Publisert: 19.11.20

Skrevet av: Astrid Helgeland
EXPLORE er avlyst

Et annerledes år går mot slutten og vi hadde gledet oss stort til å samle 200 KRIKere til verdens beste nyttårsfeiring på EXPLORE!

Det er ingenting vi har mer lyst til enn å arrangere leir og lokallagstreninger for KRIKere over hele landet, men dessverre har pandemien satt sitt preg på KRIK-året 2020. Den siste tiden har det vært økende smittespredning i landet vårt, og vi har derfor tatt den vanskelige beslutningen om å avlyse EXPLORE 2021.

Det blir ikke helt det samme, men det blir fortsatt EXPLORE@home! Når det egentlig skulle vært EXPLORE kan du drømme deg bort til tribunen i Håkons hall og se to kveldsmøter, og annet opplegg fra EXPLORE@home på facebook! Det blir leirsang og lovsang, taler og show. I tillegg oppfordres KRIKere fra samme lokalmiljø til å møtes i mindre grupper til aktivitet og fellesskap på EXPLORE@home, dersom smittesituasjonen i romjulen tillater det.

Følg med på arrangementet KRIK EXPLORE@home på facebook for oppdatert informasjon og nettbaserte happenings.  Vi gleder oss til vi igjen skal fylle Håkons hall med leirsultne KRIKere til EXPLORE 2022!

*Alle påmeldte deltakere har mottatt informasjon om refusjon på mail.