Familiesommer Drotningborg 1
Foto: Helene K Aasbø
Publisert: 19.05.23
Fullspekket familiesommer i KRIK!

KRIK ønsker å skape idrettsglede, trosglede og livsglede blant barn og unge i Norge. Familiearbeidet er stadig i vekst, og har blitt en sentral del av vår organisasjon.
Det å knytte familier sammen, finne vennskap på tvers av generasjoner, dele tro og ha det gøy sammen er uendelig verdifullt. 

Siden den første familieleiren ble startet for godt over ti år siden har visjonen spredt seg. I dag teller vi 14 familieleirer rundt om kring i landet, året gjennom. Her møtes ca. 3000 mennesker til uforglemmelige dager sammen! Når vi i tillegg vet at disse leirene i all hovedsak drives av frivillige komiteer er dette helt unikt.

I sommer inviterer vi til intet mindre enn 10 familieleirer! Nytt av året er Familiepinse på Strand leirsted i regi av FamilieKRIK Grefsen.
Fra før har vi Familiepinse Hvaler, Familiesommer på Framnes, Nordfjord, Sagavoll og fem leirer på Drotningborg.
Vi gleder oss stort til leve leirlivet med små og store! 


Er dere interessert i å være med på en av familieleirene i sommer? Klikk deg inn på riktig leir på krik.no/leir. Her finnes både informasjon om gjennomføring, program, pris og påmelding. Selve påmeldingen skjer gjennom krik.no/minside, som er henvist til fra leirens nettside.