Når vi ikke kan møtes på leir og arrangementer ønsker vi å treffe deg der DU er - med og på KRIK-TV! Denne våren tilbyr vi to spennende programkonsepter: "Liveshow med Lina" og "Sidelinja med Eirik og HP". Her er det bare å benke seg foran skjermen!

Følg sendingene våre på KRIK-TV!

Når vi ikke kan møtes på leir og arrangementer ønsker vi å treffe deg der du er – med og på KRIK-TV! Hver eneste uke tilbyr vi spennende og interaktive live-sendinger på vår Facebook-side. Og du? Du er hjertelig velkommen til å kaste deg aktivt med i kommentarfeltet eller innta en passiv posisjon på sidelinja.

Hver eneste uke får du servert et livlig og laidback Liveshow på vår Facebook-side. Annenhver mandag kl. 21.00 kan du se Lina Holberg leke seg i studio med kjente og kjære gjester og spalter. Det nyeste programkonseptet i TV-guiden er Sidelinja med Eirik og HP som skal sendes annenhver onsdag kl. 21.00. I dette programmet vil sportsidiotene Eirik Flesjå Olsen og Hans Petter Hammersmark, som begge satset i hver sin idrett, ta opp ulike temaer fra idretten – fra, du gjettet riktig, sidelinja.

Annenhver mandag kl. 21.00 er Lina på plass med spennende gjester og kreative spalter i «Liveshow med Lina» fra vårt studio på Ullevaal.

Vi garanterer god og lettbeint underholdning – med store muligheter for å trekke på smilebåndet og få en tur ned memory lane.

FORELØPIG SENDEPLAN FINNER DU HER:
  • Onsdag 13. mai: Sidelinja med Eirik og HP – PREMIERE!
  • Mandag 18. mai: Liveshow med Lina
  • Onsdag 27. mai: Sidelinja med Eirik og HP
  • Mandag 1. juni: Liveshow med Lina (Merk: Denne sendingen kan få endret sendetidspunkt grunnet rød dag)
  • Onsdag 10. juni: Sidelinja med Eirik og HP
  • Mandag 15. juni: Liveshow med Lina

Merk at endringer kan forekomme. Følg med på vår Facebookside og vår Instagram-profil for å se de siste og beste oppdateringene på hva som skjer!