-medlemmer før 9.mai

AVMELDING:

Noen ganger dukker det opp ting som gjør at man ikke kan være med på leir likevel. Du kan selv melde deg av ACTION på MinSide

Ved avmelding til og med 4. juni, vil leiravgiften refunderes (påmeldingsavgiften på kr 400,- refunderes imidlertid ikke)

Ved avmelding fra og med 5. juni og til og med 18. juni, vil halve leiravgiften refunderes.

(påmeldingsavgiften på kr 400,- refunderes imidlertid ikke)

Ved avmelding fra og med 19. juni blir det ingen refusjon. Det samme gjelder dersom man ikke møter opp til leir.

Er du forhindret å dra på grunn av sykdom; ta kontakt med eget forsikringsselskap for å få dekket eventuelle utgifter.

TILBAKEBETLING VED AVMELDING

Avmeldinger gjort før uke 23 vil bli behandlet før leir. Ved avmelding fra og med uke 23 vil tilbakebetalingen skje etter avviklingen av alle KRIKs sommerleirer.

TILBAKEBETLING AV MEDLEMSRABATT

Hvis du har blitt medlem i KRIK etter å ha meldt deg på leiren, eller hvis du ikke har fått medlemsrabatt, vil tilbakebetalingen skje innen uke 24. Dersom du melder deg inn som medlem etter dette tidspunktet, vil medlemsrabatten bli refundert etter avslutningen av alle KRIKs sommerleirer.
Husk at du alltid kan bli medlem på krik.no/medlem

ALDERSGRENSE

Leiren er for deg som er 14 år eller eldre (du må fylle 14 år i løpet av 2024). Øvre aldersgrense er 17 år (du fyller 17 år i løpet av 2024).

DELTAKERBREV

Du får tilsendt deltakerbrev med informasjon på e-post en måned før leir.

RUSFRITT

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ACTION et 100 % rusfritt arrangement.

 

ACTION finner sted på Bø camping og alle overnatter i telt. Husk derfor å pakke med dette! Merk også at gutter sover i guttetelt og jenter sover i jentetelt.

Reiser du alene – og ønsker å sove sammen med noen?
Da er det mulig å reservere plass i én av deltakerlavvoene våre. Send en mail til action@krik.no for spørsmål eller reservasjon av plass. Merk: begrenset antall plasser.

(Med forbehold om endringer). Du finner eksakt program i appen vår (Leirbobla) når det nærmer seg leir. 

TIRSDAG

16.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.30 Ro

ONSDAG-FREDAG

08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00 Buss til aktiviteter
10.00 – 14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK-torg
23.30 Ro

LØRDAG

09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

På ACTION kan du velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Du velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. På de andre aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon. 

Betaling av ekstrakostnader skjer ved ankomst på leir.

Får du ikke opp aktiviteten du ønsker deg mest når du melder deg på? Da er den dessverre full. Men slitt klar på krik.no/minside ved restplass-slipp 30. mai kl 10.00. Da har du sjansen til å kapre noen åpne plasser.

 

Akrobatikk
Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med!

Badminton
Ta hagesport nr. 1 til nye høyder, og lær deg hvordan badminton egentlig skal spilles. Aktiviteten vil finne sted innendørs på ordentlige badmintonbaner, og du vil lære deg reglene og triksene som gjør deg til Actions beste badmintonspiller!

Ball & games
Her blir det spill, turneringer og masse moro i ulike former for ballspill. Aktivitetene vil foregå utendørs, så det nytter ikke å være redd for litt grønske på knærne.

Beachhåndball
I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa.

Bøs tøffeste – NYHET PÅ ACTION 2024
Dette er aktiviteten for deg som vil utfordre deg selv, og ha en rå uke! Det vil bli øvelser der laget ditt må gi alt, både fysisk og psykisk, for å vinne. Er du klar for hinderløyper, styrketrening og taktikk? Er du Bøs tøffeste?

Fotball
Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med?

 • Fotball (A – Pro) – For deg som har spilt mye fotball og søker nye utfordringer. Her øver vi på avanserte ferdigheter og taktikker for å forbedre spillet ditt ytterligere. Husk fotballsko og beskyttelsesutstyr!
 • Fotball (B – Spiller) –  For deg som har god kontroll på ballen, men ønsker å lære mer om teknikk og taktikk for å ta spillet ditt til neste nivå. Her fokuserer vi på videreutvikling av ferdigheter og spillforståelse. Husk fotballsko og beskyttelsesutstyr!
 • Fotball (C – Nybegynner) – For deg som er ny eller har begrenset erfaring med fotball. Her lærer vi grunnleggende teknikker og regler, samtidig som vi fokuserer på å ha det gøy med spillet. Husk fotballsko og beskyttelsesutstyr!

Frisbeegolf
Lær mer om hvordan disken fungerer, og hvordan du mestrer både forehand og backhand. Finn frem kastearmen og se frem til noen fine dager på frisbeegolfbanen. Ta med deg disker om du har.

Garden games
Crocket, boccia, kubb, slakkline – velg Garden Games for å nyte sommersolen med vennene dine. Her fylles dagene med alt fra tradisjonelle hageaktiviteter til nye gøyale påfunn, mens vi digger til beats fra anlegget.

Golf (koster kr 400,- ekstra)
Drømmer du om hole-in-one? Eller fascineres du av kombinasjonen kraft, koordinasjon og presisjon? Bli med ut i vakre golfomgivelser og prøv den store folkesporten.

Havkajakk (koster kr 400,- ekstra)
Glad i å komme tett på naturen? Havkajakk er aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på bølgene – eller nyte en tur på flatt og stille vann. Ta med egen redningsvest om du har.

Kano
Er du glad i det våte element, sol og rolig tempo? Bli med på kano-gruppa, og se hvor åretakene og strømmen tar deg. Ta med egen redningsvest om du har.

Klatring
Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy.

KRIK trippel
Hvorfor velge én idrett når du kan velge tre? På denne aktiviteten får du prøve deg i KRIK-favorittene fotball, volleyball og spikeball.

Let the game begin
Liker du å leke? På «Let The Game Begin» skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte, kreative og nye leker. En super-artig aktivitet med masse konkurranse og feelgood!

Let`s dance
Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet, eller du vil utvikle deg videre som danser.

Longboard – NYHET PÅ ACTION 2024
Liker du vinden i håret, fart og spenning? Da er longboard aktiviteten for deg! Fra cruisende turer til adrenalinfylte nedoverbakker skal vi leke oss på brettet i strålende sol. Du vil få tips og triks om du er veteran eller aldri har stått på brett før! Er du klar til å rulle med oss? Ta med eget brett og beskyttelsesutstyr om du har, eller kontakt ikaction@krik.no hvis du trenger å leie.

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester»

Padel tennis – NYHET PÅ ACTION 2024 (koster kr 400,- ekstra)
Verdens raskest voksende idrett, er du med? Padel tennis er en racketsport med elementer fra både tennis og squash som er gøy uansett nivå! Det blir øving på regler, serve, slag og teknikk, og selvfølgelig masse spill! Ta med egen racket om du har.

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Instruksjon på alle nivå:

 • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball, og føler deg trygg på regler, blokking og smashing. Her lærer du detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, og som regel får til en del ballvekslinger i spill.
 • Sandvolley B- (Player)– For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie)– For deg som ikke har spilt, eller har spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

Selvforsvar
Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til!

Splash! (koster kr 350,- ekstra)
Er du en fisk i menneskeklær? På denne aktiviteten vil det meste foregå i vann. Vannlek, konkurranser, stuping, svømming, og en dag med vannski, wakeboard og knebrett i Norsjø kabelpark er bare noe av det denne populære aktiviteten har å tilby. Hopp i det og bli med på Splash! Ta med badetøy og varmt skift til etter aktivitet.

Tennis
Forehand, backhand, slå i vei – kanskje du blir neste Casper Ruud? Gjør deg klar for både sol og masse spill. Ta med egen racket om du har.

Terrengsykling
På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Ta med sykkel, hjelm, øvrig ønsket beskyttelsesutstyr og gjerne litt lappesaker om du har.

Ta kontakt med ikaction@krik.no dersom du ikke har tilgang til sykkel og ønsker å leie.

Vannsport (koster kr 500,- ekstra)
For deg som liker fart og spenning i det våte element. Prøv vannski, wakeboard og knebrett i Norsjø kabelpark. Kort oppsummert: VANNvittig gøy! Ta med badetøy og varmt skift til etter aktivitet.

59 grader Bø
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord er en populær klassiker. I team må du samarbeide med de andre for å løse tøffe utfordringer – i vill natur. Tar du sjansen?

59 grader Bø uten grenser – NYHET PÅ ACTION 2024
Er du klar for en uforglemmelig uke? I aktiviteten 59 uten grenser legger vi til rette for at deltakere med særlige behov kan få testet seg i morsomme aktiviteter, både på land og i vann!

Ta kontakt med ikaction@krik.no for spørsmål, så kan vi tilrettelegge aktiviteten etter dine behov,

 

Betaling av ekstrakostnader skjer ved ankomst på leir.

Ønsker du tilrettelegging på leir? Aktivitetene kan tilrettelegges for fysiske funksjonsnedsettelser.

Ta kontakt med action@krik.no, eller ring KRIK-kontoret på tilf 22588020, så vil vi gjerne legge til rette for at du kan reise på leir!

BUSS

Er du klar for ACTION? Vi setter opp distriktsbuss fra flere steder i Norge direkte til ACTION. Det er den perfekte måten å komme seg til og fra leiren på – enkelt, rimelig og masse god stemning. På bussen venter en bussleder for å ønske deg velkommen. De passer på at alle kommer seg med bussen, og passer på at du får en hyggelig reise. Så spar deg selv for stresset med å kjøre selv eller finne andre transportalternativer – hopp på vår distriktsbuss. For mer informasjon om distriktsbuss og påmelding, sjekk ut CheckIn.

Påmeldingen til distriktsbussene åpner samtidig som leirpåmeldingen den 9. april klokken 17:00. Plassene er begrenset, så vær raskt ute med å sikre deg din plass!

PÅMELDING TIL DISTRIKTSBUSSER HER

Dersom det blir fult, og det er mange nok på venteliste, vil vi forsøke å sette opp ekstrabusser.

Vi vil gjerne kunne tilby transport fra alle distrikter, men dessverre er det ikke alltid mulig. Hvis det er for få påmeldte på en distriktsbuss, kan vi bli nødt til å avlyse den. Dersom vi blir nødt til dette, vil du få beskjed senest tre uker før leiren starter, slik at du kan finne alternativ transport. 

Kirkerådet bidrar med noe støtte, for å holde prisene nede.

 

 

TOG

Det er mulig å ta tog til Bø stasjon. Der blir du møtt av KRIK-ledere, og det blir satt opp shuttle fra togstasjonen til leirområdet.

KRIKs leirfond har som formål å støtte barn og unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som en økonomisk utfordrende situasjon ikke har mulighet til å reise. KRIK ønsker å være en organisasjon for alle og vil gjennom leirfondet gi flere barn og unge muligheten til å oppleve det gode KRIK- og leir-fellesskapet.

HVEM KAN SØKE?

Alle medlemmer av KRIK* i hovedmålgruppa (13-26 år) og som ønsker å dra på leir**, men som ikke har mulighet grunnet en økonomisk utfordrende situasjon.

*KRIK-medlemskap kr 120,- (dekkes ikke av leirfondet)
** Fondet har en begrensning på hvilke leirer det dekker, og dekker kun deltakelse på følgende leirer:

  • Deltakelse på ACTION, ARENA, CAMP20+, EXPLORE
  • Deltakelse på leirer arrangert av våre kompetansegrupper
  • Støtte for barn på FamilieKRIK-leirer på sommeren.
HVORDAN SØKE?

Skriv en kort søknad til leirfond@krik.no. Søknaden inneholde følgende punkter:

 • Navn, alder, adresse og mailadresse*
 • Navn på leiren man ønsker å dra på
 • Begrunnelse på hvorfor man søker
  *Alt innhold i søknaden vil bli behandlet konfidensielt.
HVA KAN MAN SØKE OM?
 • Deler av eller hele leiravgiften
 • Reisevei til og fra leir
FONDET DEKKER IKKE:
 • Kjøp av utstyr
 • Lommepenger på leir
 • Medlemsavgift i KRIK

ØVRIGE SPØRSMÅL?
Ta kontakt på leirfond@krik.no.

ACTION

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2004 eller tidligere for å være leder på ACTION.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på ACTION?
Se informasjon på krik.no/stand

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt på stand@krik.no

Spørsmål?

22 58 80 20
action@krik.no

Bø camping

Bø camping, Bø i Telemark, Norge

View larger map


Stolt sponsor av KRIK