4. - 9. august

Kristiansand


PÅMELDING

ARENA 2019 arrangeres 4. – 9. august i 2019 på Dvergsnestangen, Kristiansand. ARENA er én av KRIKs største leirer og er for deg mellom 16 og 22 år.

MERK at tidspunktet for ARENA er endret i år og at leiren derfor starter søndag 4. august og er ferdig fredag 9. august.


HVA ER ARENA?

KRIK ARENA er én av KRIKs store sommerleirer og arrangeres hver sommer på Dvergsnestangen i Kristiansand. Sammen med nesten 1000 andre kan du avslutte sommerferien på ABSOLUTT beste vis – med svaberg og sunscreen, aktivitetas og ablegøyer, lovsang og leirsang. Kort fortalt: den ultimate arenaen for å bli bedre kjent med Jesus – og hverandre.

En vanlig dag på leir begynner med morgenmøte i møteteltet – der leirsang, lovsang og tale er sentrale ingredienser. Rett etter møtet stikker vi ut på aktivitet. Som deltaker velger du en aktivitet eller idrett du ønsker å få instruksjon i. Denne holder du på med på dagtid (onsdag, torsdag og fredag), fra ca kl. 10.00-14.00. Etter aktivitet står middagen klar i hagekroa, og etter det er det opp til deg hva du har lyst til å bruke tida på! Chille med en kuleis i solveggen? Stikke ned på stranda? Spille beach? Valget er selvfølgelig ditt! I tillegg vil det holdes flere spennende seminarer i løpet av uka, og hver eneste kveld har vi selvfølgelig kveldsmøte – som oser av trosglede og fellesskap. Som en skikkelig bonus får du også ta del i årets desidert beste lørdag: Superlørdag! Kort oppsummert: Det er bare å glede seg!

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ARENA et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

ALDERSGRENSE

ARENA er for deg mellom 16 og 22 år. For å være med, må du fylle 16 år i løpet av 2019 – altså være født i 2003 eller tidligere.

AKTIV IDRETTSUTØVER?

Er du aktiv idrettsutøver og trenger tilrettelagte forhold på ARENA? Ta kontakt med arena@krik.no

OVERNATTING

ARENA finner sted på en campingplass og de aller fleste av oss overnatter i telt (se unntak under). Husk derfor å pakke med telt. Merk også at gutter
sover i guttetelt og jenter sover i jentetelt.

Reiser du alene – og ønsker å sove sammen med noen?
Da er det mulig å reservere plass i én av deltakerlavvoene våre. Send en mail til arena@krik.no for spørsmål eller reservasjon av plass. Merk: begrenset antall plasser.

Campingen er veldig full, så derfor noen regler for overnatting:

 • Eget bagasjetelt er ikke lov.
 • Minimum tre personer i hustelt.
 • Det er kun plass til et begrenset antall campingvogner. Send mail til arena@krik.no i forkant av leir å få din campingvogn registrert.
 • For deltakerne på ARENA er det mulighet for å leie hytter/motellrom. NB: Dette koster ekstra. Kontakt Kristiansand Feriesenter på telefon 38 04 19 80. Merk også at jenter og gutter skal bo i adskilte rom/hytter/leiligheter.


Spørsmål? Ta kontakt med KRIK-kontoret (krik@krik.no / 22 58 80 20) eller send en e-post til arena@krik.no.

Ved påmelding på Min Side betales en påmeldingsavgift på kr 400,-. (Denne refunderes ikke ved avmelding).

I tillegg til påmeldingsavgiften kommer en faktura for leiren som blir tilsendt pr post:
(MERK: Prisene under gjaldt for 2018. Oppdaterte priser for 2019 kommer)

KRIK-medlemmer*:

 • Kr 1650,- før 1. mai
 • Kr 1750,- fra 1. mai

Ikke-medlemmer:

 • Kr 1950,- før 1. mai
 • Kr 2050 fra 1. mai

* KRIK-medlemskap kun kr 100,-
Merk også at noen aktiviteter kan koster ekstra.

INKLUDERT I PRISEN:
 • Overnattingsplass (man overnatter i telt, så ta med eget telt!)
 • Middag x4 (onsdag, torsdag, fredag, lørdag)
 • Aktivitet/instruksjon i tre dager (onsdag, torsdag og fredag)
 • Transport til og fra aktivitet
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Spennende seminarer
 • Miljøtorgaktiviteter

MERK: NYTT AV ÅRET er at du kan kjøpe frokost og lunsj for hele uka for kun kr 250,-. Prisen betales ved ankomst, men HUSK å huke av på at du ønsker tilbudet når du melder deg på leir på Min Side.

Dato for påmelding er foreløpig ikke satt, men vil skje på nyåret på Min Side.
Vær tidlig ute for å sikre deg plass – leiren (og ulike aktiviteter) kan fort bli fulltegnet!

Husk at du må betale påmeldingsavgiften på kr 400,- med Visa eller MasterCard for å melde deg på.

I løpet av våren legger vi ut restplasser på Min Side. Da blir det mulig å melde seg på/bytte over til aktiviteter som tidligere har vært fulle – dersom noen har meldt seg av eller byttet til en annen aktivitet.

Trenger du hjelp med påmelding?
arena@krik.no

Tirsdag
14.00- Registrering og tildeling av teltplass
19.30 Kveldsmøte
21.00 Aktivitetsgruppene møtes
21.00 Hagekro
23.00 Ro

Onsdag, torsdag og fredag
07.30 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00-14.00 Aktiviteter/instruksjon
14.00-16.00 Middag
17.00 Seminarer og fritid
19.30 Kveldsmøte
21.00 Hagekro og fritid
23.00 Ro

Superlørdag
07.30 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00- SUPERLØRDAG
14.30-15.30 Middag
19.30 Kveldsmøte
21.00 Hagekro og fritid
00.00 Ro

Søndag
07.30 Vekking og pakking
Fra 09.00 Avreise til Kristiansand domkirke
11.00 Avslutningsgudstjeneste i Kristiansand domkirke

Programmet i kirken vil være avsluttet ca kl 13.00.
Med forbehold om endringer.

På ARENA kan du velge mellom en rekke ulike aktiviteter.
Du velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

Akrobatikk
Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med!

Badminton
Ta hagesport nr. 1 til nye høyder, og lær deg hvordan badminton egentlig skal spilles. Aktiviteten vil finne sted innendørs på ordentlige badmintonbaner, og du vil lære deg reglene og triksene som gjør deg til gatas beste badmintonspiller!

Ballgames
Her blir det spill, turneringer og masse moro i ulike former for ballspill. Aktivitetene vil foregå utendørs, så det nytter ikke å være redd for litt grønske på knærne.

Beachhåndball
I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillet og spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa.

Brettseiling (koster kr 400,- ekstra)
Brettseiling (eller windsurfing) er aktiviteten for deg som vil temme bølgene og bli sjefen på havet. Brettseiling utfordrer både styrke og balanse på brettet, og er aktiviteten for deg som ønsker en våt, vill og vittig utfordring. Ta med våtdrakt og redningsvest om du har.

Crossfit
For deg som liker en hard treningsøkt. Du vil få instruksjon i grunnleggende øvelser – i tillegg til at du får med deg noen nye øvelser hjem i bagasjen. Gjør deg klar for puls, pust, pes og pushing.

Elvekajakk (koster kr 400,- ekstra)
På elvekajakk får du fart og spenning fra første åretak! Aktiviteten krever ingen spesielle forkunnskaper, men du må tåle å bli våt – og gjøre kroppen klar for et realt kick. Kanskje er du tøffere enn du tror? Ta med våtdrakt og redningsvest om du har.

Fotball
Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med?

Fotball A (pro): For deg har spilt mye fotball og kanskje har en drøm om å bli en fotballspiller, eller ønsker å lære nye taktiske og utfordrende øvelser. Her vil du få god veiledning fra flinke instruktører slik at du kan utvikle deg som spiller.

Fotball B (player): For deg som har spilt litt/en del fotball. Her får du mulighet til å utvikle spillet ditt enda et hakk, og kose deg med fotballen sammen med andre, med god instruksjon.

Fotball C (rookie): For deg som ikke har spilt eller spilt lite fotball før. Her vil vi gå gjennom grunnleggende basisferdigheter i fotball slik som pasning/mottak, skudd og generelle regler

Footvolley – NY!
Er du den som heller vil bruke beina når du spiller volleyball? Da er nyheten footvolley perfekt for deg! Med sol i fjeset og sand under føttene kombineres to kjente idretter. Det eneste som kreves er en viss form for fotballteknikk og ballkontroll.

Freerunning
Freerunning (eller parkour) er kort oppsummert akrobatikk i bymiljøet! Dette er aktiviteten for deg som ser på benker, gjerder og vegger som noe man kan hoppe over eller bruke som element i triks. Tar du sjansen? Sjekk gjerne ut freerunning eller parkour på Youtube for inspirasjon!

Frisbeegolf
Finn ut hvorfor frisbeegolf er én av verdens raskest voksende idretter! Gled deg til masse konkurranse, ulike kastteknikker og kjenn ekstasen idét disken smeller inn kjettingen og lander perfekt i kurven.

Garden games
Slå sammen 17. mai-stemning, piknikstemning og beachstemning og du får denne festlige og hyggelige aktiviteten! Bli med ut i hagen og prøv deg i klassikere som crocket, kubb og ringspill sammen med andre KRIKere. Kort oppsummert: Mye spill, mye chill!

Golf (koster kr 400,- ekstra)
Drømmer du om hole-in-one? Eller fascineres du av kombinasjonen kraft, koordinasjon og presisjon? Bli med ut i vakre golfomgivelser og prøv den store folkesporten.

Havkajakk (koster kr 400,- ekstra)
Glad i å komme tett på naturen? Havkajakk er aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på bølgene – eller nyte en tur på flatt og stille hav. Ta med egen redningsvest om du har.

Hip-hop
Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller du vil utvikle deg videre som danser.

Kitekurs (koster kr 400,- ekstra)
Er du glad i action, vind og vann? Da er dette aktiviteten for deg. Her kan du lære å kite på vann fra dyktige og gode instruktører. Det blir prøving og feiling, bading og sol og veldig god stemning! Ta med våtdrakt og redningsvest om du har.

Klatring
Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy.

Kondis
Liker du å pushe deg selv og kjenne blodsmaken i munnen? Eller vil du bare lære mer om utholdenhetstrening? Da er dette aktiviteten for deg! Her blir det ulike aktiviteter med høy puls. Husk overtrekkstøy, joggesko og vann. Ta med rulleski eller landeveissykkel om du ønsker, men dette er ikke et must.

Longboard
Dette er aktiviteten for deg som liker brettbalanse, flytsone, bratte bakker og sleipe svinger. Aktiviteten krever at du tar med longboard, hjelm, knebeskyttere – og slidehansker om du har!

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Instruksjon på alle nivå:

Sandvolley A (Pro)
– For deg som har spilt mye sandvolleyball og føler deg trygg på
regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer, fingertegn og
andre finesser.

Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill.

Sandvolley B- (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.

Sandvolley C (Rookie)
– For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

Selvforsvar
Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til!

Stisykling
På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Ta med sykkel, hjelm, sykkelhansker, øvrig ønsket beskyttelsesutstyr – og gjerne litt lappesaker om du har.

Squash
Squash er mer enn en grønnsak! I denne morsomme og fartsfylte idretten får du virkelig slått fra deg. Ballen kan oppnå en hastighet på 200 km/t, og innimellom kan det føles som at beina flyr i samme hastighet. Ta med egen racket om du har.

Stand Up Paddle (koster kr 400,- ekstra)
Bland sol, havluft, bølgeskvulp og brett og du får sommerfavoritten Stand Up Paddle (SUP)! Ta med våtdrakt og redningsvest om du har.

Tennis
Forehand, backhand, slå i vei – kanskje Federer vil spille mot deg! Gjør deg klar for både sol og masse spill. Ta med egen racket om du har.

Watergames (koster kr 400,- ekstra)
Vannski, wakeboard, tube, stuping og snorkling er noen av aktivitetene du kan få prøvd deg på her. I tillegg vil det bli mye vannlek. Ta med egen redningsvest om du har.

100% adventure (koster kr 400,- ekstra)
Aktiviteten for deg som vil prøve litt av alt – og er klar for en utfordring. Kort oppsummert: Mye fart og spenning.

20+aktivitet – NY! (koster kr 400,- ekstra)
Dette er aktiviteten for deg over 20 år som kan tenke deg å prøve alt mulig av aktiviteter. Det blir fart og det blir spenning (bl.a. en tur i klatrepark!) – alt dette sammen med en god gjeng på din egen alder

 

Merk: Driver du med toppidrett og er gira på leir? Da finnes det et tilrettelagt tilbud for deg.
Send en e-post til arena@krik.no for mer informasjon eller for å vise din interesse.

FELLESTRANSPORT
KRIK setter opp busser fra flere steder i Norge. Dette er et tilbud som koster ekstra (utover leiravgiften), men som samtidig er et rimelig og hyggelig transportalternativ. Etter at du har meldt deg på leir kan du klikke deg videre til vårt busspåmeldingssystem for å se om det går buss fra ditt fylke. Står ikke ditt fylke der, er det dessverre ikke satt opp egen KRIK-buss derfra. Spørsmål? Send en e-post til stine@krik.no.
FRA KRISTIANSAND
KRIK setter opp shuttlebuss fra Kristiansand jernbanestasjonen til Kristiansand feriesenter. Mer informasjon om tidspunkt/klokkeslett vil komme. Denne bussen er gratis.
ANKOMST MED BIL ELLER SYKKEL?
For å finne frem til Dversnestangen, så tar du av fra E-18 øst for Varoddbrua, retning Høvåg (riksvei 401). Fra E-18 er det 5,5 km til Dvergsnestangen (følg skilting).

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 1997 eller tidligere for å være leder på ARENA 2019.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på leir?
Ta kontakt på stand@krik.no


Spørsmål?

22 58 80 20
arena@krik.no
Stolt sponsor av KRIK