23. - 27. juni

Bø i Telemark

TIL INFO
Denne leiren er ferdig for i år. Det vil komme oppdatert informasjon snart. Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål

Velkommen til konfACTION i Bø 23.-27. juni i 2023!


KORT OM konfACTION

KonfACTION 2023 vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld, inngang til Sommarland og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes uke for konfirmantene!

KonfACTION er en av KRIKs store sommerleirer, som de siste årene har samlet ca 1000 konfirmanter på Bø camping i Telemark. Leiren er én av Norges største konfirmantleirer.

På konfACTION har de fremmøtte fått oppleve idrettsglede, trosglede og livsglede. Mange idrettsaktiviteter, gode møter, dyktige ledere og morsomt miljøtorg er med på å gjøre leiren til en stor opplevelse. De siste årene har flere og flere menigheter oppdaget konfACTION som et godt tilbud for sine konfirmanter. Dette syntes vi i KRIK er gledelig, og vi ønsker å videreutvikle tilbudet og gjøre det tilgjengelig for enda flere.

KonfACTION vil være en ypperlig anledning til å gi deres konfirmanter en fantastisk start på, eller avslutning av konfirmantåret. Vi ønsker tett dialog og samarbeid med ledere fra de ulike menighetene både før og under leiren, og er åpne for gode innspill fra dere.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Deltakerbrev for konfACTION

Deltakerbrev kommer

Merk: Programmet under gjaldt for forrige konfACTION. Oppdatert program for 2023 kommer.

Fredag
15.00-18.00 Registrering
20.00 Åpningsmøte
23.00 Ro

Lørdag – mandag
08.00 Vekking
09.00 Morgenmøte
10.00-14.00 Aktiviteter
13.30 – 15.00 Middag
15.00 – 17.00/19.00 Sommarland
19.30 Kveldsmøte
21.00 KRIK–torg
23.00 Ro

Tirsdag
09.00 – 10.00 Avslutningsmøte
10.00 Hjemreise

Dette er aktiviteter for ACTION 2022. Oppdatert liste kommer før påmeldingstart våren 2023.

På konfACTION kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

Akrobatikk
Aktiviteten for deg som trives i luftige svev. Trampett, frittstående og air track står på agendaen.

Badminton
Ta hagesport nr. 1 til nye høyder, og lær deg hvordan badminton egentlig skal spilles. Aktiviteten vil finne sted innendørs på ordentlige badmintonbaner, og du vil lære deg reglene og triksene som gjør deg til gatas beste badmintonspiller!

Ball & games
Her blir det spill, turneringer og masse moro innenfor forskjellige ballspill. Mye aktivitet og masse sosialt! Aktivitetene vil foregå utendørs, så det nytter ikke å være redd for litt grønske på knærne.

Basketball
Bli med på en av verdens største idretter! Finn din indre NBA-spiller med god instruksjon og mye spill!

Beachhåndball
I anledning sommeren flyttes en kjent og kjær klassiker ut i sola! Beachhåndball utfordrer spillet og spillerne på ukjent underlag – der triks og finesser gir ekstra uttelling. Smør på deg solkremen, brett opp ermene og bli med på moroa.

Bordtennis
Toppspinn, backhand og serve – kjent eller ukjent? Her kan du lære å spille bordtennis eller finpusse ferdighetene.

Crossfit
Dette er aktiviteten for deg som vil utfordre deg selv litt ekstra på styrketrening. Her får du instruksjon i grunnleggende øvelser – i tillegg til at du får testa deg i nye og tøffe øvelser. Tar du utfordringen?

Dans
Liker du rytmer og fete moves? La musikken føre deg gjennom tre digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller du vil utvikle deg videre som danser.

Fisking
Er du glad i å være ute i naturen og bruke av naturens egne ressurser. På fisking skal vi utforske nærområdet i Bø både over og under vann. Ta med turtøy og egen stang! Gi beskjed om du ikke har

Fotball
Her får du kose deg med lærkula uavhengig av om du er relativt fersk i gamet eller om du begynner å nærme deg Kaka og Messi i ferdigheter! Her deles det inn i 4 nivåer ved påmelding:

  • Fotball A (Pro) – For deg som har spilt MYE fotball. Her vil det være fokus på øvelser med høy vanskelighetsgrad og spill i høyt tempo
  • Fotball B+ (Player) – For deg som har spilt en god del fotball. Her får du mulighet til å utvikle spillet ditt enda et hakk.
  • Fotball B- (Player) –  For deg som har spilt en del fotball, men ønsker å forbedre basisferdighetene.
  • Fotball C (Rookie) – For deg som ikke har spilt fotball før eller har spilt veldig lite. Her er det lav terskel og fokus på balltilvenning og lek.

Frisbee/Frisbeegolf
Frisbee er en av sommerens store trender. Dette er aktiviteten både for deg som er dreven kaster og du som tenker boogie er en dans. Frisbee ultimate, frisbeegolf, kasteteknikk og deilig moro i sola!

Garden Games
Crocket, boccia, kubb, slakkline – velg Garden Games for å nyte sommersolen med vennene dine. Her fylles dagene med alt fra tradisjonelle hageaktiviteter til nye gøyale påfunn, mens vi digger til beats fra anlegget.

Golf
Golf er en sport i stor vekst. Dyktige instruktører på alle nivåer. Kanskje slår du din første hole-in-one på konfACTION!

Havkajakk ***
Aktiviteten for deg som har lyst til å bryne deg på ”bøljan blå”, og få oppleve norsk natur på sitt beste. Ta med redningsvest.

Håndball
Bli en Sander Sagosen eller Nora Mørk! Gjør klar froskeskuddene og kroppsfintene – håndball er tingen

Innebandy
Slitsom moro! Aktiviteten for deg som liker fart og spenning med ball og kølle i gymsal. (Ta gjerne med egen kølle hvis du har!)

Innendørs volleyball
Har du lyst å lære mer om formasjoner, blokk og smash? Få prøvd ut skikkelig samspill på banen!

Kano
Er du glad i det våte element, sol og rolig tempo? Bli med på kano-gruppa, og se hvor åretakene og strømmen tar deg. Ta med egen redningsvest om du har.

Klatring
Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er klatring aktiviteten for deg. Så lenge regnet ikke drypper ned foregår aktiviteten i Guds frie natur! Ta gjerne med klatreutstyr hvis du har.

Kondis
Her blir det ulike aktiviteter med høy puls. Liker du å pushe deg selv og kjenne blodsmaken i munnen? Eller vi du bare lære mer om utholdenhetstrening? Dette er aktiviteten for deg! (Husk overtrekkstøy, joggesko og vann!)

Kreativ 
Er du en kreativ sjel? Vi skal utforske vår egen kreativitet og ha det gøy! Her kan det bli alt fra maling, glasskunst og sying, til redesign og sløyd. Vi snakkes

Longboard
Dette er aktiviteten for deg som liker brettbalanse, flytsone, bratte bakker og sleipe svinger. Aktiviteten krever at du tar med longboard, hjelm, knebeskyttere – og slidehansker om du har!

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester».

Sandvolleyball
Hva er bedre enn sol og beach om sommeren? En sikker vinner. Førstemann til mølla! Her deles det inn i 4 nivåer ved påmelding:

  • Sandvolley A (Pro) – For deg som har spilt mye sandvolleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer og fingertegn og andre finesser.
  • Sandvolley B+ (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball og som regel får til en del ballvekslinger i spill.
  • Sandvolley B- (Player) – For deg som har spilt en del sandvolleyball, men fortsatt trenger å øve litt på baggerslag og fingerslag.
  • Sandvolley C (Rookie) – For deg som ikke har spilt eller spilt lite sandvolleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter i forhold til baggerslag, fingerslag og basic regler i sandvolleyball.

Stand up paddle (SUP)
Sol, vann og brett. Stand Up Padling er sommerens nye trend. Dersom du liker å bli utfordret i både styrke, utholdenhet og balanse er SUP aktiviteten for deg

Selvforsvar
Liten eller stor, svak eller sterk? Samme det! På denne aktiviteten kan du lære deg slag, spark og tøffe teknikker – som alle kan få til!

Sportsfoto
Mange KRIK-ere er hekta på foto. Lær triks av erfarne foto-KRIKere, og bli en foto-guru du også! Ta med eget digitalkamera og lader.

Tennis
Forehand, backhand, game – set – match! Kanskje blir du nye Casper Ruud? Bli med og nyt solen og masse spilling. Ta gjerne med egen racket om du har.

Terrengsykling *
Ta med sykkelen og hjelm, og bli med ut på stier og traktorveier i et utrolig område av praktfull natur.

Vannsport (vannski, wakeboard etc)
For deg som trives med at det går fort til vanns. Vannski, wakeboard og knebrett på kabelbane. Vannvittig gøy!

Villmark ****
Ut på tur, aldri sur! Lær nyttige friluftslivstips i Telemarks ville natur. Kjenn solen varme på kroppen og nyt utsikten fra toppen av fjellet sammen med de nye tur-vennene dine. Ta med gode tursko (gjerne fjellsko), dagstursekk og gjerne en lommekniv om du har.

59 grader Bø
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord. Utfordringene står i kø, naturopplevelser på høyt nivå og samarbeid i høysetet. En unik mulighet til å bli bedre kjent med andre deltakere.

K2 – Ledertrening for fjorårskonfirmanter
Mer informasjon om K2 kommer.
____________________________
* Må ha med eget utstyr + hjelm
** Må ha med eget kamera + lader
*** Må ha med egen redningsvest
**** Må ha med gode tursko (gjerne fjellsko), dagstursekk og gjerne lommekniv
Aktivitetene kan tilrettelegges for fysisk funksjonshemmede. Send en mail til konfaction@krik.no.
BUSS:

Menighetene setter opp egne busser/biler. For mer informasjon: Ta kontakt med din menighet/menighetsleder.

VEIBESKRIVELSE:

Fra Bø:
I rundkjøringa i Bø tar du av til Folkestadvegen mot Lifjell og Bø Sommarland. Kjør ca 4 km på Folkestadvegen, og ta av til venstre på Lifjellvegen mot Bø camping og Lifjell. Følg Lifjellvegen et par hundre meter. Bø camping ligger på høyre side.

Fra Notodden:
Fra Notodden flyplass følger du skilting mot Bø (ikke RV 360 gjennom Gvarv). Kjør ca 24 km før du tar til høyre inn på Lifjellvegen mot Bø camping og Lifjell (Krysset til Lifjellvegen er like ved Telemarkshallen og Bø Sommarland). Følg Lifjellvegen et par hundre meter. Bø camping ligger på høyre side.

konfACTION Bø

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2004 eller tidligere for å være leder på konfACTION.

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.
Med opp til 700-1000 deltakere på våre leirer, kreves det mange ledere som kan bistå med ulike og varierte arbeidsoppgaver.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

For spørsmål eller bestilling av standplass:
Send en e-post til stand@krik.no


Spørsmål?

22 58 80 20
konfaction@krik.no


Bø camping

Bø camping, Bø i Telemark, Norge

View larger map


Stolt sponsor av KRIK