26. - 29. mai 2022

Skien Fritidspark
Spørsmål?
konfost@krik.no

KonfACTION Øst arrangeres 26.- 29. mai 2022 i Skien Fritidspark. KonfACTION Øst vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes leir for konfirmantene! Sammen skal vi skape minner for livet!


KORT OM KONFACTION Øst

KonfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Vi holder til i Skien Fritidspark der alle sover i telt. Det er møter morgen og kveld, aktiviteter med instruksjon på dagtid, i tillegg til mye annet gøy program.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Øst et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Spørsmål?
Ta kontakt med Eirin Venås på eirin@krik.no.

Konfirmant:

  • kr 2000,-

Menighetsleder:

  • kr 1100,-

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

PRISEN INKLUDERER:
  • Overnattingsplass (overnatter i eget telt, så ta med det)
  • Frokost med nistelunsj x3 (fredag, lørdag og søndag)
  • Middag x3 (torsdag, fredag og lørdag)
  • Aktivitet/instruksjon to dager
  • Transport til og fra aktiviteter
  • Morgen- og kveldsmøter
  • Miljøtorgaktiviteter hver ettermiddag/kveld

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Eirin på eirin@krik.no.

På konfACTION kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i to dager.
Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

Dans 
For deg som danser aktivt eller bare synes det er gøy å danse! KRIKs instruktører lærer deg forskjellige dansestiler. Her har du muligheten får å lære deg noe nytt!

Splash
Er du en fisk i menneskeklær? På denne aktiviteten vil det meste foregå i vann. Vannlek, konkurranser, stuping og svømming er bare noe av det denne populære aktiviteten har å tilby. Kort oppsummert: VANNvittig gøy! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy.

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester»

Kompani Skien
Kan du holde hodet kaldt i en stressende situasjon? Har du viljestyrke når det virkelig gjelder? Som rekrutt i Kompani Skien vil du gå gjennom en rekke militærøvelser og bli den beste versjonen av deg selv.

Berre Rekkert! 
Forehand, backhand, slå i vei – kanskje Federer vil spille mot deg! Gjør deg klar for både sol og masse spill. Her er muligheten for å spille Tennis, Badminton og Padel, for en deal! Ta gjerne med egen racket om du har.

Klatring
Det er i motbakke det går oppover. Her vil du få muligheten til å klatre til topps, lære deg teknikk og få utfordret deg i høyden.

Frisbee
Finn ut hvorfor denne flyvende disken engasjerer folk verden over. Gled deg til frisbeegolf, frisbee ultimate, ulike kastteknikker og mye moro i sola!

Curling 
Her har du muligheten til å lære alle knepene for å bli en OL-mester. Finn frem kosten og send steinene av gårde. I Skien har vi tilgang på innendørs curlingbane.

Terrengsykling 
På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Husk hjelm.

KRIK Trippel 
Hvorfor velge én idrett når du kan velge tre? På denne aktiviteten får du prøve deg i KRIK-favorittene fotball, volleyball og spikeball.

Let the boardgames begin! 
Er du den som liker hyttekos og spill, og kan sitte hele dagen med dette? Da er dette aktiviteten for deg! Gjør det klar for brettspillaktiviteter, DIY og mye kos og hygge.

Fotball 
Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på flere nivåer. Er du med?
A: For deg som vil bli den nye Braut Haaland. Her blir det coaching på ett høyt nivå fra erfarne fotballspillere.
B: For deg midt i mellom
C: For deg som bare vil ha det gøy!

Volleyball 
Nivådelt A, B og C
Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppserve, lær deg smashteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet i hallen! Både for deg som har lyst å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før.

Chillmark 
Er du glad i å slappe av, bare utendørs? Her kan du lære å lage digg mat på bål, få nye turkamerater og chille i hengekøya! Bli med enten du er et turmenneske eller ønsker å bli det.

 

For helt nøyaktig program. Sjekk appen vår «Leirbobla»
Lederdag 25.05.2
Torsdag 26.05.22

17.00: Ankomst og registrering
18.00 – 19.30: Middag
19.30 – 22.00: Bønnepuls
20.00: Åpningsmøte
21.30 – 22.30: KRIK-torg
21.30 – 22.30: Åpen kiosk
21.30 – 22.30: KRIK-butikken er åpen
22.30 – 23.00: Smågrupper
23.00: Ro

Fredag og lørdag

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
17.00 – 19.30: KRIK-torg
17.00 – 19.30: KRIK butikken er åpen
19.00 – 19.45: Kveldsmat
20.00: Kveldsmøte
21.30 – 22.30: KRIK-torg
21.30 – 22.30: KRIK butikken er åpen
22.30-23.00: Smågrupper
23.00: Ro

Søndag

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00: Avreise

Med forbehold om endringer.

konfACTION Øst

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2004 eller tidligere for å være leder. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

Fant ingen felt.

K2 er KRIKs nyeste leirkonsept. Dette er leiren for 10.-klassinger som var konfirmanter i fjor og som ønsker å være med på leir i år også. K2 har som hensikt å utruste og utvikle deltakerne gjennom aktivitet. På K2 vil du få det beste av stemningen fra den store konfirmantleiren, og det gode læringsmiljøet og det sosiale samværet i det mindre fellesskapet.

En «leir i leir» vil si at du som deltaker på K2 får egne ledere, egne aktiviteter og samlinger, men det skjer samtidig med og på samme sted som KonfACTION-leiren. K2 har begrenset antall plasser så det lønner seg å være tidlig ute. Si i fra til din menighetsleder om du ønsker å være med på K2. Påmeldingsdato kommer.