21. - 25 juni 2024

Bø i Telemark

konfACTION 2024 vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld, inngang til sommarland og mye mer. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet! 


KORT OM konfACTION

konfACTION Bø 2023 vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld, inngang til Bø sommarland og mye mer. På leir vil det være en stor gjeng KRIK-ledere som ønsker å lage tidenes uke for konfirmantene!  

konfACTION Bø er en av KRIKs store sommerleirer, som de siste årene har samlet ca 1000 konfirmanter på Bø Camping i Telemark. Leiren er én av Norges største konfirmantleirer og KRIK sin største. 

Konfirmantene har på leir fått oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede. Ulike aktiviteter, gode møter, dyktige ledere og et morsomt KRIK-torg, er med på å gjøre leiren til en stor opplevelse.  

Leiren er en ypperlig anledning til å gi deres konfirmanter en fantastisk start på, eller avslutning av konfirmantåret. KonfACTION er et samarbeid mellom menighet og KRIK for å skape best mulig opplevelser for konfirmantene.  

De siste årene har konfACTION Bø vært et populært tilbud for menigheter. Dette syntes vi i KRIK er gledelig! Vi arbeider for å videreutvikle tilbudet og gjøre våre konfleirer tilgjengelig for enda flere.  

 • Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.  
 • Menighetslederne blir invitert til møter i forkant av leir for å avklare felles regler og ønsker for leiren.  
 • Deltakerbrev kommer ca. en måned før leir på mail.  Du finner det også her
 • Påmelding via menighet til sibylla@krik.no. Se mer under fanen påmelding.  
  • KRIK-medlemmer*: kr 2600,-
  • Ikke-medlemmer: kr 3000,-
  • Menighetsledere: kr 1500,-
  • reACTION (KRIK sitt ledertreningsprogram)
   • Medlem: kr 1500,-
   • Ikke medlem: 1900,-

*KRIK-medlemsskap kun kr 120,- 

Merk også at noen aktiviteter kan koste ekstra. 

Faktura blir sendt til menigheten i etterkant av leir 

Avmeldingsgebyr: Fra 1. juni og til og med 15. juni belastes 1500 kr, fra 16. juni belastes leiren i sin helhet.  

INKLUDERT I PRISEN: 

 • Overnattingsplass (man overnatter i eget telt, så ta med det!) 
 • Middag x3 (lørdag, søndag og mandag) 
 • Aktivitetet/instruksjon i tre dager (lørdag, søndag og mandag) 
 • Inngang til Sommarland (lørdag, søndag og mandag) 
 • Transport til og fra aktiviteter 
 • Morgen- og kveldsmøter 
 • KRIK-torgaktiviteter hver ettermiddag/kveld 

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss på krik@krik.no eller sibylla@krik.no  

Avmeldingsgebyr: Fra 1. juni og til og med 15. juni belastes 1500 kr, fra 16. juni belastes leiren i sin helhet.  

Merk: Programmet på konfACTION vil i hovedsak være som nevnt nedenfor. Et mer detaljert program vil komme i KRIK sin app «Leirbobla» nærmere leir.     

Fredag
15.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.00 Ro

Lørdag – mandag
08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00-14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00/19.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK–torg
23.00 Ro

Tirsdag
09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

På konfACTION kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager. 

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer (sandvolleyball og fotball). På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon. 

 

59 grader bø   

KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord. Utfordringene står i kø, naturopplevelser på høyt nivå og samarbeid i høysetet. En unik mulighet til å bli bedre kjent med andre deltakere. 

 

Akrobatikk      

Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med! 

 

Badminton     

Ta hagesport nr. 1 til nye høyder, og lær deg hvordan badminton egentlig skal spilles. Aktiviteten vil finne sted innendørs på ordentlige badmintonbaner, og du vil lære deg reglene og triksene som gjør deg til gatas beste badmintonspiller! 

 

Ball and games          

Her blir det spill, turneringer og masse moro innenfor forskjellige ballspill. Mye aktivitet og masse sosialt! Aktivitetene vil foregå utendørs, så det nytter ikke å være redd for litt grønske på knærne. 

 

Basketball       

Bli med på en av verdens største idretter! Finn din indre NBA-spiller med god instruksjon og mye spill! Her vil du kunne få høy puls og lar konkurranseinstinktet sige på. Aktiviteten vil by på teknikk- og regelgjennomgang – i tillegg til mye spilletid. 

 

Beachhåndball           

I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillet og spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa. 

 

 

Bordtennis      

Toppspinn, backhand og serve – kjent eller ukjent? Her kan du lære å spille bordtennis eller finpusse ferdighetene. 

 

Brett 

Klar for å suse og svinge ned bakkene med brett og hjelm. Da er dette aktiviteten for deg. Vi oppfordrer deg til å ta med eget brett, hansker, knebeskyttere og hjelm. Dersom du trenger å låne brett, kontakt konfaction@krik.no 

 

Crossfit           

Dette er aktiviteten for deg som vil utfordre deg selv litt ekstra på styrketrening. Her får du instruksjon i grunnleggende øvelser – i tillegg til at du får testa deg i nye og tøffe øvelser. Tar du utfordringen? 

 

Dans    

Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller du vil utvikle deg videre som danser. 

 

Fisking            

Er du glad i å være ute i naturen og bruke av naturens egne ressurser? På fisking skal vi utforske nærområdet i Bø både over og under vann. Ta med turtøy og egen stang! Gi beskjed om du ikke har egen fiskestang. 

 

Fotball            

«Her får du kose deg med lærkula uavhengig av om du er relativt fersk i gamet eller om du begynner å nærme deg Kaka og Messi i ferdigheter! Her deles det inn i 4 nivåer ved påmelding: 

 • Fotball A (Pro) For deg som har spilt MYE fotball. Her vil det være fokus på øvelser med høy vanskelighetsgrad og spill i høyt tempo 
 • Fotball B+ (Player) For deg som har spilt en god del fotball. Her får du mulighet til å utvikle spillet ditt enda et hakk. 
 • Fotball B- (Player) For deg som har spilt en del fotball, men ønsker å forbedre basisferdighetene. 
 • Fotball C (Rookie) For deg som ikke har spilt fotball før eller har spilt veldig lite. Her er det lav terskel og fokus på balltilvenning og lek.»

 

Frisbee(golf) 

Frisbee er en av sommerens store trender. Dette er aktiviteten både for deg som er dreven kaster og du som tenker boogie er en dans. Frisbee ultimate, frisbeegolf, kasteteknikk og deilig moro i sola! 

 

Garden games 

Crocket, boccia, kubb, slakkline – velg Garden Games for å nyte sommersolen med vennene dine. Her fylles dagene med alt fra tradisjonelle hageaktiviteter til nye gøyale påfunn, mens vi digger til beats fra anlegget. 

 

Golf 

Drømmer du om hole-in-one? Eller fascineres du av kombinasjonen kraft, koordinasjon og presisjon? Bli med ut i vakre golfomgivelser og få hjelp av dyktige intruktører til å kanskje  få din første hole-in-one! 

 

Havkajakk 

Glad i å komme tett på naturen? Havkajakk er aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på bølgene – eller nyte en tur på flatt og stille vann.  

 

Innebandy 

Slitsom moro! Aktiviteten for deg som liker fart og spenning med ball og kølle i gymsal. (Ta gjerne med egen kølle hvis du har!) 

 

Intro til trening  

Har du lyst å lære mer om hvordan du kan trene? Her vil du lære mer om hvordan du kan trene ut i fra dine egne forutsetninger og mål, uavhengig om du har trent mye eller ingenting før. 

 

Kano 

Er du glad i det våte element, sol og rolig tempo? Bli med på kano-gruppa, og se hvor åretakene og strømmen tar deg. 

 

Klatring 

Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Klatring er aktiviteten for deg som trives i høyden og stoler på at grep og utstyr holder, eller har lyst å utfordre deg selv. Aktiviteten kan muligens foregå utendørs dersom været tillater det. Ta med både inne- og utetøy. 

 

Masterchef 

Vil du lage gourmet-mat på kjøkken? Her blir det et spesielt fokus på kulinariske opplevelser på nivå med Eyvind Hellstrøm 

 

Kreativ 

Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og mange muligheter til å utfolde seg kreativt! 

 

KRIK Trippel 

Dette er aktiviteten for deg som ikke klarer å velge kun én aktivitet. Gjør deg klar for tre deilige dager der du er innom både beachvolleyball, fotball og spikeball. For en deal! 

 

Mesternes mester 

Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester». 

 

Sandvolleyball 

«Hva er bedre enn sol og beach om sommeren? En sikker vinner. Førstemann til mølla! Her deles det inn i 4 nivåer ved påmelding: 

 • Sandvolley A (Pro) For deg som har spilt mye sandvolleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer og fingertegn og andre finesser. 
 • Sandvolley B+ (Player) For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill. 
 • Sandvolley B- (Player) For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag. 
 • Sandvolley C (Rookie) For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter i forhold til baggerslag, fingerslag og basic regler i sandvolleyball.» 

 

Selvforsvar 

Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til! 

 

Splash/vannaktivitet 

Er du en fisk i menneskeklær? På denne aktiviteten vil det meste foregå i vann. Vannlek, konkurranser, stuping og svømming er bare noe av det denne populære aktiviteten har å tilby. Hopp i det og bli med på Splash! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy. 

 

Stand up padle 

Sol, vann og brett. Stand Up Padling er en av sommerens trender. Dersom du liker å bli utfordret i både styrke, utholdenhet og balanse er SUP aktiviteten for deg 

 

Tennis 

Forehand, backhand, game – set – match! Kanskje blir du nye Casper Ruud? Bli med og nyt solen og masse spilling. Ta gjerne med egen racket om du har. 

 

Terrengsykling* 

«På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Ta med sykkel, hjelm, øvrig ønsket beskyttelsesutstyr og gjerne litt lappesaker om du har. Ta kontakt med konfaction@krik.no dersom du ikke har tilgang til sykkel og ønsker å leie.» 

 

Vannsport 

For deg som liker fart og spenning i det våte element. Prøv vannski, wakeboard og knebrett i Norsjø kabelpark. Kort oppsummert: VANNvittig gøy! Ta med badetøy og ulltøy/varmt tøy. 

 

Villmark** 

Ut på tur, aldri sur! Lær nyttige friluftslivstips i Telemarks ville natur. Kjenn solen varme på kroppen og nyt utsikten fra toppen av fjellet sammen med de nye tur-vennene dine. Ta med gode tursko (gjerne fjellsko), dagstursekk og gjerne en lommekniv om du har. 

 

Volleyball (i hall) 

Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppservene, lær deg smasheteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst til å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før! 

 

____________________________ 

* Må ha med eget utstyr + hjelm
** Må ha med gode tursko (gjerne fjellsko), dagstursekk og gjerne lommekniv 

 

Aktivitetene kan tilrettelegges for funksjonsnedsettelser. Send en mail til konfaction@krik.no. 

Aktivitetene kan tilrettelegges for funksjonsnedsettelser.  

Ring KRIK-kontoret på 22588020 eller send en e-post til sibylla@krik.no, så vil vi gjerne legge til rette for deg.  

BUSS:

Menighetene setter opp egne busser/biler. For mer informasjon: Ta kontakt med din menighet/menighetsleder.

VEIBESKRIVELSE:

Fra Bø:
I rundkjøringa i Bø tar du av til Folkestadvegen mot Lifjell og Bø Sommarland. Kjør ca 4 km på Folkestadvegen, og ta av til venstre på Lifjellvegen mot Bø camping og Lifjell. Følg Lifjellvegen et par hundre meter. Bø camping ligger på høyre side.

Fra Notodden:
Fra Notodden flyplass følger du skilting mot Bø (ikke RV 360 gjennom Gvarv). Kjør ca 24 km før du tar til høyre inn på Lifjellvegen mot Bø camping og Lifjell (Krysset til Lifjellvegen er like ved Telemarkshallen og Bø Sommarland). Følg Lifjellvegen et par hundre meter. Bø camping ligger på høyre side.

Ønsker du å ha stand på konfACTION?
Se all informasjon på krik.no/stand

Ved ytterligere spørsmål, ta kontakt på stand@krik.no

reACTION er et ledertreningsopplegg på leir.

reACTION-deltakerne følges av eldre KRIK-forbilder, og kan velge et kurs eller en aktivitet å fordype seg i.
reACTION passer for de mellom 15 og 17 år.
reACTION er for de som har vært på konfACTION før eller ønsker ledertrening.

Det krever ikke at du har vært med på leir eller ledertrening før for å bli med.  Kontakt reACTION@krik.no ved spørsmål om påmelding dersom du kommer uten menigheten din.  

LES MER OM reACTION HER!

konfACTION Bø

Vi vil gjerne ha deg med som leder på konfACTION Bø. Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Du vil da bli kontaktet fra en i komiteen til konfACTION Bø. Du må være født i 2006 eller tidligere for å kunne være med som leder på konfACTION. 

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad. 

Med rundt 1000 konfirmanter på leir, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver. 

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet. 


Spørsmål?

22 58 80 20
konfaction@krik.no


Bø camping

Bø camping, Bø i Telemark, Norge

View larger map


Stolt sponsor av KRIK