Jibbecamp

4. - 7. april

Hermon Høyfjellssenter og Hallingskarvet Skisenter


PÅMELDING

Jibbecamp er en leir for deg som går i 8. klasse og oppover og som har interesse av å leike med ski eller brett på beina. Jibbecamp passer både for nybegynnere og de som har stått mye på ski og brett tidligere. Andreas Håtveit og en gjeng andre dyktige instruktører har satt av tid til å henge og lære deg masse nye triks i bakken! Er du med?


Jibbecamp er en leir for deg som går i 8. klasse eller oppover og som har interesse av å leike med ski eller brett på beina. Jibbecamp passer for nybegynnere samt de som har stått mye på ski og brett tidligere. Andreas Håtveit og en gjeng andre dyktige instruktører har satt av tid til å henge og lære deg masse nye triks i bakken! Det blir mulighet for å være i badeland etter bakken, og flere av måltidene spises ved Hermon Høyfjellsenter. På kvelden blir det andakt og kanskje skifilm.

Ved påmelding på Min Side betales en påmeldingsavgift på kr 400,-. (Påmeldingsavgiften refunderes ikke ved avmelding). I tillegg til påmeldingsavgiften kommer en faktura for leiren som blir tilsendt per post.

KRIK-medlemmer*:

  • kr 1900,-

Ikke-medlemmer:

  • kr 2200,-

Prisen inkluderer ikke heiskort. Heiskort koster ca 550,-/3 dager. Husk derfor å ta med dette i kontanter.

* KRIK-medlemskap kun kr 100,-

Påmeldingen starter 25. januar kl. 10.00 på KRIK – Min Side.

På Jibbecamp kan du velge mellom følgende aktiviteter:

  • Jibbing A
  • Jibbing B
  • Jibbing C
  • Snowboard

Spørsmål?
ski@krik.no