Nærmere 500 KRIKere valgte å ta turen til GF lørdag 2. november. I løpet av forhandlingene ble det også satt av tid til å lovsynge sammen.
Foto: Eivind Wirak
Publisert: 05.11.19

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
Dette skjedde på GF

1. – 3. november inviterte KRIK til generalforsamling i Skien. Var du ikke til stede selv? Her får du en enkel og grei oppsummering.

Fredag kveld møtte godt over 100 forventningsfulle KRIKere opp til mat, prat og sosialt samvær i Skien Fritidspark. KRIKere fra hele landet hadde valgt å ta turen til Skien denne helga, og en god dose gjensynsglede og mange varme velkomstklemmer satte standarden for det som skulle bli en helg preget av god KRIK-kultur og godt fellesskap. Fredagens kveldsmøte ble ledet av styreleder Erlend Klepsvik Haus og Astrid Helgeland, generalsekretær Silje Kvamme Bjørndal holdt andakt, Hanne Birgitte Omdal ledet oss gjennom lovsang og KRIK-prest Bjørnulf Tveit Benestad forrettet nattverden. Deretter var det dags for snacks og quiz – sistnevnte aktivitet ledet an av KRIK-klassen på Fjellhaug.

Lørdag morgen dro en god gjeng med morgenfugler til ishallen for å teste ferdighetene på hockey- og curlingisen. Aktiviteten satte god fart på hockeypuckene, curlingsteinene og konkurranseinstinktet, og var med det en fin og aktiv oppladning til de påfølgende og mer stillesittende forhandlingene som ventet lørdag ettermiddag.

Se bildene fra dagen i bildekarusellen under.

De fleste som møtte opp på årets GF ønsket å gi sin stemme i sakene som omhandlet KRIKs spilleregler for ledere samt mistillit/tillit til landsstyret. I anledning det store oppmøtet og engasjementet var selve forhandlingene flyttet til Evangeliehuset i Porsgrunn. Nærmere 500 KRIKere hadde tatt turen for å gi sin stemme, og forhandlingene ble en ryddig og respektfull samling med gode og konstruktive innlegg. Etter skriftlig votering stemte 288 stemmeberettige medlemmer for å annerkjenne landsstyrets vedtak av 26.08.19. 150 stemmeberettigede medlemmer stemte i mot. Grunnet utfallet i nevnte votering valgte forslagsstilleren bak mistillitsforslaget å trekke dette, og generalforsamlingen bekreftet gjennom skriftlig votering at sittende styre fortsatt har tillit blant medlemmene.

Siste sak på dagsordenen var valg av nytt styre der følgende personer nå utgjør KRIKs landsstyre: Erlend Klepsvik Haus (styreleder), Tone Bergene Aabrekk, Ingrid Greistad Klungerbo, Sondre Bjor Aasbø, Martin Hagen, Astrid Helgeland, Hans Olav Hole, Sveinar Medhaug (vara) og Hilde Kristine Modalsli Sando (vara).

Se og les protokollen i sin helhet her.

Takk til alle som tok turen til Skien – og Porsgrunn – denne viktige og hyggelige KRIK-helgen.
Velkommen skal du være på neste GF!