KRIK-året 2020 ble ikke helt som vi hadde tenkt og drømt om. Nå er ditt KRIK-medlemskap og din støtte viktigere enn noen gang!
Publisert: 08.09.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
DITT medlemskap er viktig!

KRIK-året 2020 ble ikke helt som vi så for oss og drømte om på EXPLORE. 17 leirer for ungdom, unge voksne og familier er så langt avlyst i år. 350 lokallag har hatt – og har fortsatt – begrenset med aktivitet. Derfor er ditt KRIK-medlemskap og din støtte viktigere enn noen gang!

KRIK er avhengig av medlemmer og gode støttespillere for å få aktiviteten til å gå rundt. I år har koronapandemien satt en stopper for at KRIKs tilbud og arrangementer har kunnet gå som normalt. Foran oss ligger også en høst og en vinter med usikre utsikter.

Derfor håper vi at alle som er glad i KRIK, har tro på KRIK, har vært med på å bygge KRIK eller har gode opplevelser med KRIK ønsker å betale KRIK-medlemskap for 2020.

Å bli KRIK-medlem koster kun kr 120,-/året, og du tar med det en aktiv og støttende posisjon på KRIK-laget. Ditt medlemskap utløser alene ca 500 kr i året i ulike støtteordninger. På den måten kan vi fortsette å spille hverandre gode og gjøre Jesus kjent på leir og i lokallagene – i høst, i vinter og i året som kommer.

MEDLEMSKAPET BETALER DU ENKELT PÅ KRIK – MIN SIDE.

KRIK prøver alltid å legge til rette for alt som bygger gode fellesskap preget av idrettsglede, trosglede og livsglede. Dette er noe vi i fellesskap har klart, og som vi er overbeviste om at vi skal fortsette å få til – til tross for en pandemi som pålegger oss begrensninger.

På forhånd tusen takk for din viktige støtte!