25. - 28. april 2024

Bjorli


TIL INFO
Denne leiren er ferdig for i år. Det vil komme oppdatert informasjon for neste år på denne siden når det nærmer seg påmelding igjen.

Kjenner du behovet for et avbrekk fra hverdagen? Her kan du bli bedre kjent med mangfoldet i KRIK. Få innholdsrike dager med aktivitet, fellesskap og åndelig påfyll. Med et program som knytter flere av kompetansegruppene i KRIK sammen vil du finne det som passer for deg.

Blir du med?

Med basecamp på Bjorliheimen er KRIKs kompetansegrupper klare for spennende utflukter sammen og det beste av det de har å tilby. Vakre toppturer, klatring, mat og bålkunster på grensen av nydelige Reinheimen, er noen av eventyrene du kan kaste deg med på!

Etter en fartsfylt og innholdsrik dag kommer du hjem til et deilig, hjemmelaget måltid hvor vi samles og deler av dagens opplevelser. Senere på kvelden blir det kveldsmøte med påfyll, god forkynnelse og lovsang, etterfulgt av kaffe og triveligheter. Basecamp er kort oppsummert leiren der du får muligheten til å pushe grenser, prøve nye aktiviteter, bli kjent med nye venner – og samtidig får god tid og anledning til å slappe av.

 

Leiren er for deg som er 20 år eller eldre, og du er varmt velkommen!

Spørsmål? Send en mail til basecamp@krik.no

Ved påmelding på KRIK Min Side betaler du for hele leiroppholdet. Det du da betaler inneholder 500,- som er påmeldingsavgift (denne refunderes ikke ved avmelding). Eventuelle ekstrakostnader for aktivitet blir betalt på leir.
  • KRIK-medlem: kr 2050,-* inkl. kr 500,- for påmeldingsavgift.
  • Ikke-medlemspris:kr 2550,- inkl. kr 500,- for påmeldingsavgift
Merk:
– Dersom du velger aktiviteter som koster ekstra (se aktivitetsoversikten) betaler du for dette på leir.
– Transportutgifter kommer i tillegg på de fleste aktivitetene og betales direkte til sjåføren.

*KRIK-medlemskap kun kroner 120,-

Påmeldingen starter 28.02.2024 kl. 11.00 på KRIK – Min Side.

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller ring oss på 22 58 80 20.

Under finner du en oversikt over aktivitetene på Basecamp.
(Med forbehold om noen endringer)

 

KRIK SKI:

Topptur – Intro (alle dager)
Dette er for deg som enten er ny eller har lite erfaring med topptur og feller. Fjellene venter, og sammen vil vi gjennomgå rutiner på tur, hva du skal ha med i sekken og turplanlegging. Her er terskelen lav, og vi velger en godt egnet topp.

– Utstyr: telemark, randonee, fjellski eller splitboard m/ feller, ev. snowboard og truger. Hjelm, solbriller og skredutstyr (spade, søkestang og sender/mottaker). Skredutstyr kan leies.
– Nivå: fersk/nybegynner
– Forkunnskaper: ingen
– Leie av skredutstyr: kr 200,-

 

Topptur – Midt i Mellom (alle dager)
Dette er aktiviteten for deg som er glad i å nyte oppturen så vel som nedturen, og klar for å oppdage flotte vestlandsfjell. Er du en som har godt på topptur noen ganger før og kan stå på ski, så er dette gruppa for deg!

– Utstyr: telemark, randonné eller splitboard m/ feller, ev. snowboard og truger. Hjelm, solbriller og skredutstyr (spade, søkestang og sender/mottaker). Skredutstyr kan leies.
– Nivå: Litt rutinert/vært noe på tur før
– Forkunnskaper: krever at du har stått litt utenfor preparert løype før.
– Leie av skredutstyr: kr 200,-

 

Topptur – Erfaren (alle dager)
Dette er aktiviteten for deg som har gått en del på topptur fra før av. Her får du muligheten til å gå litt lengre og brattere turer i fine vestlandsfjell.

– Utstyr: telemark, randonee eller splitboard m/ feller, ev. snowboard og truger. Hjelm, solbriller og skredutstyr (spade, søkestang og sender/mottaker). Skredutstyr kan leies.
– Nivå: rutinert/vært en del på tur
– Forkunnskaper: krever at du kan kjøre bratt og at du er i noenlunde god form til oppturen.
– Leie av skredutstyr: kr 200,-

 

Fjellski (kun dag 2)
Bli med på fjellskitur i nydelig terreng og flotte omgivelser. Dette er aktiviteten for deg gode og kanskje en litt lengre tur. Etter en fin tur med godt selskap, setter vi utfor, med fri hæl og kruser ned mot middag.

– Utstyr: fjellski, feller, staver, smøring, skisko, sitteunderlag, sekk og solbriller.
– Nivå: for alle

 

KRIK VILLMARK:

Mat i det fri (kun dag 3) Max 20 deltakere
Er du glad i mat? «Alt smaker godt på tur» stemmer ofte, men noe er bedre enn annet! Her bruker vi god tid til å forberede et herremåltid ute i friluft! Vi komponerer en spennende meny, går på tur, prater rundt bålet, leker og blir kjent!

– Utstyr: sitteunderlag, kniv, spiseredskap og varme klær.
– Nivå: for alle
– Forkunnskaper: ingen
– Pris: kr 100,-

 

Klatring (alle dager)
Vil du kjenne på mestringsfølelse og pump i armene? Da er dette aktiviteten for deg! Med denne gjengen kan du klatre både lette og mer krevende ruter. Med forbehold om fint vær er vi utendørs, men om vi skulle være uheldig drar vi ned til Åndalsnes og klatrer inne.

– Utstyr: kan leies hvis du ikke har eget
– Nivå: alle nivå
– Forkunnskaper: ingen


Padling i havkajakk (kun 26. april)
Maks 10 deltakere
Bli med å padle havkajakk i vakre fjell- og fjordomgivelser i Romsdalen. På denne aktiviteten får du mulighet til å oppleve de slående fjellene ifra froskeperspektiv. Til lunsj lager vi felles mat på primus, og koser oss i godt selskap. Her blir det altså tid til å både orientere seg blant fjellandskapet og få den gode samtalen.
PS: Du trenger ikke Våttkort for å være med her. 

Nivå: for alle
Forkunnskaper: ingen
Utstyr: ullundertøy (trøye, bukse og sokker), regn-/skall-/allværs- jakke og bukse, lue/caps, hansker/votter, solbriller og solkrem.
Pris: 50kr/timen (med forbehold om 10 pers). Dette er for leie av alt utstyr (kajakk mm., våtdrakt) 

 

NYHET! Fallskjermhopp (kun en av dagene) Minimum 4 stk.

Fallskjermhopp er tilbake! Dette er aktiviteten for deg som ønsker adrenalin, fart og spenning! Lesja Fallskjermklubb leder deg hele veien fra rullebanen og tilbake til jorda! Er du en som alltid har ønsket å hoppe i fallskjerm, så er muligheten for deg på Basecamp!

Pris: kr 4000,- uten video, 4800,- inkl. video

MERK:

  • Vektgrensen er omtrent 100 kg, og alle tandemelever må vite om dette to dager i forveien. Sjekk https://www.lesjafsk.no/tandem/ for mer info.
  • Denne aktiviteten er bindende pga. planleggings- og sikkerhetsmessige årsaker.

 

KRIK KONDIS:

Hvilke dager vi gjør hvilken aktivitet blir opp til klientellet som melder sin interesse for O2-snapping disse dagene. Aktivitetsdagene blir lagt opp etter ønske og nivå, og om det skal være intervall-, tur- eller cowboyfokus tar vi stilling til på leir.

 

Løping/kondis (alle dager)
 – Utstyr: joggesko og løpetøy (pulsklokke og pulsbelte er fint å ha, men ikke et krav).
– Nivå: for alle
– Forkunnskaper: ingen

 

 

ANNEN INFO OM AKTIVITET
På Basecamp har du frihet til å velge mellom aktiviteter. Det betyr at du ikke trenger å bestemme deg for hvilken aktivitet du ønsker å være med på før kvelden før aktivitetsdagen. Dermed kan du se an både dagsform, vær og føre for hvilken aktivitet som passer best den neste dagen.

Det finnes mange muligheter i området, og det er derfor mulighet for å gjøre andre ting enn aktivitetene som du melder deg på. Du kan ta med langrennsskia, landeveissykkelen og annet utstyr som du ønsker.

 

Merk: Dette gjelder ikke alle aktivitetene! Enkelte aktiviteter har bindende påmelding og/eller et maksimalt antall plasser, så det anbefales å velge aktivitet ved første påmelding. (Hvilke aktiviteter dette gjelder ser du under aktivitetsoversikten ovenfor).

For å endre aktivitet i forkant av leir logger du deg inn på minside.krik.no, velger leir, Basecamp 2024, påmeldingsdetaljer og endre.

På Basecamp bor vi på Bjorliheimen hotell. Her innlosjeres vi på dobbelt- og trippelrom, og er inkludert i prisen. Det er også mulighet for å bo på singelrom, dersom du ønsker dette. Singelrom koster kr 900 ekstra, og bestilles når du melder deg på leiren.

Merk: Det er begrenset antall singelrom, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Har du andre spørsmål i forbindelse med overnatting? Kontakt basecamp@krik.no


Spørsmål?
basecamp@krik.no