12 glade ungdommer på sommerleir

12 glade ungdommer på sommerleir

Skrevet av: Silje Kvamme Bjørndal, generalsekretær i KRIK
God sommer kjære KRIKer!

Sommer er vanligvis høysesong for KRIKere i alle aldre. Hundrevis av forventningsfulle ungdommer samles til våre nasjonale leirer KonfACTION, ACTION og ARENA. I tillegg gjør vi 7 familieKRIK-leirer i løpet av juli.

Men denne sommeren blir annerledes, også i KRIK. I april valgte vi med tungt hjerte å avlyse hele leirsommeren grunnet koronaviruset. Derfor var gleden desto større da vi forrige uke åpnet opp for påmelding til et rykende ferskt leirkonsept, som vi har kalt Camp 20+. Denne leiren finner sted om lag på samme tidspunkt som vi egentlig skulle hatt ARENA 2.0, og på samme sted hvor vi i sommer skulle hatt 2.0 for aller første gang: Bibelskolen i Grimstad. Få timer etter påmeldingsstart var Camp 20+ fulltegnet, og nå gleder vi på KRIK-kontoret oss enormt til å lage en legendarisk leir for 200 KRIKere i begynnelsen av august!

Camp 20+ blir startskuddet for en spennende KRIK-høst. Historiens aller første KonfACTION i Trøndelag går av stabelen i oktober, og i november feirer vi 30-årsjubileum for KRIKs lokallag, sammen med KRIK Cup og konsert i Bjerkreim. Der blir det full fest, med Jesus, idrett og konsert – og tidenes første KRIK-pris skal deles ut! Nominer noen nå, hvis du ikke allerede har gjort det. Året skal selvsagt avsluttes i kjent KRIK-stil, med nyttårsfeiring på Explore.

Men først står annerledessommeren for døren. Vi på KRIK-kontoret ønsker dere alle så mye idrettsglede, trosglede og livsglede det er mulig å oppleve uten å være på KRIK-leir, og ser med forventning frem til Camp 20+ og nye leirsomre i årene som kommer. God sommer!