Kompetanse-grupper

KRIK har flere kompetansegrupper med spesialkompetanse innenfor ulike idretts- og aktivitetsområder. De sitter på god og viktig kompetanse som de ønsker å spre til andre KRIKere gjennom sine arrangement.

Følg oss!
@krikski

ski@krik.no

KRIK ski er en kompetansegruppe i KRIK med fokus på Jesus, skikjøring og fellesskap! Vi arrangerer egne nasjonale skileirer.

Følg oss!
@kriksurf

surf@krik.no

KRIK Surf er en kompetansegruppe i KRIK med fokus på Jesus, surfing og fellesskap! Vi arrangerer egne nasjonale surfeleirer.

Følg oss!
@krikvillmark

villmark@krik.no

KRIK Villmark er en kompetansegruppe i KRIK opprettet i 1985 med fokus på Jesus, turer i friluft og fellesskap! Vi arrangerer egne nasjonale leirer.

Vil du være med? Kontakt oss!

media@krik.no

KRIK Media er en kompetansegruppe i KRIK med fokus idrett og fellesskap gjennom linsa! Vi deltar på ACTION, ARENA, EXPLORE, CAMP 20+, alle konfACTION-leirene og mange andre mindre KRIK-leirer.

Vil du være med? Kontakt oss!

@krikkondis

kondis@krik.no

KRIK Media er en kompetansegruppe i KRIK med fokus på Jesus, utholdenhetstrening og fellesskap. Vi arrangerer egne happenings og har en egen nasjonal leir: Kondiscamp!

Gjennom året arrangerer de turer, leirer, kurs og andre happenings som du kan delta på. En oversikt over disse arrangementene kan du finne her eller ved å følge kompetansegruppen på sosiale medier.

Er du engasjert i en av kompetansegruppene som er innenfor kategorien friluftsliv og ønsker å øke din kompetanse? Da kan du søke KRIK om støtte til kurs og opplæring.Ansvarlig for kompetansegrupper fra kontoret:  

Jon Kjetil Fossli:  jonkjetil@krik.no