27.-29. august

Hemsedal Høyfjellssenter


PÅMELDING

KRIK Kondiscamp er leiren for deg over 18 år, som trives med oksygen i blodet! Her vil du få noen friske og fine økter midt i den norske naturmessige indrefileten i Hemsedal.

Det er i motbakke det går oppover! Opererer du langs den smale sti? Tråkker du watt på hovedveiene? Går du barmarksesongen i møte eller har du årets hovedmål like rundt hjørnet? Uansett form; Du er velkommen på KRIK Kondiscamp!


Påmelding skjer på www.krik.no/minside

I påmeldingen vil du bli bedt om å skrive foretrukket aktivitet, dvs. løp eller orientering, langrenn, terreng- eller landeveissykling. Det er på ingen måte endelig, men for å få en omtrentlig oversikt over fordelingen.
Du kan enkelt registrere deg som ny bruker dersom du ikke har dette fra før.

Trenger du hjelp med påmelding?
leir@krik.no

Det vil bli tilpassede og forskjellige økter, og dessuten mulighet til å velge den eller de økt(ene) som passer best for deg. Det stilles ingen krav mtp. form eller lignende. Ved siden av treningsøkter ute og inne blir det holdt en teoriøkt av en av fagets fremste ringrever.
Lørdagskvelden blir det et møte med åndelig preg og innhold, etterfulgt av en krutt-quiz fra en av de virkelig store storhetene fra den tradisjonsrike Storsalen- og Lille Camino-quizens glansdager!
Pris for KRIK-medlemmer: kr 1530,-
Pris for andre: kr 1830,-
(hvor av påmeldingsavgiften er 700,-)
*KRIK-medlemskap: kr 120,- og kan enkelt tegnes her: krik.no/medlem