Publisert: 28.01.21

Skrevet av: Marte Fasseland
En annerledes overrekkelse

Carl Jakob skulle i utgangspunktet få tildelt KRIK Hedersprisen under markeringen av Lokallag 30 år i Bjerkreim 21. november 2020, slik ble det ikke…

Tirsdag 19. januar ble KRIK Hederspris 2020 utlevert til Carl Jakob Rørvik i hans eget hjem. KRIK-prisene skulle i utgangspunktet bli delt ut under markeringen av Lokallag 30 år i Bjerkreim 21. november 2020. Usikkerheten rundt covid-19 førte til at gjennomførselen av jubileumsfesten i samarbeid med KRIK Bjerkreim ble utfordrende. Vi måtte dermed annonsere og kåre årets vinnerne av KRIK-prisene i en live-sending på Facebook fra KRIK-sentralt.

Carl Jakob Rørvik ble tildelt Hedersprisen i KRIK for sin mangeårige innsats for en rekke lokallag i Sandnes. Han beskrives som en ydmyk og trofast person, og en ekte ildsjel. Han er en sann KRIKer som har bidratt til det økonomiske, samt arrangert flere ledersamlinger. Han har også sørget for at totalt åtte lokallag har hatt en god kontinuitet i mange år på rad. Carl Jakob er en mann som står på for at ungdommen skal få prøve seg som lokallagsledere og drive den daglige driften i lokallagene.

I møtet med Carl Jakob, kan lokallagsansvarlig Marte Fasseland, bekrefte at han er en ydmyk mann som setter andre mennesker foran seg selv: «Han skryter av ungdommene som er med å driver lokallagene i Sandnes, og påpeker at KRIK er et viktig arbeid. Carl Jakob sier han ønsker å hjelpe ungdommene med driften og det administrative arbeidet, slik det blir lettere for ungdommene å drive og holde kontinuitet i lokallagene. Alt av tid og arbeid som Carl Jakob har lagt ned i disse åtte lokallagene er bemerkelsesverdig, og har betydd mye for KRIK i lokalsamfunnet. Carl Jakob har et stort hjerte for ungdommer, idrett og Jesus. Alle årene i de mange lokallagene, og hans trofasthet og pågangsmot, er til grunnlag for at han er en verdig vinner av årets KRIK Hederspris.»

Vi i KRIK er enormt takknemlige for alt Carl Jakob har betydd og fortsatt betyr for KRIK – både lokalt og nasjonalt!