JEG VIL BE

Kristen idrettskontakt er en kristen bevegelse. Vi er glade i folk, idrett og aktivitet, og vi tror på, og er nysgjerrige på Gud. En Gud som har skapt oss, og som har gjort alt for å være sammen med oss. En Gud som er større enn alt vi kan fatte, og som allikevel kjenner, elsker og vil være nær hvert enkelt menneske. En Gud som er overalt, alltid.

Som så mye annet i kristendommen er bønn noe vi gjør fordi Jesus har sagt at vi kan gjøre det. Og han har sagt at han hører når vi ber. Bønn er å prate med og være sammen med Gud. Forbønn er å legge andre frem for Gud, og noen ganger å hjelpe andre til å være sammen med Gud. Takk for at du er med og ber for andre, og at du er med og ber for KRIK!

KRIK ønsker å vinne, bevare og inspirere ungdom til kristent liv i både idrett og menighet. Vår visjon er å skape, spre og se idrettsglede, trosglede og livsglede. Vår bønn og inspirasjon er at det er i ham vi lever, beveger oss og er til.

Hvis og om og når du skulle komme på å be for KRIK, må du gjerne ta med deg dette:


  • Be om at KRIK får bli liggende i Guds hånd, om at det er Guds skapende og formende hender som tar KRIK videre.
  • Be om at det er Guds retning for KRIK som er den vi beveger oss i.
  • Be om at det er Guds tanker, som er større enn våre tanker, som definerer hvem vi er.
  • Be for at alle med et engasjement for KRIK, frivillige og medlemmer, ansatte og ledere, deg selv inkludert, må kjenne inspirasjon og engasjement i arbeidet!

Motta nyhetsbrev?

Annenhver måned sender KRIK ut et nyhetsbrev med aktuelle nyhetssaker og bønnetemaer. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev du også. På forhånd takk for din omtanke og bønn.

Registrer din e-postadresse her: