4 .- 8. august 2024

Bibelskolen i Grimstad

TID IGJEN FØR DET BRAKER LØS I GRIMSTAD

2024/08/04 16:00:00

Vi gleder oss til å invitere til ARENA 4 .- 8. august for deg mellom 16-20 år. Sammen med hundrevis av andre kan du avslutte sommerferien på den aller beste måten – med et hav av spennende aktiviteter og inspirerende møter både morgen og kveld. I tillegg blir det masse tid til å bare henge, være og nyte sommeren på sitt aller, aller beste- midt på den sørlandske skjærgårdsstripa. 

HELE ARENA-UKA:
 • Ordinær pris: 2500,- for medlem* / 2900,- for ikke-medlem 
  • Fra og med 9. mai legges det på kr 100 på ordinær pris
  • Fra og med 9. juni legges det på ytterligere kr 100 (totalt 200,-) på ordinær pris
   • Inkludert i prisen:
    • Overnattingsplass (telt/hengekøye/bil)
    • Middag x3 (mandag, tirsdag og onsdag)
    • Frokost x4 (mandag, tirsdag, onsdag og torsdag)
    • Aktivitet/instruksjon i to dager
    • Superdagen
    • Transport til og fra aktiviteter
    • Påmeldingsavgift på kr 400,-

    Overnatting på internatrom har et tillegg i pris. Se fanen «overnatting»

    *KRIK-medlemskap koster kun kr 120,-
    Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

Dagspass 
 • Kjøpes i leirkontor ved ankomst til leiren.
 • Inkluderer ikke mat og aktivitet (se fanen «Aktivitet»)
  • Kr 350,- for medlem* / kr 500,- for ikke-medlem
  • SUPERONSDAG: Kr 400,- for medlem* / kr 600,- for ikke-medlem

 

 

Grupperabatt:
Reiser du med lokallaget eller lignende? Du får hver tiende deltaker gratis! Meld dere på som vanlig, men send oversikt over gruppa til sofie@krik.no.

Er du i en økonomisk trang situasjon?
Da har vi et leirfond som du kan søke støtte fra. Les mer under fanen «leirfond»

Påmeldingen åpner 9. april 2024 kl 17.00 på KRIK – Min Side.

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes rundt en måned før leirstart

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller 22588020

Ved påmelding på MinSide betales 2500,-*
– Leiravgift på kr 2500,-
– Påmeldingsavgift på kr 400,-
– Medlemsrabatt: kr -400,-

*pris for KRIK-medlemmer før 9.mai

 

AVMELDING

Noen ganger dukker det opp ting som gjør at man ikke kan være med på leir likevel. Du kan selv melde deg av ARENA på MinSide

Ved avmelding til og med 14. juli, vil leiravgiften refunderes (påmeldingsavgiften på kr 400,- refunderes imidlertid ikke)

Ved avmelding fra og med 15. juli og til og med 28. juli, vil halve leiravgiften refunderes.

(påmeldingsavgiften på kr 400,- refunderes imidlertid ikke)

Ved avmelding fra og med 29. juli blir det ingen refusjon. Det samme gjelder dersom man ikke møter opp til leir.

Er du forhindret å dra på grunn av sykdom; ta kontakt med eget forsikringsselskap for å få dekket eventuelle utgifter.

TILBAKEBETLING VED AVMELDING

Avmeldinger gjort før uke 23 vil bli behandlet før leir. Ved avmelding fra og med uke 23 vil tilbakebetalingen skje etter avviklingen av alle KRIKs sommerleirer.

TILBAKEBETLING AV MEDLEMSRABATT

Hvis du har blitt medlem i KRIK etter å ha meldt deg på leiren, eller hvis du ikke har fått medlemsrabatt, vil tilbakebetalingen skje innen uke 24. Dersom du melder deg inn som medlem etter dette tidspunktet, vil medlemsrabatten bli refundert etter avslutningen av alle KRIKs sommerleirer.
Husk at du alltid kan bli medlem på krik.no/medlem

ALDERSGRENSE

Leiren er for deg som er mellom 16 og 20 år (du må fylle 16 år i løpet av 2024).

DELTAKERBREV

Du får tilsendt deltakerbrev med informasjon på e-post en måned før leir.

RUSFRITT

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ARENA et 100 % rusfritt arrangement.

ARENA finner sted på BIG, Bibelskolen i Grimstad og du velger overnatting i påmeldingen. Betalingen for overnattingen skjer ved ankomst til leir.

Internatovernatting 
Dersom man ønsker å sove inne på internat koster dette 1500 kr per pers, i tillegg til leiravgiften. Send en mail til sofie@krik.no og skriv eventuelt hvem du vil sove sammen med. Internatrommene består av senger og madrasser, med eget bad.
Merk: Begrenset antall plasser. Vi skal forsøke så godt vi kan å innfri dine ønsker, og få kabalen til å gå opp.

Telt 
Det er mulighet for å sove i telt på leirområdet. Gutter og jenter sover i ulike telt. Teltplass er inkludert i leiravgiften.

Reiser du alene – og ønsker å sove sammen med noen?
Da er det mulig å reservere plass i én av deltakerlavvoene våre. Send en epost til arena@krik.no for spørsmål eller reservasjon av plass. Merk: Begrenset antall plasser.

Campingvogn 
Kommer du med egen campingvogn? Huk av campingvogn under overnatting i påmeldingen. Det koster 500 kr per vogn og betales når du kommer på leir. Merk at også her gjelder det at gutter sover i guttevogner og jenter i jentevogner.

(Med forbehold om endringer). Du finner eksakt program i appen vår (Leirbobla) når det nærmer seg leir. 

SØNDAG 

16.00-18.00 Registrering
19.00 Åpningsmøte
23.30 Ro 

MANDAG OG TIRSDAG 

08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00 Buss til aktiviteter
10.00 – 14.00 Aktiviteter
16:00- 17.30: Middag
15.00 – 17.00: Seminarer, aktiviteter, bading, chilling
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK-torg  

23:00: Teltgrupper
23.30 Ro 

ONSDAG  

08.00: Vekking  
09:00: Morgenmøte        
10:00: Superdag

 • Aktiviteter
 • Turneringer
 • Olabil-løp for misjon

20:00: Kveldsmøte

 • Underholdning  
 • Rave 
TORSDAG:  

08:00: Frokost  
09:00: Morgenmøte  
10:30: Hjemreise

ARENA kan du velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Du velger én aktivitet og får instruksjon i denne i to dager. 

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. På de andre aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon. 

Betaling av ekstrakostnader skjer ved ankomst på leir.

Får du ikke opp aktiviteten du ønsker deg mest når du melder deg på? Da er den dessverre full. Men slitt klar på krik.no/minside ved restplass-slipp 30. mai kl 10.00. Da har du sjansen til å kapre noen åpne plasser.

 

Adventure (koster 400 kr ekstra)

Er du klar for et kick? Denne aktiviteten er for deg som tør å utfordre deg selv. Teste grensene dine, både høyt og lavt. Tar du utfordringen? Det ryktes blant annet om Gokart!

 

Ballsport

Her blir det spill, turneringer og masse moro innenfor forskjellige ballspill. Det ryktes blant annet om boblefotball. Mye aktivitet og masse sosialt!

 

Crossfit (Nyhet)

Crossfit er en av de mest trendy treningsformene i verden. Er du klar for å utfordre deg skikkelig på treningssenteret? Her får du god instruksjon enten du er fersk på gymmen eller har mye erfaring. Du vil lære grunnleggende teknikk, teste nye øvelser og masse gøy.

 

Footvolley

Er du glad i både fotball og sandvolleyball? Footvolley er en kombinasjon av fotball og sandvolleyball hvor man ikke bruker hendene. Finn frem Sambataktene og lær deg å ta den perfekte brassen over nettet.  

 

Fotball

Vil du slå frispark som Ødegaard eller brassespark som Haaland, kom å bli med på verdens største sport. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med? Husk leggskinn

 • Fotball A – For deg som har spilt en god del fotball. Her vil det være fokus på teknikk, utfordrende øvelser og spill med høyt tempo.
 • Fotball B – For deg som spiller litt eller har spilt lite fra før. Her vil det være fokus på fotballglede, morsomme øvelser, konkurranser, men også masse spill.

 

Friluftsliv (Nyhet)

Er du rutinert speider eller liker å sitte ved bålet med den gode samtalen? På denne aktiviteten vil du lære tips og triks på hvordan du kan kose deg max ute i naturen. Ta med tursekken og bli med ut i Grimstads flotte skjærgård.

 

Frisbeegolf

Lær mer om hvordan disken funger og hvordan du mestrer både forehand og backhand. Finn frem kastearmen og se frem til noen fine dager på frisbeegolfbanen. Ta med deg disker om du har.

 

Spill og chill

Liker du hagespill og kos? Da er dette aktiviteten for deg. Nyt solfylte dager på gresset mens du spiller kubb, alias, boccia, med mer! I piknikens glade ånd blir det selvfølgelig limonade og snacks også, WOW!

 

Golf (Nyhet)

Har du en Viktor Hovland inni deg? Her vil du få mulighet til å slå fra deg på driving rangen og spille på full bane. Bli med på den populære folkesporten i vakre omgivelser i Grimstad. Ta med golfsett og eget utstyr om du har.  

 

Havkajakk

Glad i å komme tett på vannet og naturen? Da er havkajakk aktiviteten for deg. Bryn deg på bølgene – eller nyt en tur på blikkstille vann. Ta med deg våtdrakt og redningsvest om du har.

 

Hip-hop

Liker du rytmer og fete moves? Lær deg moves som du kan bruke på KRIK-torget.  La musikken føre deg gjennom digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller vil utvikle deg videre som danser.

 

Klatring

Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden med den gode utsikten. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy, og klatresko om du har.

 

Kompani Grimstad (OBS: Tidvis krevende aktivitet)

Dette er aktiviteten for deg som vil virkelig utfordre deg selv, være på lag med andre og oppleve mestring. Det blir innslag av ulike militære øvelser som setter både det fysiske og psykiske på prøve. Du kan risikere å måtte krype gjennom gjørme, bære en skadet person eller navigere deg frem i ukjent terreng. Forbered deg på noen innholdsrike og utfordrende dager. Du kan forvente å måtte gå i kjelleren for å lete etter krefter, men og den fantastiske følelsen av et felleskap som fullfører noe som i øyeblikket virket umulig.

 

Padeltennis

Spanias nest største idrett! Padel er en supergøy racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Det er blitt en av de raskest voksende sportene i verden, og fått mer enn 13 millioner registrerte spillere. Kanskje du skal slenge deg på trenden? Ta det med deg racket om du har.

 

Sandvolleyball

Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Lite!

 • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball. Du føler deg trygg på regler, blokking og smashing og ønsker å jobbe med detaljene, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie) – For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

 

Sistemann ut (Nyhet)

Har du stort konkurranseinstinkt og klar til å bli kastet ut i det uventede?

Sistemann ut er en aktivitet inspirert av det populære tv-programmet med samme navn. Her konkurreres det i party-game inspirerte leker hvor det er om å gjøre å ikke komme sist og samle mest poeng. Er du med?

 

SUP

Aktiviteten for deg som elsker å leke deg i vann. Her får du muligheten til å teste ut SUP-yoga, bading, surfing i bølgene og lek på brettet. Med saltvann i håret og stekende sol må vel dette være den ultimate aktiviteten på ein sommerdag?

 

Tennis

Forehand, backhand, slå i vei – kanskje du blir neste Casper Ruud? Gjør deg klar for både sol og masse spill. Ta med egen racket om du har.

 

Under vann: Fridykking (Nyhet) (koster 300 kr ekstra)

Trives du best under vann? Bli med under bølgene og oppdag Grimstad sin vakre skjærgård. Her vil du få grundig instruksjon av gode instruktører, enten du er en fersk eller rutinert dykker. Trekk pusten og hopp ut i det! Ta med våtdrakt og eget utstyr om du har.

 

Watergames (koster 400 kr ekstra)

(vannski, wakeboard, etc)

For deg som trives med at det går fort til vanns. Her går det unna på vannski, tube og wakeboard. Vannvittig gøy! Ta med deg våtdrakt og redningsvest om du har.

 

Betaling av ekstrakostnader skjer ved ankomst på leir.

Ønsker du tilrettelegging på leir? Aktivitetene kan tilrettelegges for fysiske funksjonsnedsettelser.

Ring KRIK-kontoret på 22588020 eller send en e-post til arena@krik.no, så vil vi gjerne legge til rette for deg.

BUSS

Er du klar for ARENA? Vi setter opp distriktsbuss fra flere steder i Norge direkte til ARENA. Det er den perfekte måten å komme seg til og fra leiren på – enkelt, rimelig og masse god stemning. På bussen venter en bussleder for å ønske deg velkommen. De passer på at alle kommer seg med bussen, og passer på at du får en hyggelig reise. Så spar deg selv for stresset med å kjøre selv eller finne andre transportalternativer – hopp på vår distriktsbuss. For mer informasjon om distriktsbuss og påmelding, sjekk ut CheckIn.

Påmeldingen til distriktsbussene åpner samtidig som leirpåmeldingen den 9. april klokken 17:00. Plassene er begrenset, så vær raskt ute med å sikre deg din plass!

PÅMELDING TIL DISTRIKTSBUSSER HER

Dersom det blir fult, og det er mange nok på venteliste, vil vi forsøke å sette opp ekstrabusser.

Vi vil gjerne kunne tilby transport fra alle distrikter, men dessverre er det ikke alltid mulig. Hvis det er for få påmeldte på en distriktsbuss, kan vi bli nødt til å avlyse den. Dersom vi blir nødt til dette, vil du få beskjed senest tre uker før leiren starter, slik at du kan finne alternativ transport. Meldt deg på distriktsbuss til/fra ARENA 2024? – vi gleder oss til å se deg!

SHUTTLEBUSS OG VEIBESKRIVELSE

Adressen er: Østerhusmonen 81, 4879 Grimstad

Nærmeste bussholdeplass er Øygårdsdalen busstopp. Det kjøres shuttlebuss mellom Øygårdsdalen og leirområdet på ankomstdag (mellom  17 og 19.30) og rett etter møtet siste leirdag. Kommer du til leir på et annet tidspunkt eller til et annet busstopp i nærheten og trenger transport send epost til krik@krik.no med navn og tidspunkt man ankommer.

KRIKs leirfond har som formål å støtte barn og unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som en økonomisk utfordrende situasjon ikke har mulighet til å reise. KRIK ønsker å være en organisasjon for alle og vil gjennom leirfondet gi flere barn og unge muligheten til å oppleve det gode KRIK- og leir-fellesskapet.

HVEM KAN SØKE?

Alle medlemmer av KRIK* i hovedmålgruppa (13-26 år) og som ønsker å dra på leir**, men som ikke har mulighet grunnet en økonomisk utfordrende situasjon.

*KRIK-medlemskap kr 120,- (dekkes ikke av leirfondet)
** Fondet har en begrensning, og dekker kun:

  • Deltakelse på ACTION, ARENA, CAMP20+, EXPLORE
  • Deltakelse på leirer arrangert av våre kompetansegrupper
  • Støtte for barn på FamilieKRIK-leirer på sommeren.
HVORDAN SØKE?

Skriv en kort søknad til leirfond@krik.no. Søknaden inneholde følgende punkter:

 • Navn, alder, adresse og mailadresse*
 • Navn på leiren man ønsker å dra på
 • Begrunnelse på hvorfor man søker
  *Alt innhold i søknaden vil bli behandlet konfidensielt.
HVA KAN MAN SØKE OM?
 • Deler av eller hele leiravgiften
 • Reisevei til og fra leir
FONDET DEKKER IKKE:
 • Kjøp av utstyr
 • Lommepenger på leir
 • Medlemsavgift i KRIK

ØVRIGE SPØRSMÅL?
Ta kontakt på leirfond@krik.no.

ARENA

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2003 eller tidligere for å være leder på ARENA. Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på ARENA?
Se informasjon på krik.no/stand

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt på stand@krik.no


Spørsmål?

22 58 80 20
arena@krik.no
Stolt sponsor av KRIK