8 - 11. august

Bibelskolen i Grimstad


PÅMELDING

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å arrangere Camp 20+ på Bibelskolen i Grimstad! Dette blir deilige dager med laidback stemning, drop-in aktiviteter, seminarer, møter og henging med KRIKere på Bibelskolen i Grimstad søndag 8. – onsdag 11. august. Dette må du ikke gå glipp av!

Vi gjennomfører arrangementet i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern.


Camp 20+ blir en leken og laidback langhelg for deg som er i lederalder. Kanskje er du sulten på å se og henge med gode KRIK-venner igjen? Gled deg til en langhelg fylt til randen av fine folk, chill og spill, lekne og tøffe aktiviteter, seminarer, morgen- og kveldsmøter med Jesus i sentrum – og sist men ikke minst: bøttevis av gjensynsglede!

På Camp 20+ legger vi opp til en god blanding av aktive og avslappende dager. Målet er at leirdagene skal preges av en god dose frihet og fleksibilitet, at du skal få påfyll både åndelig, fysisk og sosialt, og at du som deltaker kan være med på å skape både stemninga og programmet.

Leiren er for deg som er 20 år eller eldre (det holder at du fyller 20 år i løpet av løpet av 2021).

Spørsmål? Send en mail til leirsjef Simon Bjerga på camp20@krik.no eller kontakt oss på sentralbordet på krik@krik.no eller 22 58 80 20.

Oppdaterte priser for Camp 20+ kommer

* KRIK-medlemskap kun kr 120,-

Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra.

Påmeldingen starter onsdag 21.april kl 17, her gjelder det å sitte klar siden det blir fort fullt! Påmeldingen skjer på KRIK Min Side.

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller ring oss på 22588020.

 

Merk: Fjorårets aktiviteter. Endringer kan forekomme. 

Ved påmelding kan du melde deg på klatring (med mulighet for toppturkurs og brattkort-test), introkurs havkajakk (med mulighet for våttkort), seilkurs, paintball eller drop-in-aktivitet på leirområdet.

Klatring, introkurs havkajakk, seilkurs* og paintball er aktiviteter med begrenset antall plasser, så ønsker du å sikre deg plass der bør du melde deg på så fort du har anledning. Er aktivitetsalternativet borte når du prøver å melde deg på er dessverre aktiviteten full.

Merk også at disse aktivitetene koster litt ekstra. Oppdaterte priser for 2021 kommer.

Drop-in-aktivitet: Ønsker du derimot å ta dagene litt som de kommer, og er gira på bli med de aktivitetene vi drar i gang på området fra dag til dag, kan du velge drop-in-aktivitet. I løpet av dagene vil det legges opp til ulike aktiviteter i programmet som det bare er å møte opp på! Disse aktivitetene er gratis og er inkludert i leiravgiften. Kubbmesterskap, sandvolleyball, plasking, mesternes mester, sirkeltrening, aerobic, frisbeegolf, morgenjogg, vannkrig, garden games, turning, dødsing, sandvolleyturering og fotballturnering er bare noe av det du kan bli med på! Og: Ønsker du f.eks. å ta med deg stisykkel, og vil insje på en fellestur i området, er det bare å gjøre det også!

Oppdaterte program kommer.


Spørsmål?

Send en mail til leirsjef Simon Bjerga på camp20@krik.no eller kontakt oss på sentralbordet på krik@krik.no eller 22 58 80 20.