Publisert: 22.06.21

Skrevet av: Kristine S. Bergerud
Din støtte er viktigere enn noen gang!

Det siste året har ikke vært helt som vi så for oss. På grunn av pandemien har mange leirer blitt avlyst. Som en konsekvens av avlyste leirer har medlemstallet til KRIK gått ned med flere tusen. I tillegg har 350 lokallag har hatt begrenset med aktivitet.

«Det er naturlig at medlemstallet har gått ned siden vi ikke har hatt mulighet til å arrangere leir. Når dørene snart åpnes er KRIK avhengig av å ha midler til å tilrettelegge for økt aktivitet både på leir og i lokallagene. Vi håper alle KRIKere viser engasjement ved å betale kontingent, spesielt i denne tida. Herved er du oppfordret!» sier generalsekretær Vegard Husby. 

KRIK trenger medlemmer og gode støttespillere for å få aktiviteten til å gå rundt. Derfor håper vi at du som er glad i KRIK, har vært med på å bygge KRIK eller har gode opplevelser med KRIK ønsker å betale medlemskap for 2021.

Å bli medlem koster 120 kr i året, og et familiemedlemskap koster 300 kr. Som medlem tar du en aktiv og støttende posisjon på KRIK-laget. Ditt medlemskap alene utløser ca 500 kr i ulike støtteordninger. På den måten kan vi fortsette å gjøre Jesus kjent på leir og i lokallagene – i tiden som ligger foran. Dette er noe vi hittil har klart i fellesskap, og som vi er overbeviste om at vi skal fortsette å få til!

Medlemskapet betales enkelt her eller ved å sende KRIK MEDLEM til 2490. 

Bli med i trekningen av et gavekort!

Tegner du medlemskap innen 1. juli er du med i trekningen av et gavekort i KRIK-butikken til en verdi av 1000 kr. Har du allerede betalt ditt KRIK-medlemskap i 2021, er du selvsagt med i trekningen!

Tusen takk for din støtte og velkommen på laget vårt!