28. feb - 4. mars 2022

Framnes, Norheimsund


KonfACTION Vest arrangeres 28. februar – 4. mars i 2022 på Framnes VGS, Norheimsund. 

Leiren vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes mini-uke for konfirmantene! Sammen skal vi skape minner for livet!


KORT OM KONFACTION VEST

KonfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på KonfACTION er tilpasset konfirmantene og parallelt blir det også et eget opplegg for unge ledere i menighetene, hvor de får være med på å skape selve leiren og i tillegg får egen undervisning.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Vest et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Under er et eksempel på pris for tilsvarende leir. Merk at prisjusteringer kan komme.

KRIK-medlemmer*:

 • kr 1900,-

Ikke-medlemmer:

 • kr 2200,-

Menighetsleder:

 • kr 1100,-

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

PRISEN INKLUDERER:
 • Overnatting
 • Fire måltider daglig (frokost, nistelunsj, middag og kveldsmat)
 • Aktivitet og instruksjon i tre dager
 • Transport til/fra aktivitet
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Miljøaktiviteter
 • Seminarer

Påmelding gjøres via menighetsledere. Leiren i 2022 er allerede fullbooket. Ønsker din menighet å være med på dette et senere år eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Hans Petter Hammersmark på hp@krik.no.

På konfACTION Vest kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager. Oppdatert liste over aktiviteter for 2022 kommer.

Fotball
Her får du kose deg med lærkula uavhengig av om du er relativt fersk i gamet eller om du begynner å nærme deg Kaka og Messi i ferdigheter!

Volleyball
Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppservene, lær deg smasheteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst til å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før! Her deles det inn i 2 nivåer ved påmelding:

 • Volleyball A: For deg som har spilt mye volleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Volleyball B: For deg som har spilt litt, men vil lære mer av det grunnleggende, og for deg som aldri har spilt volleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter når det kommer til baggerslag, fingerslag og basic regler i volleyball.

Klatring/buldring
Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir både buldring og klatring, med instruksjon av dyktige ledere.

Håndball
Gira på å lære deg froskehopp, underarmsskudd eller finte ut kompisen? Dette er aktiviteten både for deg som har lyst til å lære håndball– og for deg som har spilt en del før!

Dans
Så du på «Skal vi danse»? Rykket det i dansefoten? Dette er aktiviteten for deg som er glad i å danse, enten du er gutt eller jente, enten du har danset mye eller lite.

Let the game begin
Liker du å leke? Her skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte og helt sikkert mange splitter nye leker – både ute og inne. En knallaktivitet med gira deltakere og ledere.

Berre rekkert!
Smekk, smekk, smekk! Dra frem «gitaren» og gjør deg klar for tre dager med dæljing og hærjing på rekkertbanen. Her blir det en dag med squash, en dag med innebandy og sist, men absolutt ikke minst – en dag med badminton. Ta med tennissokkene og rekkert om du har. Dette blir berre rekkert!

Terrengsykling
Ta med sykkel og hjelm og bli med ut på stier og traktorveier i et utrolig område av praktfull natur.

KRIK trippel
Dette er aktiviteten for deg som ikke klarer å velge kun én aktivitet. Gjør deg klar for tre deilige dager der du er innom både futsal, volleyball og innebandy. Ryktene sier det kan inkludere Spikeball også. For en deal!

Frisbee
Liker du fart, lek og moro? Her får du det! Du får blant annet prøve deg på frisbee ultimate og frisbeegolf.

Villmark
Dette er aktiviteten for deg som vil leve ut din indre Lars Monsen eller har lyst på den gode bålpraten. Det blir blant annet mat på bål, gapahuk, spikking og bærtur. Ta gjerne med lommekniv om du har.

Kreativ
Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og masse muligheter for å utfolde seg kreativt.

Film og foto
Er du mer glad i å ta bilder av folk som spiller fotball enn å spille selv? Her får du muligheten til å lære noen tips og triks for å fange gode øyeblikk på linsa. Ta med eget kamera!

Let the boardgames begin
Er du den som liker hyttekos og spill, og kan sitte hele dagen med dette? Da er dette aktiviteten for deg! Gjør deg klar for brettspillaktivitet, litt ringleker og mye kos og hygge! Og du? Det vil også bli innslag av «menneskelige brettspill» som kjempeludo og sjakk!

Bootcamp
Her blir du utfordret i fysiske Challenger både innendørs og utendørs. Høres lagkonkurranser, hinderløype og tautrekking ut som noe for deg? Da bør du melde deg på Bootcamp.

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester».

Akrobatikk
Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med!

Ankomstdag

17.00: Ankomst og registrering
20.00: Åpningsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30 – 23.00: Smågrupper
23.00: Ro

En full dag på leir

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: Miljøtorg
19.00 – 19.45: Kveldsmat
20.00: Kveldsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30-23.00: Smågrupper
23.00: Ro

Hjemreise

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Gudstjeneste
10.00: Avreise

Med forbehold om endringer.

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2004 eller tidligere for å være leder på konfACTION Vest 2022. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.


Spørsmål?
samuel@krik.no