Familiepåske Rauland

23. - 27. mars 2024

Rauland Høgfjellshotell


Velkommen til påskeleir med KRIK, plassert midt i landet, nærmere bestemt på RAULAND! Her har vi nå arrangert påskeleir de to tidligere årene, med fullbooket leir og god stemning. På Rauland høyfjellshotell disponerer KRIK hele hotellet.

Her venter ferdig oppredde senger, frokostbuffé, middag, ski, snø, vafler, peiskos, barnegrupper, voksenmøter og herlig samvær på tvers av alder og kommunegrenser. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper og alpinanlegg, så ta med ski etter ønske. Vi har fått til en god avtale med Rauland Høgfjellshotell og håper mange vil ta turen dit i påsken, enten du blir med for første gang, eller har KRIKleir som årlig påsketradisjon. Velkommen til minnerike påskedager!

Leiren er fra lørdag til onsdag, men det er mulig å bestille overnatting også fra fredag til lørdag for de som ønsker det. Evt. å bli lenger. Egne priser gjelder for dette og blir ikke en del av KRIK sitt arrangement. Se mer informasjon under «Priser»


På Rauland Høgfjellshotell legges det til rette for en skikkelig god og aktiv familiepåske med samvær, friluftsliv, god mat og påfyll av Guds ord til både små og store. Hotellet har forskjellige typer rom, alle med eget bad. Rett på utsiden av hotellet har vi tilgang til skiløypene og det er en egen undergang til skitrekket ved hotellet. Dette gir tilgang til resten av alpinanlegget på Rauland. I tillegg er bakken opplyst for kveldskjøring. Les mer om hotellet her.

Hvert år blir nye familier med på KRIKleir og det syns vi er veldig hyggelig. Alle familier og barn i alle aldre er velkommen! Vi er opptatt av at hele familien skal trives på leir og det blir lagt opp til aldersinndelte grupper med tilpasset innhold og aktiviteter. Uansett om det er deres første leir eller dere alt har gjort påskeleiren til deres tradisjon er dere hjertelig velkommen til å feire påsken til fjells på Rauland med KRIK!

Ved spørsmål, kontakt Øystein Stjern på oystein.stjern@gmail.com eller 993 68 035.

Prisen gjelder for hele oppholdet og inkluderer overnatting, frokostbuffet og middag i fire døgn. Det er mulig å kjøpe matpakke mot et tillegg. Leiren starter med middag på lørdagen og avsluttes med felles møte etter frokost på onsdagen. Prisen er en pakkepris, og det gis derfor ingen prisreduksjon ved senere ankomst eller tidligere avreise. Betalingen skjer ved utsjekk på hotellet.

 • Voksne: kr 3090,-
 • Barn 15-18 år: kr 3090,-
 • Barn 9-14 år: kr 1590,-
 • Barn 3-8 år: kr 1190,-
 • Barn under 3 år med egen barneseng/samme som foreldrene, er gratis

Betaling
Du betaler påmeldingsavgiften for KRIK Familiepåske ved påmelding på KRIK – Min Side (kr 700,- for medlemmer. Kr 1100,- for ikke-medlemmer). Resten av betalingen skjer ved utsjekk på hotellet.
Merk: Familiemedlemskap koster kun kr 300,-


Matpakke

Matpakke er dessverre ikke er inkludert i prisen. For de som ønsker kan dette kjøpes av hotellet ved å bestille i hotell-resepsjonen senest kvelden før. Pris per matpakke er kr 62,- To av dagene vil vi ha fellesgrill ifm skiaktiviteter. Det er også mulig å kjøpe lunch på varmestuer i nærheten.
Kakao                    55,- NOK
Iste/Juice              55,- NOK

Rom
Alle rommene på hotellet har egne bad.
Det finns både dobbeltrom, enkeltrom, familierom (dobbeltseng + køyeseng ) og leilighet (5-6 senger). Dobbeltrommene og enkeltrommene har mulighet for ekstra oppredde senger på rommene. Alle sengeplasser bør fylles, så velg rom som passer for din familie. Ved påmelding velges ønsket rom. Familierom er det få av, så disse vil prioriteres til familier med små barn. Alternativt vil være å ha to rom i nærheten av hverandre. Ungdommer av samme kjønn kan velge å bo på rom sammen. Oppgi dette ved påmelding.

Reiseseng:
Reiseseng kan leies av hotellet for kr 250,- og bestilles ved påmelding.

Bonusdøgn:
Fredag til lørdag er det mulig å bestille overnatting på hotellet for de som ønsker å komme til fjells dagen før leiren starter. Det vil ikke være program i regi av KRIK før kl. 13. på lørdagen. For fredag til lørdag gjelder egne priser: (forutsetter deltakelse på hele leiren).

 • Voksne: kr 540,-
 • Barn: (t.o.m.14 år) kr 270,-


Denne prisen inkluderer middag fredag kveld og frokost lørdag morgen. Drikke utenom vann må kjøpes separat. Kryss av ved påmelding om du ønsker å ankomme fredag.

 

Forleng påsken
Ønsker du å bli værende på påskeferie har hotellet gitt en rabattpris for de som ønsker å bli på Rauland videre etter onsdagen. 990,- pr.døgn pr. voksen i dobbeltrom for halvpensjon (frokost og middag), 50% på barn fra 3 tom. 14 år, (Ordinærpris 1 690,-)
Les mer om hotellet her: visitrauland.com/rauland-hoegfjellshotell/familierom/  Her kan du velge å se flere typer rom og resten av hotellet ved å bruke nedtrekksmeny i visningen.

Info før man går i gang med påmeldingen: Hvordan gjennomføre påmeldingen
Du melder først på deg selv ved å velge «Familieeier» under «Påmeldingsvalg». Deretter kan du legge til andre familiemedlemmer i påmeldingen før du gjennomfører betalingen. VIKTIG: Andre familiemedlemmer må registreres med «Familiemedlem» under påmeldingsvalg. Hvis ikke betaler dere dobbel deltakeravgift. Sjekk at e-post og adresse er riktig under Navn og adresse før du melder deg på. Informasjon om leiren blir sendt ut noen uker før leiren til e-postadressen du har registrert. Du kan endre adressen etter påmeldinga.

Påmelding åpner torsdag 17.januar 2024 kl 10 på KRIK – Min Side.

Familieleir er populært, så vær klar ved påmeldingstart for å sikre dere plass! Et tips er å ta turen innom Min Side før påmeldinga starter – for å sjekke at familiemedlemskapet er i boks.
Husk også at du må betale påmeldingsavgiften med VISA eller MasterCard når du melder deg på. Påmeldingsavgiften er kr 700,- for KRIK-medlemmer og kr 1100,- for familier som ikke er medlem. (Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding).
Trenger du hjelp med påmelding?
krik@krik.no


Avmelding

Dersom du blir forhindret i å dra på leiren er det viktig at du husker å gi oss beskjed så vi kan gi plassen din videre til andre som eventuelt står på venteliste. Du kan melde av hele familien eller et familiemedlem ved å logge inn her på minside og velge Leir –> Familiepåske Rauland –> Påmeldingsdetaljer. Du kan også sende en e-post til krik@krik.no dersom du vil melde av et familiemedlem eller hele familien. For avmelding etter 1. mars kan full pris måtte betales. Påmeldingsavgiften du betaler ved påmelding vil ikke bli refundert ved evt avmelding.


Vi lager leir sammen: 

KRIK er dugnad og med mange forskjellige ressurser får vi sammen en flott leir for både store og små. Ved påmelding får du derfor spørsmål om å krysse av for aktuell oppgave som du kan bli spurt om å bidra med. Det er valgfritt og du kan selvfølgelig komme på leir uten å velge dette.

• KnøttiZ (0-2 år)
• AmigoZ (3-5/6 år)
• FirendZ (1.-4. klasse)
• KompiZ (5.-7. klasse)
• BuddieZ (8.-10. klasse)
• Musikk/Lyd
• Skilek/Wintergames
• Praktisk

En typisk dag på leir vil se slik ut:
(Med forbehold om mulige endringer)

 • Frokostbuffet
 • KRIK-timen for hele familien
 • Skitur/skitrekk/skilek/skidag
 • Samlinger for knøttiZ og amigoZ (barn 0-5 år)
 • Middag med dessert
 • Samlinger for FriendZ, KompiZ og BuddieZ (barn/ungdom i skolealder)
 • Kveldsmøte for voksne
 • Sosialt, vafler og spill

 

Klikk her for tabelloversikt over kommende familieleirer

Spørsmål?
993 68 035
oystein.stjern@gmail.com