Fra venstre: Peder Kjosnes, Kjersti Myhrstuen, Haakon Helling Magnus Berglund, Madicken Olufsen
Foto: Susanna Blamire
Publisert: 22.10.23
Fra Senja til ARENA i Grimstad

Vi vil gjerne trekke frem en historie fra KRIK ARENA 2023. En gjeng fra Senja Prosti reiste til Grimstad for å være med på ARENA. Menighetene ønsket å belønne noen av sine ungdomsledere med en KRIK-leir.

Menighetene i Senja Prosti har en del ungdommer som stiller opp som ledere i barne- og ungdomsarbeid. Vi har pratet med menighetspedagog i Lenvik menighet, Susanna Blamire:
– Vi søkte midler hos Nord-Hålogaland bispedømme for å gjennomføre turen, og fikk innvilget søknaden, så da var det bare å få med oss så mange som mulig og bestille reisen.

Hvorfor ønsket dere å gjøre dette for ungdommene?
– De gjør en kjempejobb, og vi hadde lyst å takke dem for innsatsen med en tur til KRIK ARENA. Det er også viktig for oss å bygge fellesskap blant ungdommene, og la dem oppleve å være del av noe større. Turen var en veldig fin måte å gjøre det på.

Hvordan opplevde dere det å være med på leiren KRIK ARENA?
– Vi var fem ungdommer og to ansatte som reiste. Ungdommene ble tatt godt imot på leiren, og hadde det kjempefint på aktivitetene sine. For oss ansatte var det flott å være til stede under hele leiren og se alt som ungdommene fikk være med på. Det er første gangen noen av oss har vært på KRIK-leir, men vi ser fram til å komme tilbake!

En av ungdomslederne, Kjersti Myhrstuen, forteller at det var en lang reisevei, men at turen likevel ble veldig morsom.
– Det var veldig snilt at vi fikk sponset denne turen. Det var veldig artig på leir, og vi ble kjent med mange nye folk!

KRIK-leir er til for å bli en del av et større fellesskap. Et fellesskap for idrettsglede, trosglede og livsglede. Kanskje dette kan være et eksempel til inspirasjon for andre? Vi ønsker at enda flere skal ta del i KRIK.