Familiepåske i Sirdal

24. - 27. mars 2024

Sirdal Høyfjellshotell

Denne leiren er fullbooket for 2024. Videre henvendelser kan tas direkte med Roger Os. Kontaktinfo lenger ned på siden.

På KRIK familiepåske i Sirdal får du nyte påskedagene på høyfjellet, sette påskebudskapet i sentrum og oppleve godt samvær med andre familieKRIKere.


Endelig er det tid for KRIK familiepåske i Sirdal igjen! Vi håper å se både nye familier og familier som har vært med tidligere, til en uforglemmelig feiring av påsken. Sirdal høyfjellshotell ligger like ved skitrekk og flotte skiløyper, og byr på både god mat og basseng. Dere vil få oppleve gode familie- og voksenmøter, skiturer med bål og påskeegg-jakt og sannsynligvis barn som maser om neste påskeleir allerede når dere er på vei hjem.

Ved spørsmål, kontakt Roger Os på beinetos@gmail.com eller 922 83 128.

 

Alle priser gjelder for hele oppholdet. Betalingen skjer ved utsjekk på hotellet. Prisen inkluderer overnatting, frokost og middag (ikke matpakke. Se mer info under). Prisen er en pakkepris, og det gis derfor ingen prisreduksjon ved senere ankomst eller tidligere avreise.

 • Pris per voksen (f.o.m 15 år): kr 3138,-
 • Pris per barn 4-14 år: kr 1173,-
 • Pris for barn nr. 3 (på samme rom) 4-14 år: 486,- (se info under)
 • Barn 0-3 år (uten oppreid seng): gratis

Du betaler påmeldingsavgiften for KRIK Familiepåske ved påmelding på KRIK – Min Side (kr 400,- for medlemmer. Kr 800,- for ikke-medlemmer). Resten av betalingen skjer direkte til hotellet ved utsjekk.

Merk: Familiemedlemskap koster kun kr 300,-

Ved avmelding etter 25. februar, kan full pris måtte betales til hotellet.

MATPAKKE
Matpakke er ikke inkludert i prisen, men kan kjøpes på hotellet for de som ønsker. Matpakker kjøpes da per familie per dag, bestilles i hotell-resepsjonen senest kvelden før. Pris per matpakke er kr 67,- for voksen og kr 36,- for barn. Mange velger å ha med bålmat eller annen matpakke, i stedet for å smøre matpakke på hotellet.

REISESENG
Reiseseng kan leies for kr 258,- og bestilles ved påmelding. Kan etterbestilles frem til 25. februar.

ROM
Prisene over gjelder ved to voksne på dobbeltrom. Alle rommene er dobbeltrom med bad. Dersom det kun er én voksen på rommet koster det kr 672,- ekstra. Dersom en familie ønsker å ha to rom, koster dette kr 1344,- ekstra. Ved påmelding velger dere om dere ønsker et eller to rom.

Hotellet kan reie opp seng til ett eller to barn på hvert rom. Ønsker dere å ha 3 barn (over 4 år) på rommet, må dere selv ta med reiseseng/madrass og sengetøy til et barn. Pris for det tredje barnet (for overnatting og mat): kr 486,-

Les gjerne mer om hotellet her.

Påmeldingen åpner onsdag 17. januar kl. 10.00 på KRIK – Min Side.

Familieleir er populært, så vær klar ved påmeldingstart for å sikre dere plass! Et tips er å ta turen innom KRIK – Min Side før påmeldinga starter – for å sjekke at familiemedlemskapet er i boks.

Husk også at du må betale påmeldingsavgiften med VISA eller MasterCard når du melder deg på. Påmeldingsavgiften er kr 400,- for KRIK-medlemmer og kr 800,- for familier som ikke er medlem. (Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding).

Trenger du hjelp med påmelding?
krik@krik.no

En typisk dag på leir vil se slik ut:
(Med forbehold om mulige endringer)

 • Frokostbuffet
 • KRIK-timen for hele familien
 • Skitur/skitrekk (mandag: Wintergames for store og små), evnt. svømmebasseng/lek/hobbyaktiviteter
 • Samlinger for knøttiZ og amigoZ (barn 0-5 år)
 • Middag med dessert
 • Samlinger for FriendZ, KompiZ og BuddieZ (barn/ungdom i skolealder)
 • Kveldsmøte for voksne
 • Sosialt og spill
Klikk her for tabelloversikt over kommende familieleirer

Spørsmål?
Roger Os
92 28 31 28
beinetos@gmail.com


Sirdal Høyfjellshotell AS

Sirdal Høyfjellshotell AS, Tjørhom, Norge

View larger map