7. - 11. oktober

Stjørdal


PÅMELDING

MERK: Grunnet covid-19 er det per i dag ikke tillatt med kultur- og idrettsarrangementer som har flere enn 200 deltakere til stede. Det betyr også at KonfACTION Trøndelag påvirkes av dette. Som ansvarlig arrangør må vi forholde oss til de retningslinjene som til enhver tid gjelder, og det totale deltakertallet er derfor nedskalert til 200.

KonfACTION Trøndelag arrangeres for første gang i Stjørdalen! Nå jobber vi, sammen med DNK ved Nidaros bispedømme, med å lage konfACTION som arrangeres 7.- 11. oktober 2020 i Stjørdal i Trøndelag.

KonfACTION Trøndelag 2020 vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes mini-uke for konfirmantene! Sammen skal vi skape minner for livet!

 


KORT OM KONFACTION TRØNDELAG

KRIK har i mange år invitert til konfirmantleir på Østlandet, hvor 1000 konfirmanter har deltatt hver sommer. Høsten 2020 er tiden kommet for å ta konfACTION til Trøndelag!

KonfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på KonfACTION inngår som en del av det nye og helhetlige undervisningsopplegget KRIK-konfirmanten, uten at det er nødvendig å bruke dette for å få utbytte av leiren. Parallelt blir det også et eget opplegg for unge ledere i menighetene, hvor de får være med på å skape selve leiren og i tillegg får egen undervisning.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Trøndelag et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Spørsmål?
Ta kontakt med Eirin Venås på eirin@krik.no.

 

KRIK-medlemmer*:

 • kr 1900,-

Ikke-medlemmer:

 • kr 2200,-

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

PRISEN INKLUDERER:
 • Overnatting fire netter
 • Tre måltider daglig (frokost, nistelunsj, middag)
 • Aktivitet og instruksjon i tre dager
 • Transport til/fra aktivitet
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Miljøaktiviteter
 • Seminarer

Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med KRIK-kontoret v/Eirin Venås (eirin@krik.no).

På konfACTION Trøndelag kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i tre dager.

Fotball
Her får du kose deg med lærkula uavhengig av om du er relativt fersk i gamet eller om du begynner å nærme deg Kaka og Messi i ferdigheter! Her deles det inn i 3 nivåer ved påmelding:

 • Fotball A: For deg som har spilt mye eller en del fotball. Her vil det være fokus på øvelser med varierende vanskelighetsgrad og spill i høyt tempo.
 • Fotball B: For deg som ikke har spilt så mye fotball før. Her er det lav terskel og det vil være fokus på basisferdigheter, balltilvenning og lek.

Volleyball
Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppservene, lær deg smasheteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst til å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før! Her deles det inn i 2 nivåer ved påmelding:

 • Volleyball A: For deg som har spilt mye volleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Volleyball B: For deg som har spilt litt, men vil lære mer av det grunnleggende, og for deg som aldri har spilt volleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter når det kommer til baggerslag, fingerslag og basic regler i volleyball.

Klatring/buldring
Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir både buldring og klatring, med instruksjon av dyktige ledere.

Puls
Her blir det ulike aktiviteter med høy puls. Liker du å pushe deg selv og kjenne blodsmaken i munnen? Glad i spinning, styrketrening og løping? Dette er aktiviteten for deg som liker at blodpumpa jobber godt!

Håndball
Gira på å lære deg froskehopp, underarmsskudd eller finte ut kompisen? Dette er aktiviteten både for deg som har lyst til å lære håndball– og for deg som har spilt en del før!

Dans
Så du på «Skal vi danse»? Rykket det i dansefoten? Dette er aktiviteten for deg som er glad i å danse, enten du er gutt eller jente, enten du har danset mye eller lite.

Let the game begin
Liker du å leke? Her skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte og helt sikkert mange splitter nye leker – både ute og inne. En knallaktivitet med gira deltakere og ledere.

Berre rekkert!
Smekk, smekk, smekk! Dra frem «gitaren» og gjør deg klar for tre dager med dæljing og hærjing på rekkertbanen. Her blir det en dag med squash, en dag med bordtennis og innebandy og sist, men absolutt ikke minst – en dag med badminton. Ta med tennissokkene og rekkert om du har. Dette blir berre rekkert!

63 grader nord
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord. Utfordringene står i kø med naturopplevelser på høyt nivå og samarbeid i høysetet. En unik mulighet til å bli bedre kjent med andre deltakere. Merk: Aktiviteten skal foregå utendørs alle dagene, så ta med nok (og varmt) tøy til å være ute i!

Terrengsykling
Ta med sykkel og hjelm og bli med ut på stier og traktorveier i et utrolig område av praktfull natur.

KRIK trippel
Dette er aktiviteten for deg som ikke klarer å velge kun én aktivitet. Gjør deg klar for tre deilige dager der du er innom både innefotball, volleyball og spikeball. For en deal!

Frisbee
Liker du fart, lek og moro? Her får du det! Du får blant annet prøve deg på frisbee ultimate og frisbeegolf.

Villmark
Dette er aktiviteten for deg som vil leve ut din indre Lars Monsen eller har lyst på den gode bålpraten. Det blir blant annet mat på bål, gapahuk, spikking og bærtur. Ta gjerne med lommekniv om du har.

Kreativ
Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og masse muligheter for å utfolde seg kreativt.

Film og foto
Er du mer glad i å ta bilder av folk som spiller fotball enn å spille selv? Her får du muligheten til å lære noen tips og triks for å fange gode øyeblikk på linsa. Ta med eget kamera!

Let the boardgames begin
Er du den som liker hyttekos og spill, og kan sitte hele dagen med dette? Da er dette aktiviteten for deg! Gjør deg klar for brettspillaktivitet, litt ringleker og mye kos og hygge! Og du? Det vil også bli innslag av «menneskelige brettspill» som kjempeludo og sjakk!

ONSDAG

17.00 – Ankomst og registrering
20.00 – Åpningsmøte
21.00 – 22.30 – KRIKtorg
22.30 – 23.00 – Smågrupper
23.00 – Ro

TORSDAG OG FREDAG

07.30 Stå opp
07.30-08.45 Frokost
09.00 Morgenmøte
10.00 – 14.00 Aktiviteter
15.30 – 16.30 – Middag
17.00 – 18.00 – Undervisning
18.00 – 19.00 Miljøtorg
19.00 – 19.45 Kveldsmat
20.00 Kveldsmøte
21.00 – 22.30 – KRIKtorg
22.30-23.00 Smågrupper
23.00 Ro

LØRDAG

07.30 Stå opp
07.30-08.45 Frokost
09.00 Morgenmøte
10.00 – 14.00 Aktiviteter
15.30 – 16.30 – Middag
17.00 – 18.00 – Undervisning
18.00 – 19.00 Miljøtorg
19.00 – 19.45 – Kveldsmat
20.00 Kveldsmøte
21.00 – 22.30 – KRIKtorg
22.30 – Avslutningskalas
01.00 Ro

SØNDAG

07.30 Stå opp
07.30-08.45 Frokost
09.00 Gudstjeneste
10.00 Avreise

Med forbehold om endringer.


Spørsmål?
tronderkonf@krik.no