STØTT OSS


KRIK er helt avhengig av enkeltpersoners støtte og bidrag. I tillegg tror vi at det er godt for oss å gi. Det å gi til noe som er større enn seg selv, hjelper oss med å løfte perspektivet fra oss selv og utover til andre. Å ha muligheten til å gi penger for å hjelpe andre er i seg selv et privilegium. Om du ønsker å gi til oss eller noen andre er helt opp til deg, men å gi noe til noen oppfordrer vi sterkt til.

KRIK jobber for at alle ungdommer skal ha en som heier på seg samt at de skal bli kjent med Jesus! Vårt mål er at alle ungdommer skal ha et trygt, godt, rus- og prestasjonsfritt fellesskap i nærheten av seg. Slik er det å være med i et lokallag eller på en leir i KRIK – ungdommer blir sett, bekreftet og heiet på. I dag utsettes ungdom for prestasjonspress fra mange kanter. KRIK er et slikt sted, hvor man kan komme med lave skuldre, være seg selv og lære mer om Jesus. Vi ønsker at ungdommer skal få oppleve mestring, tilhørighet, og trosfrihet. DU er med å realisere dette med din gave eller givertjeneste.

STØTT OSS PÅ ANDRE MÅTER

Det finnes flere måter å støtte KRIK på. Dette kan du enten gjøre ved å være med å be for oss og vårt arbeid eller så kan du være med som frivillig på enten leir eller lokalt der du bor.

SPØRSMÅL OM GIVERTJENESTEN?

Send oss en mail på kriksupporter@krik.no.
Vilkår og retningslinjer for gaver og giveravtaler