fbpx

27. - 31. juli

Strand Leirsted


OBS! Prisinformasjonen på denne siden er fra 2022 og vil kunne bli oppdatert inn mot leiren 2023. Men datoen er rett så hold av!

KRIK Hybrid er for deg som er 26+ (født i 1996 eller tidligere) og arrangeres på idylliske Strand leirsted. Siste uken i juli samles vi for å nyte fine sommerdager fylt med aktiviteter, møter og lovsang, fellesskap og alt det beste en KRIK-leir kan by på! Vi tror ikke at man slutter å være glad i leir bare fordi man bikker 26 og tror dette kan bli en skikkelig fin greie!

 


Mer informasjon om leiren kommer når vi nærmer oss! Følg også med på vår Facebook-side for oppdatert informasjon!

Spørsmål? Send oss en mail på hybrid@krik.no eller kontakt oss på sentralbordet på krik@krik.no eller 22 58 80 20.

Denne informasjonen er fra 2022 og vil bli oppdatert før påmeldingsstart.

Leiren kostet i 2022 mellom 1800 og 2200 kr for KRIK-medlemmer.

Dette inkluderer en påmeldingsavgift på 400 kr (700 kr for ikke-medlemmer). Denne avgiften betaler du ved påmelding, og vil ikke refunderes ved avmelding. Er du ikke KRIK-medlem fra før av?

Bli KRIK-medlem her. Det koster kun kr 120,-

Det resterende beløpet varierer ut fra overnattingsalternativene, der overnatting i hytter koster 1400 kr og overnatting på gjestehuset koster 1800 kr. Dette beløpet betaler du når du ankommer leir. Les mer om de to alternativene under Overnatting.

Merk at etter 15.juni øker prisen til 1600 kr for hyttene og 2000 kr for gjestehuset.

Noen aktiviteter vil koste ekstra. Dette kommer i tillegg til leiravgiften, og betales underveis/etter leir.

Leirfond/reisestøtte:

KRIKs leirfond har som formål å støtte unge som ønsker å dra på KRIK-leir, men som av økonomiske årsaker ikke har mulighet til å reise. Gjelder dette deg? Da kan du ta en titt lengre ned i menyen for å se mer informasjon om leirfondet.

Påmeldingen åpner i løpet av våren på KRIK – Min Side.
Ved påmelding betaler du en påmeldingsavgift på kr 400,- (700,- for ikke-medlemmer) som ikke refunderes ved avmelding.

Trenger du hjelp med påmelding?
Kontakt oss på krik@krik.no eller ring oss på 22 58 80 20.

 

Vi tror leir blir best når man kan være med å bidra og derfor har vi en litt annen innfallsvinkling på aktiviteter enn en del andre leirer. Her er det vi som reiser på leir som bestemmer hvilke aktiviteter vi vil ha. Sammen har vi en hel haug med gode idéer og mye kompetanse, og sammen lager vi denne leiren helt unik. Derfor trenger vi at alle bidrar med det de kan!

Kanskje vil du sette opp en turnering i volleyball eller arrangere synkronsvømming? Eller har du mer lyst til i å bake boller til kaféen en dag eller passe på at møtesalen ser fin ut? I påmeldinga kan du skrive hva du vil bidra med! Vi trenger din hjelp til å lage akkurat den leiren vi skal lage sammen!

Har du forslag på aktiviteter du vil ha på leir som du ikke selv kan arrangere? Send oss en mail på hybrid@krik.no, så skal vi se hva vi får til!

Program kommer.


Spørsmål?

hybrid@krik.no
Stolt sponsor av KRIK