3.-7. august

Bibelskolen i Grimstad


PÅMELDING

Er du glad i både det aktive livet og den avslappende sommerfølelsen? Da er dette en gavepakke til deg! ARENA  arrangeres på Bibelskolen i Grimstad, og er for alle mellom 16-20 år velkommen.


Ved påmelding på Min Side betales hele avgiften. (Denne inneholder påmeldingsavgift på 400,- som ikke blir refundert ved avmelding. Ved avlysning vil hele avgiften bli refundert).

KRIK-medlemmer*:

 • Kr 1900,-

Ikke-medlemmer:

 • kr 2200,-

* KRIK-medlemskap kun kr 120,-
Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

INKLUDERT I PRISEN
 • Overnattingsplass (telt/hengekøye/bil)
 • Middag x3 (torsdag, fredag og lørdag)
 • Frokost x4 (torsdag, fredag, lørdag og søndag)
 • Aktivitet/instruksjon i tre dager. Merk at noen aktiviteter kan koste ekstra.
 • Transport til og fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Seminarer
ØNSKER DU Å SOVE INNENDØRS? (Kommer i tillegg til leiravgiften)
 • Dobbeltrom (opp til 3 stk): 1600,- pr pers
 • Familierom (opp til 5 stk): 1440,- pr pers
 • Enkeltrom: 2360,-

Alle som sover inne på rom får sengetøy.
Ønsker å booke rom sammen med noen, noter det i påmeldingen. Spørsmål? Send mail til sovgodt@krik.no

 • For overnatting i egen bobil/campingvogn: 390 kr per natt (pr bobil/campingvogn)

Påmeldingsdato kommer. Påmeldingen skjer på KRIK – Min Side.

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes nærmere leiren.

Trenger du hjelp med påmelding?

Send en e-post til krik@krik.no eller ring oss på 22588029.

HVEM

For alle som vil mellom 16 og 20 år (du må fylle 16 år i løpet av 2021). Er du eldre? Da kan du sende inn inn lederønske. (Se eget skjema).

HVA

Dette er og blir en happening FULL av spennende overraskelser. Noen stikkord kan vi likevel gi deg allerede nå. Vi lover fem fantastiske dager med Jesus og idrett i et skikkelig godt fellesskap.

HVOR

Bibelskolen i Grimstad – midt på den sørlandske skjærgårdsstripa.

HVORDAN

Sammen med hundrevis av andre kan du avslutte sommerferien på den aller beste måten – med et hav av spennende aktiviteter og inspirende møter både morgen og kveld. I tillegg blir det masse tid til å bare henge, være og nyte sommeren på sitt aller, aller beste. Vi jazzer opp området med lyslenker, foodtrucks, hengekøyestillas og andre godsaker for å gi deg den ultimate kombinasjonen av leir- og festivalliv.

Under arrangementet bor de fleste av oss i telt, men det går også an å bo i sovesal mot en ekstrakostnad på kr 300,-. I sovesalen er det begrenset med plasser og det er dermed førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Det går også an å medbringe egen campingvogn eller camplet dersom du gir beskjed om dette i forkant på e-post.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også ARENA et 100 % rusfritt arrangement.

HVORFOR

For å lære noe nytt, bruke kroppen, nyte livet, henge med fine folk, og selvfølgelig – for å bli bedre kjent med Jesus.

MEN HVA HVIS..?

Du er aktiv idrettstutøver? Har en fysisk funksjonsnedsettelse? Eller av andre grunner trenger litt ekstra tilrettelegging? Da vil vi selvfølgelig gjøre det vi kan for at også du får en god leiropplevelse! Send oss en mail på arena@krik.no så finner vi ut av gode løsninger sammen.

Mer praktisk informasjon om arrangementet kommer fortløpende.

Klatring

Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder. Aktiviteten vil foregå noe utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne og utetøy.

Fotball

Av alle uviktige ting er fotball den viktigste! Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med?

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol, sand og smash om sommeren? Lite!

 • Sandvolley A (Pro)– For deg som har spilt mye sandvolleyball. Du føler deg trygg på regler, blokking og smashing og ønsker å jobbe med detaljene, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B (Player)– For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie)– For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter som baggerslag, fingerslag samt grunnleggende regler i sandvolleyball.

Elvekajakk (koster 300 kr ekstra)
På elvekajakk får du fart og spenning fra første åretak! Aktiviteten krever ingen spesielle forkunnskaper, men du må tåle å bli våt og gjøre kroppen klar for et realt kick. Kanskje er du tøffere enn du tror? Ta med våtdrakt og redningsvest om du har.

Amazing Race
Bli med på tre dager fylt med fart, spenning og utfordringer når vi gir deg KRIKs egen versjon av Amazing Race. Aktiviteten deles inn i grupper der målet vil være det samme for alle: å løse fysiske og strategiske oppgaver på best mulig vis for å komme seg fortest mulig til mål! Klar, ferdig, GÅ!

Friluftsliv

Drømmer du om å bli den nye Lars Monsen eller Cecilie Skog? Bli med på kanotur, lær hvordan du bruker kart og kompass, tenn det kuleste bålet, og finn og tilbered den diggeste maten naturen har å by på. Ta med tursko, dagstursekk og gjerne en lommekniv om du har.

E-sport (Må ha med egen PC)
Liker du action, spill og konkurranser online og er gira på å bli kjent med flere E-sport-utøvere? Da er dette aktiviteten for deg! Her har vi fokus på strategi, samarbeid, underholdning og nye bekjentskap på kryss og tvers av spill. Lad opp pc-en og gjør deg klar for et skikkelig E-sport-party!

Xtreme (Koster 400 kr ekstra)

Gjør deg klar for et skikkelig adrenalinkick. Denne aktiviteten passer for deg som er glad i fart, spenning og ikke er redd for å ta en sjanse. Du vil bli utsatt for lukten av svidde dekk, sug i magen og malingskuler i høy hastighet. Tar du utfordringen?

Watergames (Koster 300 kr ekstra)

(vannski, wakeboard etc)
For deg som trives med at det går fort til vanns. Vannski, tube, wakeboard og knebrett. Vannvittig gøy!

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester».

Havkajakk
Glad i å komme tett på naturen? Havkajakk er aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på bølgene – eller nyte en tur på flatt og stille vann.

Longboard
Dette er aktiviteten for deg som liker brettbalanse, flytsone, bratte bakker og sleipe svinger. Aktiviteten krever at du tar med longboard, hjelm, knebeskyttere – og slidehansker om du har!

Ballsport
Her blir det spill, turneringer og masse moro innenfor forskjellige ballspill. Mye aktivitet og masse sosialt!

Footvolley

Er du glad i både fotball og sandvolleyball? Footvolley er en kombinasjon av fotball og sandvolleyball der man ikke bruker hendene. Finn frem Samba taktene og lær deg å ta den perfekte brassen over nettet.

Kompani Grimstad (NY) (Koster 300 kr ekstra). For de mellom 16-20 år.

Dette er aktiviteten for deg som liker å utfordre deg selv, være på lag med andre og oppleve mestring. Det blir innslag av ulike militære øvelser som setter både det fysiske og psykiske på prøve. Du kan risikere å måtte krype gjennom gjørme, bære en skadet person eller navigere deg frem i ukjent terreng. Forbered deg på noen innholdsrike dager med mye action og moro. Merk: Gjelder for de i opprinnelig ARENA-målgruppe (16-20 år).

Frisbeegolf

Lær mer om hvordan disken funger og hvordan du mestrer både forhand og backhand. Finn frem kastearmen og se frem til noen fine dager på frisbeegolfbanen.

Brettseiling

Gjør deg klar for å seile med vinden i den nydelige skjærgården. Ta på deg våtdrakten og lær deg å få kontroll på brettseiling ved hjelp av dyktige instruktører.

Fullbooket aktivitet? Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes 8. juni.

EN VANLIG DAG INNEHOLDER DISSE DEILIGE INGREDIENSENE:
 • Frokost
 • Møter
 • Drop-in aktiviteter
 • Middag
 • Seminarer
 • Chill, spill og diverse kule happenings på historiens hyggeligste hengecampus

Skal du være leder eller instruktør på ARENA? Trykk her for lederbrev og trykk her om du er instruktør. Der står all infoen du trenger å vite i forkant av leiren. Vi sees! 

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2000 eller tidligere for å være leder på ARENA. Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Ønsker du å ha stand på ARENA?
Ta kontakt på stand@krik.no

Merk! Frist for booking er 1. juli. 

KRIKs leirfond har som formål å støtte barn og unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som av økonomiske årsaker ikke har mulighet til å reise. KRIK ønsker å være en organisasjon for alle og vil gjennom leirfondet gi flere barn og unge muligheten til å oppleve det gode KRIK- og leir-fellesskapet.

HVEM KAN SØKE?
 • Alle som er medlem av KRIK* og som ønsker å dra på leir, men som ikke har mulighet grunnet økonomiske årsaker.

*KRIK-medlemskap kr 120,- (dekkes ikke av leirfondet)

HVORDAN SØKE?
 • Skriv en kort søknad til leirfond@krik.no. Søknaden bør inneholde følgende punkter:
  – Navn, alder, adresse og mailadresse*
  – Navn på leiren man ønsker å dra på
  – Kort redegjørelse på hvorfor man søker

*Alt innhold i søknaden vil bli behandlet konfidensielt.

HVA KAN MAN SØKE OM?
 • Deler av eller hele leiravgiften
 • Reisevei til og fra leir
FONDET DEKKER IKKE:
 • Kjøp av utstyr
 • Lommepenger på leir
 • Medlemsavgift i KRIK
ØVRIGE SPØRSMÅL?

Ta kontakt på leirfond@krik.no.

FELLESTRANSPORT

KRIK setter opp busser fra flere steder i Norge med forbehold om at det er nok påmeldte. Dette er et tilbud som koster ekstra (utover leiravgiften), men som samtidig er et rimelig og hyggelig transportalternativ.

Booking gjøres via denne linken og påmeldingsfrist er 12. juli.

OSLO

11:00 – Ullevål Stadion, Thon hotel og Egon
11:20 – Billingstad, Esso

VESTLANDET

08:00 – Haugesund
08:15 – Håvik
09: 45 – Vikevåg, Rennesøy
10:15 Stavanger
10:45 Sandnes, Ruten
11:15 Ålgård
11:45 Vikeså
12:30 Moi
13:10 Flekkefjord
13:40 Lyngdal

VIKEN

08:30 – Halden Jernbanestasjon
09:00 – Sarpsborg Borg Amfi
09:30 – Fredrikstad, Apenesgata
09:40 – Råde, Esso
10:00 – Moss, Nesparken
10:30 – Vestby Veikro
11:30 – Drammen, Bangeløkka


Spørsmål?

22 58 80 20
arena@krik.no
Stolt sponsor av KRIK