24. - 27. februar 2024

Framnes, Norheimsund


konfACTION Vest arrangeres i slutten av februar på Framnes VGS, Norheimsund. 

Leiren vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes mini-uke for konfirmantene! Sammen skal vi skape minner for livet!


KORT OM KONFACTION VEST

konfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på konfACTION er tilpasset konfirmantene og parallelt blir det også et eget opplegg for unge ledere i menighetene, hvor de får være med på å skape selve leiren og i tillegg får egen undervisning.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Vest et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Under er et eksempel på pris for tilsvarende leir. Merk at prisjusteringer kan komme.

Deltaker*:

 • kr 2250,-
 • kr 2650,- (ikke-medlem) 

Menighetsleder:

 • kr 1500,-

reACTION-deltaker*:

 • kr 1500,-
 • kr 1900,- (ikke-medlem) 

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

*Merk deg at på aktiviteter som krever heiskort, kommer det en tilleggskostnad på 400,- 

PRISEN INKLUDERER:
 • Overnatting
 • Fire måltider daglig (frokost, nistelunsj, middag og kveldsmat)
 • Aktivitet og instruksjon i to dager
 • Transport til/fra aktivitet
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Miljøaktiviteter
 • Seminarer

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Sibylla Erikstein på sibylla@krik.no.

På konfACTION Vest kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i to dager.

Alpint erfaren: For deg som har stått mye på alpint og søker utfordringer. Her øver vi på å stå på skjæret og få enda bedre teknikk. Husk hjelm! Denne aktiviteten krever heiskort. Det kommer derfor en tilleggskostnad på 400,- 

Alpint Middels: For deg som har grei kontroll på ski, men ønsker å lære mer om skiteknikk og få litt nye utfordringer. Husk hjelm! Denne aktiviteten krever heiskort. Det kommer derfor en tilleggskostnad på 400,- 

Alpint nybegynner: For deg som er ganske ny på alpint og vil lære å svinge. Også for deg som har stått litt, men trenger å lære deg å svinge begge veier. Husk hjelm! Denne aktiviteten krever heiskort. Det kommer derfor en tilleggskostnad på 400,- 

Bordtennis: Toppspinn, backhand og serve – kjent eller ukjent? Her kan du lære å spille bordtennis eller finpusse ferdighetene.

61 grader nord: Toppspinn, backhand og serve – kjent eller ukjent? Her kan du lære å spille bordtennis eller finpusse ferdighetene.

Dans: For deg som danser aktivt eller bare synes det er gøy å danse! KRIKs instruktører lærer deg forskjellige dansestiler. Her har du muligheten får å lære deg noe nytt!

Futsal: Vil du holde deg inne med plussgradene og dra luker på andre? Da er dette aktiviteten for deg. Tørk støvet av fotballskoene og ta de med på leir!

Kompani Framnes: Klar for en utfordring? Her blir du utfordret i fysiske challenger både utendørs og innendørs. Hvis det å få pulsen opp av lagkonkurranser eller hinderløyper frister, bør du melde deg på Kompani Framnes.

Kreativ: Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og mange muligheter til å utfolde seg kreativt!

Langrenn konkurranse/aktiv: Drømmer du om å rykke ifra i Klæbo-klyv, skøyte lett som Therese Johaug, eller bare leke deg i nydelig preparerte langrennsløyper? Da er det bare å pakke langrennski og treningstøy og bli med til nydelige Sjusete skisenter.

Langrenn tur: Vil du gå på ski, men gjerne i et behagelig tempo der turopplevelsen og gode pauser med kakao i termosen er like viktige som antall km? Bli med her! Her fungerer fjellskiene like godt som løypeski.

Let the boardgames begin: Har du god utholdenhet på brettspill, kortspill, playstation, biljard, bordfotball, bordtennis m.m. Her kan du få prøvd deg på mange ulike spill i ulik form. Gjør hodet klart for dager med herlige spillopplevelser.

Masterchef: Vil du lage gourmet-mat ute? Her blir det et spesielt fokus på kulinariske opplevelser. Det blir matlaging på bål, primus og innendørs.

Multigames: Vil du være aktiv, men sliter med å bestemme deg for hvilken aktiviteter du skal velge? Her tilbys ulike hallaktiviteter som for eksempel spikeball, innebandy og kanonball m.m.

Skredkurs/Offpiste: For deg som ønsker å kjøre utenfor løypene og bli bedre kjent med Vestlandets beste pudder. Du bør ha stått en del ski/snowboard før. Husk hjelm! Denne aktiviteten krever heiskort. Det kommer derfor en tilleggskostnad på 400,- 

Snowboard: For deg som har kjørt snowboard før, og for deg som ønsker å lære deg å svinge og
bremse. Husk hjelm! Denne aktiviteten krever heiskort. Det kommer derfor en tilleggskostnad på 400,- 

Volleyball: Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppserve, lær deg smashteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før.

Snowday: Elsker du snø? Her blir det mye lek, fjas og moro i snøen. Lukter det snøballkrig? Snøspikeball? Winter Ultimate Freesbee? Snørugby? Det blir konkurranser og aktiviteter du garantert ikke har vært borti før – i tillegg til gode gamle slagere. Her kan alt skje!

ANKOMSTDAG
17.00: Ankomst og registrering
18:30 – 19.45: Kveldsmat
20.00: Åpningsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30 – 23.00: Smågrupper
23.00: Ro

EN FULL DAG PÅ LEIR
07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: KRIKtorg
19.00 – 19.45: Kveldsmat
20.00: Kveldsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30-23.00: Smågrupper
23.00: Ro

SISTE KVELD:
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: KRIKtorg
19.00 – 19.45: Kveldsmat
20.00 – 21:00: Kveldsmøte
21.00 – 22.00: KRIKtorg
22:30 – 23:30: Underholdning med rolig avrunding
23:30 – 00:00: Smågrupper og natta
00:00: Ro

HJEMREISE
07.30: Stå opp å pakke alt i baggene
07.30-08.45: Frokost
08.45 – 09:15: pakke i buss
10.00: Avslutningsmøte
11.00: Avreise

konfACTION Vest

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2006 eller tidligere for å være leder på konfACTION Vest 2022. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

reACTION er et ledertreningsopplegg på leir.

reACTION-deltakerne følges av eldre KRIK-forbilder, og kan velge et kurs eller en aktivitet å fordype seg i.
reACTION passer for de mellom 15 og 17 år.
reACTION er for de som har vært på konfACTION før eller ønsker ledertrening.

Det krever ikke at du har vært med på leir eller ledertrening før for å bli med.  Kontakt reACTION@krik.no ved spørsmål om påmelding dersom du kommer uten menigheten din.  

LES MER OM reACTION HER!


Spørsmål?
sibylla@krik.no