12. - 15. august

Karmøy


KonfACTION Karmøy arrangeres 12.-15. august 2021 i Åkra på Karmøy.

KonfACTION Karmøy vil by på et drøss av aktiviteter, godt fellesskap, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes langhelg for konfirmantene! Sammen skal vi skape minner for livet på en trygg og forsvarlig måte innenfor de rammer, regler og retningslinjer som gjelder.

Er du deltaker? Trykk her for deltakerbrev. Her står alt du trenger å vite i forkant av leiren.

Er du leder? Trykk her for å lese informasjonsbrev til ledere.

Er du instruktør? Trykk her for å lese informasjonsbrev til instruktører.


KonfACTION Karmøy 2021 vil by på en mengde aktiviteter av ulik karakter, gode møter morgen og kveld og mange ledere som gleder seg til å lage en skikkelig bra langhelg for konfirmantene.

KonfACTION Karmøy er en del av KRIKs konfirmantleir-satsning og til sammen vil KRIK samle rundt 1800 konfirmanter i 2021.

På leir vil det bli lagt til rette for å oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede – på en arena hvor mestringsfølelsen vil bli satt høyere enn prestasjonene. Vi setter også av tid til undervisning og fellesskap i de enkelte konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på KonfACTION vil bli holdt av menighetslederne til de respektive menighetene og inngår som en del av den helhetlige konfirmantundervisningen.

KonfACTION Karmøy er som alle andre KRIK-arrangementer et 100% rusfritt arrangement.

KRIK-medlemmer*:

 • Kr 950,-

Ikke-medlemmer:

 • Kr 1200,-

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-

INKLUDERT I PRISEN:

 • Overnatting (konfirmantene overnatter i Åkrahallen, så ta med liggerunderlag og sovepose)
 • Middagx2 (fredag og lørdag)
 • Aktivitet/instruksjon i to dager (fredag og lørdag)
 • Transport til/fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Undervisning
 • Miljøtorgaktiviteter hver ettermiddag/kveld

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på denne leiren eller har andre spørsmål? Ta kontakt med KRIK-kontoret v/Samuel Dirdal-Gustad (samuel@krik.no)

På KonfACTION Karmøy kan konfirmantene velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Konfirmantene velger seg én aktivitet og får instruksjon i denne i to dager.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon

Fotball

Her får du kose deg med lærkula uavhengig av om du er relativt fersk i gamet eller om du begynner å nærme deg Kaka og Messi i ferdigheter! Her deles det inn i 3 nivåer ved påmelding:

 • Fotball A (Pro)– For deg som har spilt MYE fotball. Her vil det være fokus på øvelser med høy vanskelighetsgrad og spill i høyt tempo
 • Fotball B (Player) – For deg som har spilt en del fotball. Her får du muligheten til å utvikle spillet ditt og basisferdighetene ytterligere.
 • Fotball C (Rookie) – For deg som ikke har spilt fotball før eller har spilt veldig lite. Her er det lav terskel og fokus på balltilvenning og lek.

Havkajakk **

Aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på ”bøljan blå”, og få oppleve norsk natur på sitt beste. Ta med redningsvest.

Klatring

Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er klatring aktiviteten for deg. Så lenge regnet ikke drypper ned foregår aktiviteten i Guds frie natur! Ta gjerne med klatreutstyr hvis du har.

Garden Games

Crocket, boccia, kubb, slakkline – velg Garden Games for å nyte sommersolen med de gamle og nye vennene dine. Her fylles dagene med alt fra tradisjonelle hageaktiviteter til nye gøyale påfunn, mens vi digger til beats fra anlegget.

Dans

Så du på «Skal vi danse»? Og liker du å uttrykke deg gjennom dans? Dette er aktiviteten for deg som er glad i å danse, enten du er gutt eller jente, enten du har danset mye eller lite.

Kreativ

Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og masse muligheter for å utfolde seg kreativt.

Let the boardgames begin

Er du den som liker hyttekos og spill, og kan sitte hele dagen med dette? Da er dette aktiviteten for deg! Gjør deg klar for brettspillaktivitet, litt ringleker og mye kos og hygge! Og du? Det vil også bli innslag av «menneskelige brettspill» som kjempeludo og sjakk!

Mesternes Mester

Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester».

Sandvolleyball

Hva er bedre enn sol og beach om sommeren? En sikker vinner. Førstemann til mølla! Her deles det inn i 3 nivåer ved påmelding:

 • Sandvolley A (Pro)– For deg som er over snittet gira på sandvolleyball, og som kan regler, blocking og smashing. Her fokuserer vi på å lære detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B (Player) – For deg som har spilt noe sandvolleyball og som får til en del ballvekslinger i spill.
 • Sandvolley C (Rookie)– For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter i forhold til baggerslag, fingerslag og basic regler i sandvolleyball.

Terrengsykling *

Ta med sykkelen og hjelm, og bli med ut på stier og traktorveier i et utrolig område av praktfull natur.

Smakfull friluftsliv ***

Aktiviteten for deg som liker å være ute og fyre bål, spise god mat mens utsikten nytes med gode gamle og nye venner.

Beachhåndball

I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillet og spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa.

Crossfit

For deg som liker en hard treningsøkt.  Du vil få instruksjon i grunnleggende øvelser – i tillegg til at du får med deg noen nye øvelser hjem i bagasjen. Gjør deg klar for puls, pust, pes og pushing.

E-sport

Liker du action, spill og konkurranser online og er gira på å bli kjent med flere E-sport-utøvere? Da er dette aktiviteten for deg! Her har vi fokus på strategi, samarbeid, underholdning og nye bekjentskap på kryss og tvers av spill. Lad opp pc-en eller konsollen og gjør deg klar for et skikkelig E-sport-party!

Frisbeegolf

Er du bitt av frisbeegolfbasillen eller bare lyst til å prøve noe nytt? Her kan du lære deg å mestre både forehand og backhand som kan gjøre at du kaster de nødvendige «birdiene» for å slå vennene neste gang dere spiller! Finn frem kastearmen og se frem til noen fine dager på frisbeegolfbanen.

Innebandy

Slitsom moro! Aktiviteten for deg som liker fart og spenning med ball og kølle i gymsal. (Ta gjerne med egen kølle hvis du har!)

Let the games begin

Liker du å leke? På «Let The Game Begin» skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte, kreative og nye leker. En super-artig aktivitet med masse konkurranse og feelgood!

Snorkling / Fridykking

Ta på deg dykkemaske, snorkel og svømmeføtter og bli ett med fiskene! Aktiviteten for deg som liker å være like mye under vann som over eller bare liker å chille i vannoverflaten!

SUP (Surf´n Paddle)

Sol, vann og brett. Dersom du liker å bli utfordret i både styrke, utholdenhet og balanse er SUP aktiviteten for deg!

* Må ha med eget utstyr + hjelm
** Må ha med egen redningsvest
*** Må ha med gode tursko (gjerne fjellsko), dagstursekk og gjerne lommekniv

Aktivitetene kan tilrettelegges for fysisk funksjonshemmede. Send en mail til karmoykonf@krik.no.

Vi har lansert en app som heter KRIK – Leirbobla. Der finner du hele programmet. Som leder trenger man å ha bruker på KRIK – min side for å få tilgang til lederfunksjonene. Som deltaker kan du bare laste ned appen uten å ha min side-bruker. Appen kan lastes ned til iOS (iPhone) og Android.

MERK: Programmet under er hentet fra en tilsvarende KRIK-leir og er ment som en pekepinn på hvordan en dag på leir kan se ut. Oppdatert program finner du i appen KRIK – Leirbobla.

TORSDAG

17.00 – Ankomst og registrering

20.00 – Åpningsmøte

21.00 – 22.30 KRIKtorg

22.30 – 23.00 Smågrupper

23.00 – Ro

FREDAG OG LØRDAG

07.30 Stå opp

07.30-08.45 Frokost

09.00 Morgenmøte

10.00 – 14.00 Aktiviteter

15.30 – 16.30 – Middag

17.00 – 18.00 – Undervisning

18.00 – 19.00 Miljøtorg

19.00 – 19.45 Kveldsmat

20.00 Kveldsmøte

21.00 – 22.30 KRIKtorg

22.30-23.00 Smågrupper

23.00/01:00 Ro

SØNDAG

07.30 Stå opp

07.30-08.45 Frokost

09.00 Gudstjeneste

10.00 Avreise

Skal du være leder eller instruktør på leiren? Se praktisk info i lederbrevet her eller i instruktørbrevet her. 

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2003 eller tidligere for å være leder på konfACTION Karmøy 2021. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Fant ingen felt.
Noen ting blir annerledes enn det ville blitt om vi ikke stod i en pandemi. Vi har hatt løpende kontakt med kommuneoverlegen på Karmøy. Her kommer derfor viktig informasjon – les godt!

KRIK vil ta ansvar for smittevern på alt det vi arrangerer, men den enkelte menighetsleder og deltager må selv ta ansvar for avstand og smittevern når vi beveger oss rundt på området og treffer andre. Dette baserer seg på tillit, slik det ellers fungerer i samfunnet.

Aktivitetene gjennomføres i kohorter på maks 40 pers, også av smittevernhensyn. Ved busstransport til aktivitet ønskes det at munnbind brukes. Ved fellessamlinger vil man sitte samlet i kohorter på maks 40. Det vil være håndsprit-stasjoner tilgjengelig ved alle innganger/utganger. Det er viktig at alle er nøye på smittevern, spesielt ved fellessamlinger og måltider.

Vi har gode rutiner for hvordan vi skal håndtere eventuell smitte som skulle oppstå. Om du kjenner på symptomer eller er syk rett før arrangementet må du dessverre holde deg hjemme.

Grønt koronapass og hurtigtesting

Ved ankomst vil alle (både deltakere og ledere) bli testet med hurtigtest. Dersom man har grønt koronapass slipper man hurtigtest. Grønt koronapass får man 3 uker etter vaksinering, ved kvittering på negativ PCR-test (tidligst 48 timer i forkant) eller ved å ha gjennomgått covid-19 i løpet av de siste seks månedene. Øvrig informasjon om smittevern vil bli gitt på stedet.


Spørsmål?
karmoykonf@krik.no