Publisert: 29.04.21

Skrevet av: Kristine S. Bergerud
Vårt nyeste konsept – K2

I år lanserer KRIK et nytt konsept – K2. Dette er leiren for 10.-klassinger som var konfirmanter i fjor og som ønsker å utvikle seg som leder eller som bare ønsker mer av KRIK-leir. Tidenes første K2 arrangeres  i Stjørdal i Trøndelag fra 13. – 17. oktober. Her vil deltakerne oppleve spennende aktiviteter, bli bedre kjent med Jesus og være i et enestående leirfellesskap – HVER DAG!

K2 er en «leir i konfirmantleir» med flere hundre konfirmanter. «Leir i leir» vil si at deltakerne får egne ledere, egne aktiviteter, sovesaler og samlinger, men det skjer samtidig med og på samme sted som konfACTION-leirene. Hensikten med konseptet er å utruste og utvikle deltakerne i aktivitetsbasert ledertrening med fokus på å bygge mennesket i et sunt og trygt miljø. Der vil 10.-klassingene få den beste kombinasjonen: stemningen fra den store konfirmantleiren, det gode læringsmiljøet og sosiale samværet i det mindre fellesskapet.

Det blir et begrenset antall plasser. Påmeldingsdato kommer. I likhet med alle andre KRIK-arrangementer er K2 et 100 % rusfritt arrangement. Spørsmål? Kontakt Samuel Dirdal-Gustad på samuel@krik.no.