21. november

Hele landet


PÅMELDING

I 30 år har barn, unge og etter hvert familier fått dele gleden rundt idrett, liv og tro i landets mange KRIK-lokallag. Frivillige har uke etter uke stått på for å skape gode, inkluderende og heiiende fellesskap. Dette er vi skikkelig stolte av. Så klart må dette feires!

Lørdag 21. november er du derfor invitert til en skikkelig festkveld! Vi samles rundt livesending fra KRIK-sentralt. Hold av kvelden, samle lokallaget ditt og bli med på å feire sammen med oss!

Livestreamen kan ses her:


LIVESTREAM

Klokken 19.00 kan du også se og følge vår storslåtte livesending fra hovedstaden – med taler, film, show og ikke minst utdeling av KRIK-prisen. Her vil vi også ringe opp de regionale og lokale bursdagsfestene for stemningsrapporter og kjenne på KRIKs fantastiske fellesskap, selv om vi er spredt utover vårt langstrakte land. Sammen skal vi heise og vifte med flagget for KRIKs fantastiske lokallagsarbeid gjennom 30 år – og for årene som kommer. Hipp, hipp, hipp hurra!

Følg også  Jubileumsfest – KRIK lokallag 30 år på Facebook for updates om hva som skjer hvor!

 

Som en sentral del av feiringen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som gjør – eller har gjort – KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av. Det er dags for utdelingen av historiens første KRIK-pris!

Hvem blir:

  • Årets nykommer?
  • Årets lokallagsleder?
  • Årets leirleder?
  • Årets medspiller?
  • Årets lag?
  • Og hvem fortjener den gjeve hedersprisen?

Svaret får vi når KRIK-prisen deles ut LIVE lørdag 21. november.

HVORFOR?

Det som så smått startet i en gymsal i Gand i 1990 har i dag blitt til 350 unike og ulike lokallag spredt over hele landet. I 30 år har barn, unge og etter hvert familier fått dele gleden rundt idrett, liv og tro i landets mange KRIK-lokallag. Frivillige har uke etter uke stått på for å skape gode, inkluderende og heiiende fellesskap. DET. MÅ. FEIRES!

SPØRSMÅL?

Ta kontakt med Jubileumssjef Vidar Gjedrem på jubileum@krik.no.

 

 

Arrangementene som holdes regionalt har et tak på 200 deltakere, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

På dagtid inviteres du til en idrettsarena, hvor du i påmeldingen velger hvilken aktivitet du ønsker å delta på. Unntaket er Bjerkreim som har fotballcup for alle. Senere på kvelden møtes vi festpyntet og klare i et annet lokale for en skikkelig bursdagfest med underholdning, livestream og noe godt å bite i.

Hvert arrangement vil ha sitt eget Facebook-arrangement som kommer til å hete «KRIK lokallag 30-årsjubileum + sted». Facebook-arrangementene finner du å ved å klikke på linkene under. Her finner du utfyllende informasjon om hva som skjer, hvor det skjer og flere detaljer for ditt regionale arrangement.

HER VIL DET HOLDES REGIONALE BURSDAGSFEIRINGER:
TRØNDELAG: Trondheim

Les mer og meld deg på feiringen i Trondheim her.

 

ANTREKK:
  • Dagtid: Treningstøy
  • Kveldstid: Pent

Dersom ditt lokallag ønsker å holde en egen bursdagfest for ditt nærmiljø og dine KRIKere, er dette selvfølgelig fullt mulig! Det er også mulig å få økonomisk støtte for din lokale bursdagfest. Om du ønsker dette kan du sende inn en prosjektstøttesøknad til frifond@krik.no. Om dere ikke er et lokallag, men likevel ønsker å søke støtte for å feire, kan dere sende en søknad til jubileum@krik.no.

I tillegg ønsker vi å samle alle de lokale arrangementene i en oversikt her på krik.no – slik at KRIKere som bor langt unna et regionalt arrangement kan bli med å feire sammen lokalt. Lokallaget setter selv en grense for antall gjester de har kapasitet til å ta i mot, selvfølgelig i samsvar med gjeldende smittevernregler. Om du ønsker å delta på en lokal bursdagsfest melder du deg på direkte til lokallaget. Listen over lokale og regionale bursdagsfeiringer vil bli oppdatert fortløpende her på krik.no.

MERK: Både regionale og lokale feiringer må arrangeres i henhold til gjeldende smittevernregler satt for sitt område/kommune. Vi oppfordrer derfor arrangører til å ta kontakt med lokale helsemyndigheter for å sikre en ansvarlig gjennomføring.


Spørsmål?
jubileum@krik.no