Framnes, Norheimsund


KonfACTION Vest arrangeres i slutten av februar på Framnes VGS, Norheimsund. 

Leiren vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes mini-uke for konfirmantene! Sammen skal vi skape minner for livet!


KORT OM KONFACTION VEST

KonfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på KonfACTION er tilpasset konfirmantene og parallelt blir det også et eget opplegg for unge ledere i menighetene, hvor de får være med på å skape selve leiren og i tillegg får egen undervisning.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Vest et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Under er et eksempel på pris for tilsvarende leir. Merk at prisjusteringer kan komme.

KRIK-medlemmer*:

  • kr 1900,-

Ikke-medlemmer:

  • kr 2200,-

Menighetsleder:

  • kr 1100,-

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

*Merk deg at på aktiviteter som krever heiskort, kommer det en tilleggskostnad på 600,- 

PRISEN INKLUDERER:
  • Overnatting
  • Fire måltider daglig (frokost, nistelunsj, middag og kveldsmat)
  • Aktivitet og instruksjon i tre dager
  • Transport til/fra aktivitet
  • Morgen- og kveldsmøter
  • Miljøaktiviteter
  • Seminarer

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Samuel Dirdal-Gustad på samuel@krik.no.

På konfACTION Vest kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager. 

*Merk deg at på aktiviteter som krever heiskort, kommer det en tilleggskostnad på 600,- 

Alpint erfaren: For deg som har stått mye på alpint og søker utfordringer. Her øver vi på å stå på skjæret og få enda bedre teknikk. Husk hjelm!

Alpint nybegynner: For deg som er ganske ny på alpint og vil lære å svinge. Også for deg som har stått litt, men trenger å lære deg å svinge begge veier. Husk hjelm!

Snowboard: For deg som har har kjørt snowboard før, og for deg som ønsker å lære deg å svinge og bremse. Husk hjelm!

Frikjøring: For deg som ønsker å kjøre utenfor løypene og bli bedre kjent med Vestlandets beste pudder. Du bør ha stått en del ski/snowboard før. Husk hjelm!

Volleyball: Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppserve, lær deg smashteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før.

Fotball: Vil du holde deg inne med plussgradene og dra luker på andre? Da er dette aktiviteten for deg. Tørk støvet av fotballskoene og ta de med på leir!

60 grader Framnes: Denne “ekspedisjonen” byr på variert problemløsning og aktiviteter i nydelige Hardanger. Inspirert av 71 grader Nord. Du vet aldri hva neste dag bringer, men det blir rått!

Langrenn: Drømmer du om å rykke ifra i Klæbo-klyv, skøyte lett som Therese Johaug, eller bare leke deg i nydelig preparerte langrennsløyper? Da er det bare å pakke langrennski og treningstøy og bli med til nydelige Sjusete skisenter.

Langrenn tur: Vil du gå på ski, men gjerne i et behagelig tempo der turopplevelsen og gode pauser med kakao i termosen er like viktige som antall km? Bli med her! Her fungerer fjellskiene like godt som løypeski.

Vintertur: For deg som vil ut på tur, men helst gjør det til fots. Pakk sekken med god niste og varme klær, kle deg opp etter været og ha gode tursko på beina, da er det bare å komme seg ut i skogen og kose seg!

Mesternes Mester: Er du et konkurransemenneske og vil bryne deg på varierte og allsidige konkurranser som vil teste hva som bor i din indre verdensmester? Da er dette aktiviteten for deg! Gjennom både individuelle konkurranser og lagkonkurranser skal en vinner kåres.

Klatring: Det er i motbakke det går oppover. Her vil du få muligheten til å klatre til topps, lære deg teknikk og få utfordret deg i høyden. Sko og sele kan være lurt å ha med (hvis du har fra før).

Kreativ: Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og mange muligheter til å utfolde seg kreativt!

Hemsen: Aktiviteten med høyest chille- og kosefaktor inneholder brettspill, kortspill, playstation, biljard, bordfotball, bordtennis m.m. Kanskje med noe snacks mellom slagene. Stedet for å chille, lade batteriene og bli kjent med nye venner!

Bootcamp: Her blir du utfordret i fysiske challenger både utendørs og innendørs. Hvis det å få pulsen opp av lagkonkurranser, hinderløyper eller tautrekking frister, bør du melde deg på bootcamp!

Dans: For deg som danser aktivt eller bare synes det er gøy å danse! KRIKs instruktører lærer deg forskjellige dansestiler. Her har du muligheten får å lære deg noe nytt!

Multigames: Vil du være aktiv, men sliter med å bestemme deg for hvilken aktiviteter du skal velge? Multigames kan tilby ulike hallaktiviteter som for eksempel spikeball, innebandy og kanonball m.m.

ANKOMSTDAG
17.00: Ankomst og registrering
20.00: Åpningsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30 – 23.00: Smågrupper
23.00: Ro

EN FULL DAG PÅ LEIR
07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: Miljøtorg
19.00 – 19.45: Kveldsmat
20.00: Kveldsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30-23.00: Smågrupper
23.00: Ro

SISTE KVELD:
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: Miljøtorg
19.00 – 19.45: Kveldsmat
20.00 – 21:00: Kveldsmøte
21.00 – 22.00: KRIKtorg
22:30 – 23:30: Underholdning med rolig avrunding
23:30 – 00:00: Smågrupper og natta
00:00: Ro

HJEMREISE
07.30: Stå opp å pakke alt i baggene
07.30-08.45: Frokost
08.45 – 09:15: pakke i buss
09.30: Avreise til gudsteneste i Norheimsund kyrkje.
10.00: Gudsteneste
11.00: Avreise

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2004 eller tidligere for å være leder på konfACTION Vest 2022. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.


Spørsmål?
samuel@krik.no