Barn som løper

Barn som løper
Bildet er fra familiesommer på Drottningborg
Publisert: 31.05.21

Avlyste familieleirer

Vi ventet lenge, men fredag 14. mai ble avgjørelsen tatt; sommerens familieleirer måtte avlyses. Ikke bare én, men to somre på rad har vi nå vært uten KRIK familieleir. Det er svært kjedelig. Vi håpte i det lengste, men pandemien er seig.

«Vi kommer til å savne kok i matsalen, svette lugger, høylytt allsang, gøye aktiviteter, samtaler i sola og stemning i taket. Men dere er selvsagt ikke glemt, tvert imot. Vi tenker på dere, og gleder oss til det som ligger foran. Snart blir det leir igjen!» sier Vegard Husby.

Mange utfordringer

I KRIK ønsker vi å utvikle familiearbeidet vårt. Naturligvis gir pandemien KRIK mange utfordringer. Lokallag har ligget nede, leirer har blitt avlyst på rekke og rad. Vi har valgt en strategi i denne tiden der vi har sagt at vi skal gjøre alt vi kan for å skape leir og fellesskap for barn og ungdom så raskt det er gjennomførbart.

«Det har vært en eventyrlig reise der vi sammen har startet en rekke familieleirer. Vennskap har blitt knyttet og tro styrket. Det har vært fantastisk, og vi ser bare bruddstykker av hva det har betydd og betyr for hundrevis av familier. Det har gitt KRIK en ny grein på treet. Ledelsen i KRIK ønsker sammen med alle frivillige, og gi barn og ungdom det beste! Aller mest tenker vi på alle barn og tenåringer som skulle vært på KRIK-leir denne sommeren. Vår bønn og vårt dype ønske er at vi får se dem igjen…»

I august tror og håper vi på ARENA, CAMP 20+ og ny konfACTION-leir på Karmøy.
Tap av medlemmer

Medlemstallet til KRIK gikk ned med flere tusen i 2020. Det er naturlig siden vi ikke har hatt mulighet til å arrangere leir. Likevel er behovet for støtte sterkt. Når dørene igjen skal åpnes er KRIK avhengig av å ha midler til å tilrettelegge for økt aktivitet både på leir og i lokallagene.

«Vi ønsker at alle KRIKere viser tilhørighet og engasjement ved å betale kontingent, spesielt i denne tida. Herved er dere i din familie oppfordret! Vi ønsker dere en fantastisk sommer, selv uten KRIK familieleir (hvis det går an)».

Sammen kan vi bygge et godt fellesskap preget av idrettsglede, trosglede og livsglede. Tar du oppfordringen? Tegn medlemskap her.