Publisert: 24.10.19

Her er sakspapirene til årets GF

Nye dokumenter under årets GF:

 

Lørdag 2. november kl. 13.00 inviterer KRIK til generalforsamling på Evangeliehuset i Porsgrunn.

Viktig info: Grunnet en omfattende saksliste og mange påmeldte er både starttidspunktet og lokasjonen for selve forhandlingene endret. Registrering fra kl. 12.00, husk legitimasjon. Kom tidlig da det vil ta tid å registrere alle. Forventet avslutningstidspunkt for forhandlingene er per nå satt til kl. 20.00 (dette inkluderer en matpause ca midtveis i forhandlingene).

Er du ennå ikke påmeldt? Da er det viktig og ønskelig at du melder deg på slik at vi får et mest mulig reelt bilde av hvor mange som kommer, både av hensyn til plass og bestilling av mat.

Presse? Kontaktperson for helga er Eirik Flesjå Olsen (mob: 452 17 271).

DAGSORDEN OG SAKSPAPIRER

I oversikten under finner du sakspapirene for årets GF samt en forklarende tekst på hva som er hva. Ønsker du å komme mest mulig forberedt på GF er det derfor lurt å se og lese igjennom dokumentene før generalforsamlingen begynner. Hvis du ikke har tid til å lese alt like nøye, kan det være lurt å prioritere dagsordenen.

Merk: Sakspapirene vil ikke skrives ut på forhånd og du må derfor medbringe papirene selv eller ta med deg nettbrett/mobil slik at du får tilgang til dokumentene digitalt. Dagsorden og deler av sakspapirene vil også bli vist på skjerm under forhandlingene.