Grunnet utbruddet av koronaviruset er alle KRIK-arrangementer de neste tre månedene avlyst. Men, vi logger ikke av!
Foto: Thor Due
Publisert: 12.03.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Arrangementer avlyses, men vi logger ikke av!

De neste tre månedene* vil KRIK se og oppleves annerledes enn det som var planen for mange av oss. I stedet for å møtes på leirer, i gymsaler, på turer og i større grupper, satser vi nå på andre og kreative måter å dele idrettsglede, trosglede og livsglede på.

* Alle KRIK-arrangementer i perioden 12.03-12.06 er nå avlyst. Mer og oppdatert informasjon vil komme fortløpende.

AVLYSER ARRANGEMENTER

Grunnet utbruddet av koronaviruset er alle KRIK-arrangementer de neste tre månedene (t.o.m. 12.06) avlyst. Dette gjelder bl.a. Offpiste, Basecamp og familieleirene i påsken og pinsen. For lokallagene våre anbefaler vi å minimere virksomheten, evt. finne alternative måter å møtes på. Uansett ber vi innstendig om at alle tar hygiene og helseråd på alvor, og at vi alle tar et ansvar for å være med på å minimere risiko og smitte i perioden vi nå går inn i. Vi på kontoret håper at alle KRIKere blir med på denne dugnaden, og samtidig gires opp til å dele idrettsglede, trosglede og livsglede på litt nye og kreative måter.

…MEN VI LOGGER IKKE AV

I dagene og ukene som kommer vil du derfor kunne se – og engasjere deg i KRIK – på helt nye og annerledes måter enn det du har vært vant til. Det gjelder altså å holde seg oppdatert og følge med på informasjon og tiltak som kommer på krik.no, Facebook (KRIK, Kristen Idrettskontakt), og på Instagram (Krikstagram).

Ta vare på hverandre. Vi sees!