Publisert: 18.08.21

Skrevet av: Kristine S. Bergerud
KRIK er 40 år!

KRIK fyller 40 imponerende år i år, DET må feires – og DU er invitert!

KRIK har siden oppstarten i 1981 opparbeidet seg en innholdsrik og spennende historie. Etter 40 år består KRIK nå av 350 unike lokallag spredt over hele landet, tusenvis av medlemmer og frivillige. Sammen arrangerer vi leirer, kurs, lokallagstreninger og mye mer. Dette jubileet må feires, og festen vil finne sted i Oslo. Festen, som vi har valgt å kalle K40, vil forene ulike KRIK-felleskap, unge som gamle, til tiårets happening!

HOLD AV HELGA!

29. – 31. oktober inviterer KRIK til en begivenhetsrik og fartsfylt jubileumshelg i Oslo. Der vil ulike lokallag og frivillige arrangere alle mulige aktiviteter. Vi snakker om alt fra A-Å. På lørdag kveld krydrer vi den populære jubileums-helga med gallamiddag, prisutdeling og en skikkelig jubileumsfest!


Idrettsprest i KRIK, Bjørnulf Tveit Benestad, gleder seg til den store jubileumsfesten i 29. – 31. oktober.

– KRIKs 40-årsjubileum vil bli en storsamling der vi samler og forener alle KRIKere og KRIKs under-fellesskap i en festival med aktiviteter, møter og konserter! Til alle døgnets tider kan man kaste seg på forskjellige aktiviteter rundt om i byen, bortsett fra når alle møtes til faste høydepunkt: morgenmøte, festaften og avslutningsgudstjeneste. Jubileumshelgen vil ha bred appell, og du får mulighet til å treffe igjen tidligere KRIK-venner og bli kjent med mange nye, forteller Benestad entusiastisk.

– Jeg håper gamle og nye KRIKere booker helgen i kalenderen allerede nå. Om flest mulige KRIK-ere tar turen denne helgen får vi synliggjort det store felleskapet som er i KRIK. Er det én ting du ikke vil gå glipp av i 2021, er det at vi feirer at KRIK fyller 40 år, fortsetter Benestad.

UTDELING AV KRIK-PRISER

En sentral del av feiringen blir utdeling av KRIK-priser. Sammen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som gjør – eller har gjort – KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av. Hvem blir årets nykommer? Årets lokallagsleder? Årets leirleder? Årets medspiller? Årets lag? Og hvem fortjener den gjeve hedersprisen?

Nominér din eller dine kandidater til KRIK-prisen her.

Les mer om høstens storslagne jubileumshelg her, og sjekk ut arrangementet vårt på Facebook. Har du spørsmål? Send en mail til jubileumssjef Bjørnulf på bjornulf@krik.no.

VELKOMMEN!