8 - 11. august

Bibelskolen i Grimstad


PÅMELDING

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å arrangere Camp 20+ på Bibelskolen i Grimstad! Dette er leiren for deg over 20 år, og vi tilbyr deilige dager med laidback stemning, drop-in aktiviteter, seminarer, møter og henging med KRIKere. Tid og sted? Bibelskolen i Grimstad søndag 8. – onsdag 11. august. Dette må du ikke gå glipp av!

Vi gjennomfører arrangementet i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern. Ved avlysning vil alle påmeldte få hele leiravgiften refundert!


Camp 20+ blir en leken og laidback langhelg for deg som er i lederalder. Kanskje er du sulten på å se og henge med gode KRIK-venner igjen? Gled deg til dager fylt til randen av fine folk, chill og spill, lekne og tøffe aktiviteter, seminarer, morgen- og kveldsmøter med Jesus i sentrum – og sist men ikke minst: bøttevis av gjensynsglede!

På Camp 20+ legger vi opp til en god blanding av aktive og avslappende dager. Målet er at leirdagene skal preges av en god dose frihet og fleksibilitet, at du skal få påfyll både åndelig, fysisk og sosialt, og at du som deltaker kan være med på å skape både stemninga og programmet.

Leiren er for deg som er 20 år eller eldre (det holder at du fyller 20 år i løpet av løpet av 2021).

Spørsmål? Send en mail til leirsjef Simon Bjerga på camp20@krik.no eller kontakt oss på sentralbordet på krik@krik.no eller 22 58 80 20.

Ved påmelding på Min Side betales hele leiravgiften. (Denne inneholder påmeldingsavgift på 400,- som ikke blir refundert ved avmelding. Ved avlysning vil hele leiravgiften bli refundert).

KRIK-medlemmer*:

 • Kr 1200,-

Ikke-medlemmer:

 • kr 1500,-

* KRIK-medlemskap kun kr 120,-
Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

INKLUDERT I PRISEN
 • Overnattingsplass (telt/hengekøye/bil)
 • Middag x3 (søndag, mandag og tirsdag)
 • Frokost x3 (mandag, tirsdag og onsdag)
 • Aktivitet/instruksjon i tre dager. Merk at noen aktiviteter kan koste ekstra.
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Seminarer
ØNSKER DU Å SOVE INNENDØRS?
 • Sovesal (må ha med egen madrass). Begrenset plasser! (300,-)
 • Familierom (opp til 5 stk): 1080,- pr pers
 • Dobbeltrom (opp til 3 stk): 1350,- pr pers
 • Enkeltrom 1770,-

Ønsker å booke rom sammen med noen, noter det i påmeldingen. Spørsmål? Send mail til sovgodt@krik.no

Ønsker du å booke plass til campingvogn eller bobil? Send en mail til camp20@krik.no

Påmeldingen starter onsdag 21.april kl 17:00, her gjelder det å sitte klar siden det blir fort fullt! Påmeldingen skjer på KRIK Min Side.

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes 7. juni.

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller ring oss på 22588020.

 

Merk: Ved påmelding kan du melde deg på klatring (med mulighet for brattkort), klatreleder inne, introkurs havkajakk, wakeboard, brettseiling, paintball, styrketreningsteknikkurs eller drop-in-aktivitet på leirområdet. Aktivitetene som er nevnt over er aktiviteter med begrenset antall plasser, så ønsker du å sikre deg plass der bør du melde deg på så fort du har anledning. Er aktivitetsalternativet borte når du prøver å melde deg på er dessverre aktiviteten full.
Merk også at noen av disse aktivitetene koster litt ekstra.

Drop-in-aktivitet: Ønsker du derimot å ta dagene litt som de kommer, og er gira på bli med de aktivitetene vi drar i gang på området fra dag til dag, kan du velge drop-in-aktivitet. I løpet av dagene vil det legges opp til ulike aktiviteter i programmet som det bare er å møte opp på! Disse aktivitetene er gratis og er inkludert i leiravgiften. Kubbmesterskap, brettspill, sandvolleyball, plasking, mesternes mester, sirkeltrening, aerobic, frisbeegolf, morgenjogg, vannkrig, garden games, turning, dødsing, sandvolleyturering og fotballturnering er bare noe av det du kan bli med på! Og: Ønsker du f.eks. å ta med deg stisykkkelen og insje på sykling i området, gjør det!

Klatring med mulighet for brattkort (300,-) (16 plasser)

Her blir det instruksjon i klatring og muligheter for to dager med mye klatring. Hvis ferdighetsnivået er tilstrekkelig er det muligheter for å ta en brattkorttest. Når du melder deg på klatring er det begge dagene på aktivitet.

Klatreleder inne (0,-)  (6 plasser)

Dette kurset er for deg som har og klatrer aktivt. For å ta dette kurset må du ha 12 mnd erfaring fra klatring eller 6 mnd klatring med høyt aktivitets- og ferdighetsnivå. Du må kunne lede ruter på bolter sikkert og metodisk. Det forutsettes at grunnleggende metoder for sikring på led beherskes fullt ut og at man er komfortabel med fall på led. Kurset tar totalt 14 timer. Kurset er for deg som ønsker å bidra som klatreleder på KRIK sine fremtidige leirer. Vi ønsker å bruke deg siden du har tatt kurset i regi av KRIK.

Havkajakk Introkurs Våttkort (300,-) (16 plasser per dag)

Dette er et introkurs der du får innføring i grunnleggende teknikk, sikkerhet og risikovurdering. Etter gjennomføring får du tildelt våttkort (introkurs). Kurset foregår over en dag, og dermed velger du enten mandag eller tirsdag. Kurset koster 200,- ekstra ved påmelding, i tillegg til 100,- for utdeling av våttkort.

Paintball (250,-) (20 plasser per dag)

Paintball er taktikk, lagspill og mye moro. Du får ca. 500 skudd og kan få kjøpe flere ved behov. Liker du spenning, må du sikre deg plass på paintball!

Wakeboard (500,-) (10 plasser per dag)

Her får du prøve wakeboard i mange varianter og leke deg med vannsport! Her kan du være helt nybegynner eller erfaren når du melder deg på. Du får god innføring og oppfølging av dyktige instruktører.

Teknikk i styrketrening (100,-) (16 plasser)

Få tett oppfølging av Norges sterkeste i sin klasse. Her får du god innføring av dyktige instruktører i styrketrening i ulike løft som for eksempel knebøy, markløft. Vi jobber mye med teknikk, men får også gjennomført en god styrkeøkt.

Beachvolleyball på Gimle (100,-) (60 plasser per dag)

Her blir det beachvolleyball hele dagen på deilige baner i Kristiansand. Tenker du deg til Gimle en av dagene eller begge så meld deg på her.

Brettseiling (400,-) (10 plasser)

Kombinerer surfing og seiling, og la deg flyte av sted ut mot skjærgården. Få instruksjon av dyktige instruktører! Forbehold med endring av dag på grunn av været.

Restplasser for fullbookede aktiviteter slippes 7. juni.

07:30 – Frokost
09:00 – Morgenmøte
10.00 – 15.00 – Aktiviteter
15:00 – Seminar
17:00 – Middag
20:00 – Møte
22:00 – Pizza, chill og underholdning

*Med forbehold om endringer. Detaljert program kommer når leiren nærmer seg.


Spørsmål?

Send en mail til leirsjef Simon Bjerga på camp20@krik.no eller kontakt oss på sentralbordet på krik@krik.no eller 22 58 80 20.