høstferien 2023

Stjørdal


KonfACTION Trøndelag arrangeres oktober 2023 i Stjørdal i Trøndelag. KonfACTION Trøndelag vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes leir for konfirmantene! Sammen vil vi skape minner for livet!


KORT OM KONFACTION TRØNDELAG

KonfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på KonfACTION er tilpasset konfirmantene og parallelt blir det også et eget opplegg for unge ledere i menighetene, hvor de får være med på å skape selve leiren og i tillegg får egen undervisning.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Trøndelag et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Spørsmål?
Ta kontakt med Eirin Venås på eirin@krik.no.

KRIK-medlemmer*:

 • kommer

Ikke-medlemmer:

 • kommer

Menighetsleder:

 • kommer

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

PRISEN INKLUDERER:
 • Overnatting tre netter
 • Fire måltider daglig (frokost, nistelunsj, middag og kveldsmat)
 • Aktivitet/instruksjon to dager
 • Transport til og fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • Miljøtorgaktiviteter hver ettermiddag/kveld

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Eirin på eirin@krik.no.

Dette er aktivitetene for 2022. Oppdatert liste for 2023 kommer.

På konfACTION kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i to dager.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon.

Fotball
Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, kokurranse og svette – med instruksjon på flere nivåer. Er du med?

Volleyball
Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppservene, lær deg smasheteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst til å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før! Her deles det inn i 2 nivåer ved påmelding:

 • Volleyball A: For deg som har spilt mye volleyball og føler deg trygg på regler, blokking, smashing og ønsker å lære detaljer, fingertegn og andre finesser.
 • Volleyball B: For deg som har spilt litt, men vil lære mer av det grunnleggende, og for deg som aldri har spilt volleyball før. Her vil vi gå igjennom grunnleggende ferdigheter når det kommer til baggerslag, fingerslag og basic regler i volleyball.

Klatring/buldring
Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir både buldring og klatring, med instruksjon av dyktige ledere.

Håndball
Gira på å lære deg froskehopp, underarmsskudd eller finte ut kompisen? Dette er aktiviteten både for deg som har lyst til å lære håndball– og for deg som har spilt en del før!

Dans
Får du opp haugevis av dansevideor på TikTok? Så du på «Skal vi danse»? Rykket det i dansefoten? Dette er aktiviteten for deg som er glad i å danse, enten du er gutt eller jente, enten du har danset mye eller lite.

Let the game begin
Liker du å leke? Her skal vi leke små, store, strategiske, actionfylte og helt sikkert mange splitter nye leker – både ute og inne. En knallaktivitet med gira deltakere og ledere.

Berre rekkert!
Forehand, backhand og lagsammarbeid! Gjør deg klar for både introduksjon og masse spill. Her er muligheten for å spille badminton, squash og innebandy, for en deal! Ta med tennissokkene og rekkert om du har

63 grader nord
KRIKs eget svar på TV-serien 71 grader Nord. Utfordringene står i kø med naturopplevelser på høyt nivå og samarbeid i høysetet. En unik mulighet til å bli bedre kjent med andre deltakere. Merk: Aktiviteten skal foregå utendørs alle dagene, så ta med nok (og varmt) tøy til å være ute i!

Terrengsykling
Ta med sykkel og hjelm og bli med ut på stier og traktorveier i et utrolig område av praktfull natur.

KRIK trippel – Futsal, Volleyball og Innebandy
Dette er aktiviteten for deg som ikke klarer å velge kun én aktivitet. Gjør deg klar for to deilige dager der du er innom både futsal, volleyball og innebandy. For en deal!

Frisbee
Liker du fart, lek og moro? Her får du det! Du får blant annet prøve deg på frisbee ultimate og frisbeegolf.

Villmark
Dette er aktiviteten for deg som vil leve ut din indre Lars Monsen eller har lyst på den gode bålpraten. Det blir blant annet mat på bål, gapahuk, spikking og bærtur. Ta gjerne med lommekniv om du har.

Kreativ
Liker du å sy, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og masse muligheter for å utfolde seg kreativt.

Film og foto
Er du mer glad i å ta bilder av folk som spiller fotball enn å spille selv? Her får du muligheten til å lære noen tips og triks for å fange gode øyeblikk på linsa. Ta med eget kamera!

Let the boardgames begin
Er du den som liker hyttekos og spill, og kan sitte hele dagen med dette? Da er dette aktiviteten for deg! Gjør deg klar for brettspillaktivitet, litt ringleker og mye kos og hygge! Og du? Det vil også bli innslag av «menneskelige brettspill» som kjempeludo og sjakk!

Crossfit!
Dette er aktiviteten for deg som liker en hard treningsøkt. Her får du instruksjon i grunnleggende øvelser – i tillegg til at du får testa deg i nye og tøffe øvelser. Gjør deg klar for puls, pust, pes og pushing.

Mesternes Mester
Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester». Ta med tøy til å være ute og inne.

Cheerleading
Har du lyst til å prøve Cheerleading? Denne aktiviteten kan du bli med både hvis du går på Cheerleading, men også hvis du aldri har prøvd det før. Her kan du lære deg ulike øvelser innen hopp, stønt og turning. Kanskje til og med sette sammen en koreografi!

Akrobatikk
Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med!

Splæsj!
Trives du i det våte element og liker utfordringer? Da er splæsj noe for deg! Hvor lenge tørr du å sveve før du krøller deg sammen i dødsing? Kan du å stupe, frontflip eller backflip? Bassenget er perfekte plassen for å øve på triks. Det blir lek i bassenget, stuping fra 10ern og ikke minst dødsing med en verdensmester!

Stjørdals tøffeste
Er du den tøffeste av alle deltakerne på konfACTION 2022? Dette er aktiviteten for deg som vil ha en ekstra utfordring og som liker deg utenfor komfortsonen. På Stjørdals tøffeste får du testet grensene dine gjennom flere konkurranser som tester både styrke, utholdenhet og ikke minst mental styrke. Er det kanskje du som står igjen som Stjørdals tøffeste?

TORSDAG

17.00: Ankomst og registrering
19.00: Kveldsmat
20.00: Åpningsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30 – 23.00: Smågrupper
23.00: Ro

FREDAG

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: KRIKtorg
19.00: Kveldsmøte
20.00 – 20.45: Kveldsmat
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30-23.00: Smågrupper
23.00: Ro

LØRDAG

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: KRIKtorg
19.00: Kveldsmøte
20.00 – 20.45: Kveldsmat
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.00 – 23.00: Underholdning
00:00: Smågrupper
00:30: Ro

Søndag

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Gudstjeneste
10.00: Avreise

Med forbehold om endringer.

konfACTION Trøndelag

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2005 eller tidligere for å være leder på konfACTION Trøndelag. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

reACTION er et ledertreningsopplegg på leir for deg som er født i 2006-2007.
Her får du med deg den gode leirstemninga, med møter, underholdning og sosialt
– men du får også bidra som leder og delta på et eget ledertreningsopplegg
sammen med andre på din alder.

På dagtid kan du velge mellom flere aktiviteter. Mer info kommer.

Velg mellom disse lederoppgavene:

 • Kafe-team: Stå i kiosk, og vær med å lag digg mat som selges der.
 • Mat-team: Sett fram og del ut mat til sultne deltagere og ledere.
 • Vakt: Pass på at alle har det bra, er der de skal og bidra til sikkerhet på leir.
 • Butikk: Stå i butikken, pass på at den ser bra ut, selg klær og ta imot betaling.
 • Event-teamBli med å arrangere quiz, dans, lek og moro for konfirmantene på
  KRIK-torget.

Velkommen på leir!
Ta kontakt med din menighet for påmelding.