25. - 29. juni

Bø i Telemark

PÅMELDING
VIKTIG INFORMASJON:

25. – 29. juni er du og din menighet invitert til konfACTION 2021 på Bø Camping. Grunnet utbruddet av covid-19 jobber vi nå med løsninger som gjør at konfACTION 2021 kan gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte innenfor de rammer, regler og retningslinjer som gjelder.

Oppdatert informasjon om KonfACTION 2021 kommer fortløpende!

 

.


KORT OM konfACTION

KonfACTION 2021 vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld, inngang til Sommarland og mangle gira ledere som ønsker å lage tidenes uke for konfirmantene!

konfACTION er en av KRIKs store sommerleirer, som de siste årene har samlet over 1000 konfirmanter på Bø camping i Telemark. Leiren er én av Norges største konfirmantleirer.

På konfACTION har de fremmøtte fått oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede. Mange idrettsaktiviteter, gode møter, dyktige ledere og morsomt miljøtorg er med på å gjøre leiren til en stor opplevelse. De siste årene har flere og flere menigheter oppdaget konfACTION som et godt tilbud for sine konfirmanter. Dette syntes vi i KRIK er gledelig, og vi ønsker å videreutvikle tilbudet og gjøre det tilgjengelig for enda flere.

KonfACTION vil være en ypperlig anledning til å gi deres konfirmanter en fantastisk start på, eller avslutning av konfirmantåret. Vi ønsker tett dialog og samarbeid med ledere fra de ulike menighetene både før og under leiren, og er åpne for gode innspill fra dere.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Merk: prisene under gjaldt for konfACTION 2020. Oppdaterte priser for 2021 kommer!

 • KRIK-medlemmer*: 2500,-
 • Ikke-medlemmer: 2800,-
 • Ledere: 1100,-
 • Mini-leder (under 18 år): 1200,-

*KRIK-medlemsskap kun kr 120,-

INKLUDERT I PRISEN:
 • Overnattingsplass (man overnatter i eget telt, så ta med det!)
 • Middag x3 (lørdag, søndag og mandag)
 • Aktivitetet/instruksjon i tre dager (lørdag, søndag og mandag)
 • Inngang til Sommarland (lørdag, søndag og mandag)
 • Transport til og fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Miljøtorgaktiviteter hver ettermiddag/kveld

Ta kontakt med Hans Petter Berge Hammersmark ved spørsmål eller interesse for konfACTION (hp@krik.no / 22 58 80 20, ev. konfaction@krik.no).

RUTINER VED PÅMELDING:

September:
Menighetene som var med på årets leir blir tilbudt plass på neste års konfACTION.

September/oktober:
Menigheter som ikke deltok på årets konfACTION vil få tilbud om deltakelse dersom det er ledige plasser.

Påmeldingsstart vil variere fra år til år grunnet påske og andre helligdager. Konfirmantene melder seg på til sin egen menighet.

RUTINER VED AVMELDING:

Melder menigheten seg av etter 1. desember vil dette medføre en avmeldingsavgift på 5000 kr. Melder en konfirmant seg av leiren etter 1. juni vil dette medføre en avmeldingsavgift på kr 500,- per konfirmant.

Spørsmål? Kontakt KRIK-kontoret v/ Hans Petter Hammersmark (hp@krik.no / 22 58 80 27)

Merk: Programmet under gjaldt for konfACTION 2020. Oppdatert program for 2021 kommer!

Fredag
15.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.00 Ro

Lørdag – mandag
08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00-14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00/19.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK–torg
23.00 Ro

Tirsdag
09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

Med forebehold om mindre endringer.

På konfACTION kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Merk: Aktivitetsoversikten under gjaldt for KonfACTION 2020. Oppdatert oversikt for 2021 kommer!

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

Akrobatikk
Aktiviteten for deg som trives i luftige svev. Trampett, frittstående og air track står på agendaen.

Badminton
Lyst til å bli gatas mester i badminton? Her blir det spill, tips og triks for enhver smak.

Ball & games
Her blir det spill, turneringer og masse moro innenfor forskjellige ballspill. Mye aktivitet og masse sosialt!

Basketball
Verdens største idrett. Triple threat, jams og hook-skudd m.m. Instruksjon på alle nivåer og mye spill!

Beachhåndball
Siden det er sol og sommer flyttes en klassisk hallidrett ut! Dette er fantastisk artig, og litt slitsomt!

Bordtennis
Toppspinn, backhand og serve – kjent eller ukjent? Her kan du lære å spille bordtennis eller finpusse ferdighetene.

Crossfit
Dette er aktiviteten for deg som vil utfordre deg selv litt ekstra på styrketrening. Her får du instruksjon i grunnleggende øvelser – i tillegg til at du får testa deg i nye og tøffe øvelser. Tar du utfordringen?

Fotball
Her får du kose deg med lærkula uavhengig av om du er relativt fersk i gamet eller om du begynner å nærme deg Kaka og Messi i ferdigheter! Her deles det inn i 4 nivåer ved påmelding:

 • Fotball A (Pro) – For deg som har spilt MYE fotball. Her vil det være fokus på øvelser med høy vanskelighetsgrad og spill i høyt tempo
 • Fotball B+ (Player) – For deg som har spilt en god del fotball. Her får du mulighet til å utvikle spillet ditt enda et hakk.
 • Fotball B- (Player) –  For deg som har spilt en del fotball, men ønsker å forbedre basisferdighetene.
 • Fotball C (Rookie) – For deg som ikke har spilt fotball før eller har spilt veldig lite. Her er det lav terskel og fokus på balltilvenning og lek.

Friidrett
Her får du prøvd deg i mange spennende grener på friidrettsbanen. Er du den nye Usain Bolt? Eller trives du best i lengdegropa? Prøv friidrett og finn det ut!

Frisbee
Liker du fart, lek og moro? Her får du det! Du får blant annet prøve deg på frisbee ultimate og frisbeegolf.

Garden Games
Crocket, boccia, kubb, slakkline – velg Garden Games for å nyte sommersolen med vennene dine. Her fylles dagene med alt fra tradisjonelle hageaktiviteter til nye gøyale påfunn, mens vi digger til beats fra anlegget.

Golf
Golf er en sport i stor vekst. Dyktige instruktører på alle nivåer. Kanskje slår du din første hole-in-one på konfACTION!

Havkajakk ***
Aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på ”bøljan blå”, og få oppleve norsk natur på sitt beste. Ta med redningsvest.

Hip-Hop
Liker du fete rytmer, stoka moves og svære bukser? Chera?

Innebandy
Slitsom moro! Aktiviteten for deg som liker fart og spenning med ball og kølle i gymsal. (Ta gjerne med egen kølle hvis du har!)

Innendørds volleyball
Har du lyst å lære mer om formasjoner, blokk og smash? Få prøvd ut skikkelig samspill på banen!

Kano ***
Er du glad i det våte element, sol og rolig tempo? Ta med egen redningsvest.

Klatring
Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er klatring aktiviteten for deg. Så lenge regnet ikke drypper ned foregår aktiviteten i Guds frie natur! Ta gjerne med klatreutstyr hvis du har.

Kondis
Her blir det ulike aktiviteter med høy puls. Liker du å pushe deg selv og kjenne blodsmaken i munnen? Eller vi du bare lære mer om utholdenhetstrening? Dette er aktiviteten for deg! (Husk overtrekkstøy, joggesko og vann!)

KRIK Trippel
Dette er aktiviteten for deg som ikke klarer å velge kun én aktivitet. Gjør deg klar for tre deilige dager der du er innom både fotball, volleyball og spikeball. For en deal!

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester».

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol og beach om sommeren? En sikker vinner. Førstemann til mølla! Her deles det inn i 4 nivåer ved påmelding:

 • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer og fingertegn og andre finesser.
 • Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill.
 • Sandvolley B- (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
 • Sandvolley C (Rookie) – For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter i forhold til baggerslag, fingerslag og basic regler i sandvolleyball.

Selvforsvar
Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til!

Strategic mind
Er du en strateg som klarer å holde hodet kaldt i stressende situasjoner?
Da er dette aktiviteten for deg. Stratego, Capture the flag og Sjakk er stikkord for denne aktiviteten.

Streetjazz
Så du Dansefeber? Rykket det i dansefoten? Dette er aktiviteten for deg som er glad i å danse, enten du er gutt eller jente, enten du har danset mye eller lite. Dyktige instruktører!

SUP (Surf n Paddle)
Sol, vann og brett. Stand Up Padling er sommerens nye trend. Dersom du liker å bli utfordret i både styrke, utholdenhet og balanse er SUP aktiviteten for deg.

Tennis
Dette er en artig og populær aktivitet! Med eller uten piqueskjorte – lær deg en knusende serve eller bli trygg med forehand. Ta med racket om du har!

Terrengsykling *
Ta med sykkelen og hjelm, og bli med ut på stier og traktorveier i et utrolig område av praktfull natur.

Vannsport (vannski, wakeboard etc)
For deg som trives med at det går fort til vanns. Vannski, wakeboard og knebrett på kabelbane. Vannvittig gøy!

Villmark ****
Opplev fantastisk natur i hjertet av Norge! Lær nyttige friluftslivstips fra dyktige ledere. Nyt utsikten og den varme solen fra toppen av fjellet sammen med gode venner!

59 grader Bø
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord. Utfordringene står i kø, naturopplevelser på høyt nivå og samarbeid i høysetet. En unik mulighet til å bli bedre kjent med andre deltakere.

* Må ha med eget utstyr + hjelm
** Må ha med eget kamera + lader
*** Må ha med egen redningsvest
**** Må ha med gode tursko (gjerne fjellsko), dagstursekk og gjerne lommekniv
Aktivitetene kan tilrettelegges for fysisk funksjonshemmede. Send en mail til konfaction@krik.no.
BUSS:

Menighetene setter opp egne busser/biler. For mer informasjon: Ta kontakt med din menighet/menighetsleder.

VEIBESKRIVELSE:

Fra Bø:
I rundkjøringa i Bø tar du av til Folkestadvegen mot Lifjell og Bø Sommarland. Kjør ca 4 km på Folkestadvegen, og ta av til venstre på Lifjellvegen mot Bø camping og Lifjell. Følg Lifjellvegen et par hundre meter. Bø camping ligger på høyre side.

Fra Notodden:
Fra Notodden flyplass følger du skilting mot Bø (ikke RV 360 gjennom Gvarv). Kjør ca 24 km før du tar til høyre inn på Lifjellvegen mot Bø camping og Lifjell (Krysset til Lifjellvegen er like ved Telemarkshallen og Bø Sommarland). Følg Lifjellvegen et par hundre meter. Bø camping ligger på høyre side.

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2002 eller tidligere for å være leder på konfACTION 2020.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

For spørsmål eller bestilling av standplass:
Send en e-post til stand@krik.no


Spørsmål?

22 58 80 20
konfaction@krik.no


Bø camping

Bø camping, Bø i Telemark, Norge

View larger map


Stolt sponsor av KRIK