I fjor dro KRIK KVT i land seieren i Team of the Season. Hvem tar premiepakka og pokalen hjem i år? Svaret får vi på EXPLORE!

Hvem blir Team of the Season?

10. oktober starter påmeldingen til EXPLORE 2020, og vi kjører på med en ny runde av lokallagskonkurransen Team of the Season!

Spørsmålene som nå surrer i skolekorridorer og gymsalsgarderober landet over er: Vil KRIK KVT klare å forsvare tronen fra i fjor? Eller vil nye lokallag gi trønderne kamp til døra og kuppe den gjeve førsteplassen?

Konkurransen går enkelt og greit ut på at lokallaget med flest påmeldte deltakere på EXPLORE – regnet i prosentandel – blir Team of the Season. I fjor var det KRIK KVT som stakk av med seieren med hele 36 (!) påmeldte deltakere fra lokallaget.

PREMIEN BESTÅR AV TO DELER:

Del 1. VIP-treatment på EXPLORE for alle i lokallaget som er på EXPLORE! Det vil si egne VIP-seter på møtene, fast-track i matkøen med mer!
Del 2. En fet utstyrspakke til hele lokallaget. Denne utstyrspakken inneholder masse stæsj og utstyr som gagner hele lokallaget!

REGLEMENT:

Kun lokallag med 10 eller flere betalende medlemmer kan delta i konkurransen. Er dere færre enn 10 i lokallaget? Da er dette en gylden anledning til å rekruttere nye medlemmer! Dersom flere lokallag oppnår 100 prosent deltakelse vil det lokallaget med flest påmeldte deltakere vinne konkurransen.

Så: Gjør Team of the Season til en snakkis på neste lokallagstrening og meld dere på f.o.m. 10. oktober!

Konkurransen avsluttes fredag 13. desember kl. 23.59!

Ikke vært på EXPLORE før?
Sjekk ut årets teaser her.
Sjekk ut årets Facebook-arrangement her.