konfACTION Trøndelag 2024

10. - 13. oktober 2024

Stjørdal


Spørsmål?
tronderkonf@krik.no

konfACTION Trøndelag arrangeres oktober 2024 i Stjørdal i Trøndelag. Leiren vil by på et drøss av aktiviteter, gode møter både morgen og kveld og mange gira ledere som ønsker å lage tidenes leir for konfirmantene! Sammen vil vi skape minner for livet!


KORT OM KONFACTION TRØNDELAG

KonfACTION er trosglede, idrettsglede og livsglede sammen i et stort fellesskap. Samtidig setter vi av tid til undervisning og fellesskap i konfirmantgruppene. Frivillige KRIK-ledere og menighetsledere sørger sammen for innholdsrike dager i et inspirerende fellesskap, som vil gi konfirmantene minner for livet.

Undervisningen på konfACTION er tilpasset konfirmantene og parallelt blir det også et eget opplegg for unge ledere i menighetene, hvor de får være med på å skape selve leiren og i tillegg får egen undervisning.

I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er også konfACTION Trøndelag et 100 % rusfritt arrangement.

Program for leiren finner du som et eget menyalternativ.

Spørsmål?
Ta kontakt med Sibylla Erikstein på sibylla@krik.no.

Konfirmant:
 • 2250 kr for medlem*
 • 2650 kr for ikke-medlem.
ReACTION:
 • 1500 kr  for medlem*
 • 1900 kr for ikke-medlem
Menighetsledere:
 • 1500 kr

*KRIK-medlemskap kun kr 120,-.

 

PRISEN INKLUDERER:

 • Overnatting tre netter
 • Fire måltider daglig (frokost, nistelunsj, middag og kveldsmat)
 • Aktivitet/instruksjon to dager
 • Transport til og fra aktiviteter
 • Morgen- og kveldsmøter
 • KRIKtorg-aktiviteter hver ettermiddag/kveld
Avmeldingsgebyr:
Avmeldinger fra og med 10. september til og med 20. september belastes med kr 1000. Etter 20.september faktureres leiren i sin helhet.**
**Avmeldingsfristene er gjeldene for både konfirmanter, menighetsledere og ReACTION deltakere

Påmelding gjøres via menighetsledere. Ønsker din menighet å være med på dette eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss på krik@krik.no.

På konfACTION kan deltakerne velge mellom en rekke ulike aktiviteter. Deltakerne velger én aktivitet og får instruksjon i denne i to dager.

Merk: Noen av aktivitetene deles opp i ulike nivåer. De aktivitetene dette gjelder, fremkommer av listen under. På de øvrige aktivitetene stilles det ingen krav til forkunnskaper, og både nybegynnere og mer erfarne kan melde seg på – og få tilrettelagt og god instruksjon. 

 

Volleyball 

Ingen KRIK-leir uten volleyball! Få inn hoppservene, lær deg smasheteknikken, sleng deg og fisk baller opp fra gulvet! Både for deg som har lyst til å lære volley – og for deg som har spilt en del fra før! 

 

Mesternes mester 

Liker du å kjenne konkurranseinstinktet koke? Da er dette aktiviteten for deg. Her vil du gjennom mange ulike utfordringer være med å konkurrere om tittelen «Mesternes Mester». Ta med tøy til å være ute. 

 

Sprek med lek  

Kunne du ønske deg et evigvarende friminutt? På aktiviteten friminutt får du nettopp dette. Her kan du være med på mye forskjellig: en-spretten, kubb, sisten, boksen går, slåball, paradis, en i veggen/direkten, kappe land, kanonball, hoppe tau, og mye mer. Ta med klær til å være ute 

 

KRIK-trippel 

Dette er aktiviteten for deg som ikke klarer å velge kun én aktivitet. Gjør deg klar for to deilige dager der du er innom både futsal, volleyball og innebandy. For en deal! 

 

Let the boardgames begin 

Er du den som liker spill, og har litt konkurranseinstinkt når det skal trekkes kort og trilles terning? Da er dette aktiviteten for deg! Gjør deg klar for brettspillaktivitet, litt ringleker og mye kos og hygge! 

 

Splæsj! 

Trives du i det våte element og liker utfordringer? Da er splæsj noe for deg! Hvor lenge tørr du å sveve før du krøller deg sammen i dødsing? Kan du stupe, frontflip eller backflip? Bassenget er perfekte plassen for å øve på triks. Det blir lek i bassenget, stuping fra høyder, og ikke minst dødsing! 

 

Redesign 

Er du glad i å gi nytt liv til gamle ting? På redesign kan du ta med deg buksa som er litt for stor, skjorta som du vil sy om til en topp, eller bare komme med en ide. Vi stiller med symaskiner! Du kan også ta med deg strikke/hekle prosjektet ditt. 

 

Klatring/buldring 

Har du lyst til å komme deg oppover i livet? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir både buldring og klatring, med instruksjon av dyktige ledere 

 

Håndball 

Gira på å lære deg froskehopp, underarmsskudd eller finte ut kompisen? Dette er aktiviteten både for deg som har lyst til å lære håndball– og for deg som har spilt en del før! 

 

Berre rekkert! 

Forehand, backhand og lagsammarbeid! Gjør deg klar for både introduksjon og masse spill. Her er muligheten for å spille badminton, squash og innebandy, for en deal! Ta med tennissokkene og rekkert om du har 

   

Cheerleading 

Har du lyst til å prøve Cheerleading? Denne aktiviteten er både for deg som går på Cheerleading, og for deg som aldri har prøvd det før. Her kan du lære deg ulike øvelser innen hopp, stønt og turning. Kanskje til og med sette sammen en koreografi. 

 

Kokkekamp 

Liker du å lage mat? Lyst til å lære noen tips og triks om matlaging? Da må du bli med på kokkekamp! Her får du lage deilige retter, som du selvfølgelig får æren av å spise selv etterpå! 

 

Fotball 

Det er blitt sagt at av alle uviktige ting, er fotball den viktigste. Gjør deg klar for teknikk, spill, sol og svette – med instruksjon på alle nivåer. Det grønne gresset og en haug med fotballglade KRIKere venter på deg. Er du med? Aktiviteten foregår ute, husk varme klær. 

 

Kompani Trøndelag 

“På stedet hvil, hvil!” Rekrutter, velkommen skal dere være til Kompani Lauritzen! Gjør deg klar til noen innholdsrike dager fylt med militær disiplin og spennende øvelser som setter både det fysiske og psykiske på prøve. Har du det som skal til for å bli en bedre versjon av deg selv? Du kan forvente å måtte gå i kjelleren for å lete etter krefter, men og den fantastiske følelsen av et felleskap som fullfører noe som i øyeblikket virket umulig. Bli med å sjekk det ut da vel! Aktiviteten foregår ute, husk varme klær. 

 

Dans 

Liker du rytmer og fete moves? Lær deg moves som du kan bruke på KRIK-torget.  La musikken føre deg gjennom digge dager med dans og koreografi – enten du er ny i gamet eller vil utvikle deg videre som danser. 

 

Terrengsykkel 

På denne aktiviteten skal vi utforske stier du tidligere trodde kun var for fotturister. Bli med ut i et fantastisk naturområde med oppoverbakker, utforkjøringer og spennende utfordringer. Ta med sykkel, hjelm, øvrig ønsket beskyttelsesutstyr og gjerne litt lappesaker om du har. 

 

Båltur  

Dette er aktiviteten for deg som er glad i naturen og alt den har å by på. Er du både glad i mat og tur er du kommet til rett plass. Du vil bli introdusert for nye måter å lage middagsretter, herlige desserter og kanskje godltuktende bakevarer på uten bruk av gass eller elektrisk grill. Du trenger på ingen måte være en fjellgeit, her ligger fokuset på å kose seg på tur og ha det kjekt i lag. 

 

Akrobatikk 

Er du av den spretne typen som trives med luftige svev og fysiske utfordringer? Trampett, frittstående og Air Track er noe av det som står på menyen. Hopp i det, og bli med! 

 

Basketball 

Klassisk ballspill som gir deg høy puls og lar konkurranseinstinktet sige på. Aktiviteten vil by på teknikk- og regelgjennomgang – i tillegg til mye spilletid. 

 

Ishockey  

En fantastisk idrett. For deg som synes innebandy er for varmeglade pyser, og vil ha «the real thing». Ta med skøyter (og kølle hvis du har) og gjør deg klar til å spille som Zuccarello! Husk hjelm! Det er også mulig å leie/låne hvis du ikke har utstyr.  

 

Hobbykroken  

Liker du å tegne, male, strikke eller skape ting med hendene på andre måter? Da er dette aktiviteten for deg! Det blir introduksjon i enkle teknikker og mange muligheter til å utfolde seg kreativt!  

 

Frisbeegolf 

Frisbeegolf er en av verdens raskest voksende sporter. Kom og forstå hvorfor! Om du har en sekk full av discer, eller ikke har prøvd før, skal du få muligheten til å lære deg teknikker og kjenne på mestring. Kanskje får du til en birdie før helga er over. 

TORSDAG

17.00: Ankomst og registrering
19.00: Kveldsmat
20.00: Åpningsmøte
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30 – 23.00: Smågrupper
23.00: Ro

FREDAG

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: KRIKtorg
19.00: Kveldsmøte
20.00 – 20.45: Kveldsmat
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.30-23.00: Smågrupper
23.00: Ro

LØRDAG

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Morgenmøte
10.00 – 14.00: Aktiviteter
15.30 – 16.30: Middag
17.00 – 18.00: Menighetssamling
18.00 – 19.00: KRIKtorg
19.00: Kveldsmøte
20.00 – 20.45: Kveldsmat
21.00 – 22.30: KRIKtorg
22.00 – 23.00: Underholdning
00:00: Smågrupper
00:30: Ro

Søndag

07.30: Stå opp
07.30-08.45: Frokost
09.00: Gudstjeneste
10.00: Avreise

Med forbehold om endringer.

konfACTION Trøndelag

Dersom du ønsker å være leder kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil da ta kontakt med deg. Du må være født i 2006 eller tidligere for å være leder på konfACTION Trøndelag. Er du yngre og er med i en av deltakermenighetene, send inn lederønske og skriv hvilken menighet du hører til!

Som leder på leir blir du med på en kjempestor – og fantastisk – dugnad.

OBS: Du er ikke automatisk med som leder når du har fylt ut skjemaet.

reACTION er et ledertreningsopplegg på leir.

reACTION-deltakerne følges av eldre KRIK-forbilder, og kan velge et kurs eller en aktivitet å fordype seg i.
reACTION passer for de mellom 15 og 17 år.
reACTION er for de som har vært på konfACTION før eller ønsker ledertrening.

Det krever ikke at du har vært med på leir eller ledertrening før for å bli med.  Kontakt reACTION@krik.no ved spørsmål om påmelding dersom du kommer uten menigheten din.  

LES MER OM reACTION HER!Stjørdalshallen

Stjørdalshallen, Gymnasgata, Stjørdal, Norge

View larger map