Familiepåske Rauland

1. - 5. april

Rauland Høgfjellshotell


Da har vi gleden av å ønske velkommen til en ny påskeleir midt i landet! Etter mange år på Geilo var vi for første gang på Rauland i fjor. Det var så vellykket at vi gjentar det hele. På Rauland høyfjellshotell disponerer KRIK hele hotellet. Her venter ferdig oppredde senger, frokostbuffet, middag, vaffel og peiskos, barnegrupper og voksenmøter og herlig samvær på tvers av alder og kommunegrenser.

Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper og alpinanlegg, så ta med ski etter ønske. Vi har fått til en god avtale med Rauland Høgfjellshotell og håper mange vil ta turen hit i påsken, enten du blir med for første gang, eller har KRIKleir som årlig påsketradisjon. Velkommen til minnerike påskedager!

Leiren er fra lørdag til onsdag, men det er mulig å bestille overnatting også fra fredag til lørdag for de som ønsker det. Egne priser for det døgnet. Se mer informasjon under «Priser»


På Rauland Høgfjellshotell legges det til rette for en skikkelig god og aktiv familiepåske med godt påfyll av Guds ord til både små og store. Hotellet har forskjellige typer rom, alle med eget bad. Vi har hotellet for oss selv alle dagene og vi får servert god frokost og middag. Rett utenfor er skiløypene og det er egen undergang til skitrekket ved hotellet. Dette gir tilgang til resten av alpinanlegget på Rauland. I tillegg er bakken opplyst på kvelden for kjøring da. Les mer om hotellet her.


Hvert år blir nye familier med på KRIK-leir og det syns vi er veldig hyggelig. Alle familier og barn i alle aldre er velkommen! Vi er opptatt av at hele familien skal trives på leir og det blir lagt opp til aldersinndelte grupper med tilpasset innhold og aktiviteter. Er det deres første leir eller om dere alt har gjort påskeleiren til deres tradisjon, er dere hjertelig velkommen til å feire påsken til fjells på Rauland med KRIK!

Ved spørsmål, kontakt Øystein Stjern på oystein.stjern@gmail.com eller 993 68 035.

Prisen gjelder for hele oppholdet og inkluderer overnatting, frokostbuffet og middag i fire døgn. Det er mulig å kjøpe matpakke mot et tillegg.  Leiren starter med middag på lørdagen og avsluttes med felles møte etter frokost på onsdagen. Prisen er en pakkepris, og det gis derfor ingen prisreduksjon ved senere ankomst eller tidligere avreise. Betalingen skjer ved utsjekk på hotellet.

  • Voksne: kr 2990,-
  • Barn 15-18 år: kr 2990,-
  • Barn 9-14 år: kr 1490,-
  • Barn 3-8 år: kr 1090,-
  • Barn under 3 år med egen barneseng/samme som foreldrene er gratis
Betaling

Du betaler påmeldingsavgiften for KRIK Familiepåske ved påmelding på KRIK – Min Side (kr 700,- for medlemmer. Kr 1100,- for ikke-medlemmer). Resten av betalingen skjer ved utsjekk på hotellet.
Merk: Familiemedlemskap koster kun kr 300,-


Matpakke

Nytt av året er at matpakke dessverre ikke er inkludert i prisen. For de som ønsker kan dette kjøpes av hotellet ved å bestille i hotell-resepsjonen senest kvelden før. Pris per matpakke er kr 60,- To av dagene vil vi ha fellesgrill ifm skiaktiviteter. Det er også mulig å kjøpe lunch på varmestuer i nærheten.

Rom
Alle rommene på hotellet har egne bad.
Det finns både dobbeltrom, enkeltrom, familierom (dobbeltseng + køyeseng ) og leilighet. Dobbeltrommene og enkeltrommene har mulighet for ekstra oppredde senger på rommene. Alle sengeplasser bør fylles, så velg rom som passer for din familie. Ved påmelding velges ønsket rom. Familierom er det få av, så disse vil prioriteres til familier med små barn. Alternativt vil være å ha to rom i nærheten av hverandre.

Reiseseng:
Reiseseng kan leies av hotellet for kr 250,- og bestilles ved påmelding.

Bonusdøgn:
Fredag til lørdag er det mulig å bestille overnatting på hotellet for de som ønsker å komme til fjells dagen før leiren starter. Det vil ikke være program i regi av KRIK før kl 13 på lørdagen.
For fredag til lørdag gjelder egne priser:

  • Voksne: kr 440,-
  • Barn 15-18 år: kr 440,-
  • Barn 9-14 år: kr 220,-
  • Barn 3-8 år: kr 220,-
  • Barn under 3 år med egen barneseng/samme som foreldrene er gratis.


Denne prisen inkluderer middag fredag kveld og frokost lørdag morgen. Drikke utenom vann må kjøpes separat. Kryss av ved påmelding om du ønsker å ankomme fredag.

Les mer om hotellet her:
visitrauland.com/rauland-hoegfjellshotell/familierom/  

Her kan du velge å se flere typer rom og resten av hotellet ved å bruke nedtrekksmeny i visningen.

Info før man går i gang med påmeldingen: Hvordan gjennomføre påmeldingen

Du melder først på deg selv ved å velge valget «Familieeier» under «Påmeldingsvalg». Deretter kan du legge til andre familiemedlemmer i påmeldingen før du gjennomfører betalingen. VIKTIG: Andre familiemedlemmer må registreres med «Familiemedlem» under påmeldingsvalg. Hvis ikke betaler dere dobbel deltakeravgift. Sjekk at e-post og adresse er riktig under Navn og adresse før du melder deg på. Informasjon om leiren blir sendt til e-postadressen du har registrert der noen uker før leiren. Du kan endre adressa etter påmeldinga.

Påmelding
Påmelding åpner torsdag 12.januar 2023 kl 10.00 på KRIK – Min Side.

Familieleir er populært, så vær klar ved påmeldingstart for å sikre dere plass! Et tips er å ta turen innom Min Side før påmeldinga starter – for å sjekke at familiemedlemskapet er i boks.
Husk også at du må betale påmeldingsavgiften med VISA eller MasterCard når du melder deg på. Påmeldingsavgiften er kr 700,- for KRIK-medlemmer og kr 1100,- for familier som ikke er medlem. (Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding).
Trenger du hjelp med påmelding?
krik@krik.no


Avmelding

Dersom du blir forhindret i å dra på leiren er det viktig at du husker å gi oss beskjed så vi kan gi plassen din videre til andre som eventuelt står på venteliste. Du kan melde av hele familien eller et familiemedlem ved å logge inn her på minside og velge Leir –> Familiepåske Rauland –> Påmeldingsdetaljer. Du kan også sende en e-post til krik@krik.no dersom du vil melde av et familiemedlem eller hele familien. For avmelding etter 13. mars kan full pris måtte betales. Påmeldingsavgiften du betaler ved påmelding vil ikke bli refundert ved evt avmelding.


Vi lager leir sammen: 

KRIK er dugnad og med mange forskjellige ressurser får vi sammen en flott leir for både store og små. Ved påmelding får du derfor spørsmål om å krysse av for aktuell oppgave som du kan bli spurt om å bidra med. Det er valgfritt og du kan selvfølgelig komme på leir uten å velge dette.

• KnøttiZ (0-2 år)
• AmigoZ (3-5/6 år)
• FirendZ (1.-4. klasse)
• KompiZ (5.-7. klasse)
• BuddieZ (8.-10. klasse)
• Musikk/Lyd
• Skilek/Wintergames
• Praktisk

En typisk dag på leir vil se slik ut:
(Med forbehold om mulige endringer)
• Frokostbuffet
• KRIK-timen for hele familien
• Skitur/skitrekk/skilek/skidag
• Samlinger for knøttiZ og amigoZ (barn 0-5 år)
• Middag med dessert
• Samlinger for FriendZ, KompiZ og BuddieZ (barn/ungdom i skolealder)
• Kveldsmøte for voksne
• Sosialt, vafler og spill

Klikk her for tabelloversikt over kommende familieleirer

Spørsmål?
993 68 035
oystein.stjern@gmail.com