JEG VIL GI

KRIK er helt avhengig av enkeltpersoners støtte og bidrag. I tillegg tror vi at det er godt for oss å gi. Det å gi til noe som er større enn seg selv, hjelper oss med å løfte perspektivet fra oss selv og utover til andre. Å ha muligheten til å gi penger for å hjelpe andre er i seg selv et privilegium. Om du ønsker å gi til oss eller noen andre er helt opp til deg, men å gi noe til noen oppfordrer vi sterkt til.

KRIK jobber for at alle ungdommer skal ha en som heier på seg samt at de skal bli kjent med Jesus! Vårt mål er at alle ungdommer skal ha et trygt, godt, rus- og prestasjonsfritt fellesskap i nærheten av seg. Slik er det å være med i et lokallag eller på en leir i KRIK – ungdommer blir sett, bekreftet og heiet på. I dag utsettes ungdom for prestasjonspress fra mange kanter. KRIK er et slikt sted, hvor man kan komme med lave skuldre, være seg selv og lære mer om Jesus. Vi ønsker at ungdommer skal få oppleve mestring, tilhørighet, og trosfrihet. DU er med å realisere dette med din gave eller givertjeneste.

BLI KRIKSUPPORTER

Ønsker du å heie på KRIK? Be for KRIK? Og gi et fast beløp til KRIK hver måned? Da er KRIKsupporter noe for deg!

GI EN ENKELTGAVE

Ønsker du å gi en enkeltgave til KRIK? Det kan du gjøre på flere ulike måter. Og du? Både smått og stort er gull verdt for oss.

VERV EN VENN

Ønsker du å verve KRIK-supportere? Det blir vi så vilt glade for! Vi kaller det en vinn-vinn-vinn-situasjon. Tar du utfordringen?

SPØRSMÅL OM GIVERTJENESTEN?

Send oss en mail på kriksupporter@krik.no.
Vilkår og retningslinjer for gaver og giveravtaler

MOTTA NYHETSBREV?

Som KRIK-supporter eller ved donasjon av enkeltgaver kan det være fint å få innblikk i hva en støtter. Annenhver måned sender KRIK ut et nyhetsbrev med en statusoppdatering på hva som skjer i KRIK. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev her. Takk igjen for ditt bidrag!


Registrer din e-postadresse her: