Vinnere av TOTS på EXPLORE 2023: KRIK Sarpsborg. Tar de seieren i år og?
Foto: Benjamin Høyland, KRIK Media
Publisert: 24.11.23
Tett kamp om å bli Team of the season!

En lokal Sunnmørskamp mellom KRIK Ulsteinvik og KRIK Stranda har pågått lenge. De har lenge ligget helt jevnt i toppen. Nå begynner KRIK KVT virkelig å ta innpå. 


Gjør alt for å vinne

I lokallagene KRIK Ulsteinvik og Stranda var det først noen få som skulle på leiren. Deretter har de dratt med seg alle de kan rundt seg: Alt for å vinne.

 

– Folk har jobbet intensivt for å få vennene sine til å melde seg inn i KRIK og bli med på EXPLORE.
Flere KRIKere har også ringt meg for å spørre hva de kan gjøre for å vinne, sier lokallagsansvarlig i KRIK, Liv Myrlid Austbø.

 

 

Hva er TOTS?
Team of the season er en konkurranse mellom lokallagene som reiser på leir. Det lokallaget der størst andel av medlemmene er påmeldt EXPLORE blir Team of the season. Formålet med konkurransen er at lokallag skal dra sammen på leir. På den måten kan lokallagene sitte sitt preg på leiren. I tillegg bygger man fellesskap i lokallaget og kobler seg på det store KRIK-fellesskapet. Les mer på krik.no/tots. 

 

PREMIE!!

Lokallaget som vinner vil få VIP-treatment på EXPLORE!  Det vil si en haug av goodies på leir, som blant annet egne GULLBÅND som gir fast-track i matkøen og egne VIP-seter på møtene. Les mer her.