6. - 9. august inviterer vi deg som er 20+ til sensommerhygge og gjensynsglede på BiG. Gira? Meld deg på tidlig, begrenset antall plasser!
Publisert: 05.06.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Bli med på Camp 20+!

F.o.m. 15. juni får vi igjen lov til å samles på arrangementer med opptil 200 deltakere – så sant vi følger og forholder oss til myndighetenes gjeldende smittevernråd og -retningslinjer. DERFOR har vi i KRIK kasta oss rundt og inviterer deg som er 20 år eller eldre til sensommerhygge og gjensynsglede på Bibelskolen i Grimstad torsdag 6. – søndag 9. august.

Merk: Påmeldingen åpner onsdag 10. juni kl. 16.00 på KRIK – Min Side. Arrangementet har et tak på 200 deltakere. Førstemann til mølla! Påmeldingsfrist er søndag 21. juni.

Camp 20+ blir en leken og laidback langhelg for deg som er i lederalder. Kanskje hadde du sagt ja til å bli med på én eller flere av sommerens leirer – som ble avlyst? Eller kanskje er du bare sulten på å se og henge med gode KRIK-venner igjen? Som et plaster på såret for en rar og annerledes KRIK-sommer ønsker vi i KRIK å invitere deg som er KRIK-leder til et etterlengtet reunion på Bibelskolen i Grimstad!

På Camp 20+ legger vi opp til en god blanding av aktive og avslappende dager. Målet er at leirdagene skal preges av en god dose frihet og fleksibilitet, at du skal få påfyll både åndelig, fysisk og sosialt, og at du som deltaker kan være med på å skape både stemninga og programmet. Gled deg til en langhelg fylt til randen av fine folk, chill og spill, morgen- og kveldsmøter, lekne og tøffe aktiviteter, spennende seminarer, og sist men ikke minst: bøttevis av gjensynsglede – selvfølgelig med 1 meters avstand!

Les mer om priser, overnattingsalternativer og aktiviteter på Camp 20+ her.

For å kunne gjennomføre arrangementet på en forsvarlig måte, i tråd med myndighetens gjeldende råd og retningslinjer, vil smittevern få en sentral og synlig rolle på Camp 20+. Mer informasjon om hva som forventes av deg som deltaker, og hvilke tiltak som vil settes inn fra oss som arrangør, vil komme nærmere gjennomføringen av arrangementet.