Familiepinse Strand

18. - 20. mai 2024

Strand Leirsted


Spørsmål?
Kristin og Lars Kristian Wennesland Øren 91881443/976838338
lars.kristian.oren@gmail.com

Velkommen til familiekrikleir på Strand leirsted!

Familiekrik Grefsen arrangerer pinseleir på Strand leirsted, og håper at du og din familie har lyst til å bli med på 2 døgn med aktiviteter, lek, morro og kristent felleskap. Selv om vi er på leir, så tror vi ikke at vi slipper unna alt hverdagskaoset, men vi håper at disse dagene og gir rom for noen lengre samtaler over en kaffekopp, oppgaveløsning og  aktiviteter sammen med familier dere ikke kjente fra før, eller  et litt annerledes pusterom fordi barna er opptatt med en fotballkamp, har funnet seg en sparkesykkelbuddie eller er på oppdagelsestur til «kjærlighet-treet».

Bli med på å lage en fin leir sammen med oss. Vi ønsker et innkluderende, aktivt  og levende fellesskap rundt familekrik Grefsen, og håper at denne leieren fører til at vi blir flere-  og bedre kjent.


MÅL:
 • Skape en hyggelig leir for hele familien, med idrettsglede, trosglede og livsglede.
 • Oppleve KRIK-kultur med aktivitet, lek og fellesskap
 • Egne samlinger for barn, unge og voksne med relevant undervisning/forkynnelse i god KRIK-tradisjon.
 • At barn og unge trives, får trosopplæring, kristne venner og gode leiropplevelser.
 • Være en naturlig og integrert del av KRIK-arbeidet.
 • Delaktighet skaper tilhørighet.
FOR HVEM?

Opplegget er i  utgangspunktet tilpasset familier med  barn i barnehage- og barneskolealder, men tilpasses etter hvem som melder seg på

BESKRIVELSE AV STEDET:

Strand leirsted ligger i Sandefjord og har strandlinje mot Mefjorden. Det er rikelig med uteområder så det ligger godt tilrette for ulike aktiviteter. I tillegg er det badeplass i nærheten hvis det blir behov for det, og tilgang til kanoer 🙂

Vi innkvarteres på familierom, i utgangspunktet blir det et rom per familie, og 4 måltider per dag er inkludert i prisen.

SPØRSMÅL?

Ved spørsmål kontakt leirsjefene Kristin og Lars Kristian Wennesland Øren på nummer: 91881443/976838338 eller epost lars.kristian.oren@gmail.com.

Har du problemer ved påmelding, tar du kontakt med KRIK-kontoret på krik@krik.no eller 22 58 80 20.

VELKOMMEN PÅ LEIR!

Hilsen Kristin og Lars Kristian Wennesland Øren m/ hovedkomiteen.

Merk at påmeldingsavgiften kommer i tillegg og betales ved påmelding. Påmeldingsavgiften er kr 200,- per familie.

Pris per familierom:
2 i familien på leir = 3380 kroner for hele helgen
3 i familien på leir = 4420 kroner for hele helgen
4 i familien på leir = 4940 kroner for hele helgen
5 i familien på leir = 5460 kroner for hele helgen
Barn under 3 år er gratis.

Hvis du ønsker å bli med, eller kjenner noen som ønsker å bli med, men ikke har mulighet av økonomiske årsaker, så ta kontakt. Vi har mulighet til å hjelpe med å dekke hele eller deler av beløpet.

Påmeldingen starter fredag 1. mars 2024 kl. 10.00 på KRIK – Min Side.

Familieleir er populært, så vær klar ved påmeldingstart for å sikre dere plass! Husk å sjekke medlemskapet på KRIK – Min Side i god tid før påmeldingsdagen, og dobbeltsjekk samtidig at alle familiemedlemmene i familien er lagt til. Dette gjør påmeldingen mye enklere – både for deg og oss – på påmeldingsdagen.

Husk også at du må betale påmeldingsavgiften med VISA eller MasterCard når du melder deg på. Påmeldingsavgiften er kr 200,- (Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding).

Trenger du hjelp med påmelding?
22 58 80 20
krik@krik.no

SAMMEN LAGER VI LEIR

Denne leiren skal vi lage sammen! Ved påmelding kan dere ønske en oppgave som dere skal bidra med under leiren. Komitéen prøver å fordele oppgaver så langt det lar seg gjøre. Det er selvfølgelig også lov å kontakte oss dersom du har noe annet du kan tenke deg å bidra med.

Vi starter med felles lunsj lørdag kl 12. Nøyaktig program blir sendt ut når leiren nærmer seg, men en dag på leir vil inneholde :

 • Familiemøter
 • Barnekrik, med aktiviteter i aldersinndelte grupper for barneskolebarn og barnehagebarn
 • Familie aktiviteter
 • Voksen aktiviterer
 • Kveldsmøter for de voksne.
 • Kveldsopplegg for skolebarna

Det blir ikke satt opp fellestranpsort til Strand leristed, men hvis du reier kollektivt å trenger å bli hentet et sted, så skal vi hjelpe med å organisere det.

Klikk her for tabelloversikt over kommende familieleirer