KRIK-kontoret har i høst fått hele fire nye ettåringer med på laget! Bak f.v: Cecilie Helgeland og Henrik Hvidsten. Foran f.v: Ingeborg Greistad Klungerbo og Andrea Moe.
Publisert: 25.08.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Bli kjent med de nye ettåringene våre!

17. august ble KRIK-kontoret inntatt av en spent, men gira, kvartett. Én uke seinere er Cecilie, Henrik, Ingeborg og Andrea gode og varme i KRIK-trøya og er klare for å ta KRIK-laget, både på og utenfor kontoret, til nye høyder.

Bli bedre kjent med våre ferske og fantastiske ettåringer her:

CECILIE HELGELAND (19)

Kommer fra: Norges minste landfaste kommune, Randaberg
Gjorde i fjor: Chilla på Nordfjord folkehøgskule

– Hvorfor søkte du som ettåring i KRIK?
– Jeg søkte som ettåring fordi jeg digger KRIK! Jeg hadde lyst til å bruke et år på å jobbe med og for noe som er større enn meg selv! Jeg digger å se andre ungdommer få oppleve trosglede gjennom idrett og gode fellesskap.
– Hva gleder du deg mest til ved å være ettåring?
– Jeg gleder meg masse til å treffe KRIKere rundt om i Norge, ha det fett på kontoret og til å reise med de andre ettåringene!
– Hva er ditt beste KRIK-minne?
– Et sinnsykt bra KRIK-minne har jeg fra EXPLORE 2020, på nyttårsaften, i skitrekket med en helt nyyydelig solnedgang (knæsj rosa himmel), og meg som tidenes noob på telemark i powpow-snø i skogen (gøyalt kaos)! Ooog med masse fine folk seff! Må også nevne alle nyttårsklemmene oppe ved Lysgårdsbakken!
– Hva er den store KRIK-drømmen?
– Akkurat nå må det være at korona skal gå over og at vi kan feire med en stooor leir med masse klemmer!

HENRIK HVIDSTEN (20)

Kommer fra: Fredrikstad
Gjorde i fjor: Gikk på FIX-Linja på Sagavoll folkehøgskole. ANBEFALES!

– Hvorfor søkte du som ettåring i KRIK?
– Jeg har alltid vært en del på KRIK-leir og mye i lokallag, og på Sagavoll snakket jeg mye med tidligere ettåring Magnus Kolbjørnsgaard om det å jobbe i KRIK. Jeg hørte masse positivt om det, og da jeg først fikk muligheten til å jobbe i KRIK var det helt umulig å si nei.
– Hva gleder du deg mest til ved å være ettåring?
– Møte masse nye folk, dra på leir, besøke lokallag, og til å være med på å gjøre KRIK til en bra arena for alle!
– Hva er ditt beste KRIK-minne?
– Da jeg var med å arrangere leir med KRIK Sarpsborg og det gikk over all forventning!
– Hva er den store KRIK-drømmen?
– KRIK Olympics! Her samles KRIKere fra alle land som har KRIK for å konkurrere i klassiske KRIK-aktiviteter. Samtidig vil det være felles møter med lovsang og fest!

INGEBORG GREISTAD KLUNGERBO (21)

Kommer fra: Trondheim
Gjorde i fjor: Stipendiat på Nordfjord folkehøgskule, Vind & Vatn

– Hvorfor søkte du som ettåring i KRIK?
– KRIK har vært helt konge for min del. Derfor ønsker jeg å gi idrettsglede, trosglede og livsglede til nye KRIKere.
– Hva gleder du deg mest til ved å være ettåring?
– Å få være med å bety en forskjell for noen og få være med å bidra i KRIK-miljøet. Jeg gleder meg til å reise rundt og besøke lokallag og til å bli kjent med så mange KRIKere som overhodet mulig. Og ikke minst, lunsj på kontoret HVER dag.
– Hva er ditt beste KRIK-minne?
– Teltrunden på KonfACTION 2019!
– Hva er den store KRIK-drømmen?
– At alle barn og unge skal få ta del i det store fine KRIK-miljøet som vi har.

ANDREA MOE (20)

Kommer fra: Råde
Gjorde i fjor: Gikk KRIK-linja på Sagavoll – TIDENES ÅR!!!

– Hvorfor søkte du som ettåring
– Jeg har alltid vært veldig mye med på KRIK sine leirer, og stortrivdes der. Det var imidlertid ikke før jeg gikk på Sagavoll i fjor, at jeg vurderte å søke som ettåring. Stippen min og tidligere ettåring, Magnus Kolbjørnsgaard, anbefalte dette veldig, og var vel egentlig grunnen til at jeg slengte inn en søknad i det hele tatt. TAKK Magnus! Gjennom året som ettåring kan jeg imidlertid få bringe videre den store gleden jeg selv har hatt av KRIK. Å få være med å jobbe «bak kulissene» anser jeg som et stort privilegium i seg selv, og jeg kunne selvfølgelig ikke takke nei da jeg fikk tilbudet!
– Hva gleder du deg mest til ved å være ettåring?
– Jeg gleder meg masse til å være med å legge til rette for at barn og unge kan få møtes på kristne arenaer, og til å bli bedre kjent med seg selv, hverandre og Gud. I tillegg ser jeg veldig frem til den generelle hverdagen her på kontoret – å være en del av en fantastisk stab – som legger vekt på oppbyggende verdier og har Jesus i fokus hver eneste dag!
– Hva er ditt beste KRIK-minne?
– Å feire nyttår på EXPLORE! Det er jo bare helt fantastisk!
– Hva er den store KRIK- drømmen?
– Min største KRIK-drøm er at alle, på tross av hvem de er og hvor de kommer fra, skal få muligheten til å være med å oppleve KRIK sitt store, trygge og verdifulle fellesskap!