9. og 10. mars inviterer KRIK og Idrett uten alkohol til rusfri skifest og hemningsløs heiing under Holmenkollen skifestival.
Foto: Torkild Groven
Publisert: 06.02.19

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
KRIK inviterer til rusfri skifest i Holmenkollen

8. – 10. mars er det nok en gang klart for skifest i Holmenkollen. Nytt av året er at KRIK og Idrett uten alkohol, i samarbeid med arrangørene, har gått sammen om å skape et rusfritt publikumsområde langs løypa – med idretten og idrettsgleden i sentrum.

Holmenkollen skifestival er et tradisjonsrikt og internasjonalt skiarrangement som arrangeres hvert år i Oslo. I år går skifesten av stabelen 8. – 10. mars og består av tre konkurransedager hvor publikum kan oppleve RAW AIR-turneringen i hopp – i tillegg til langrenn og kombinert. Skifesten en del av den årlige verdensomfattende FIS World Cup Nordic.

Lørdag 9. og søndag 10. mars inviterer KRIK og Idrett uten alkohol til rusfri skifest og hemningsløs heiing når verdens beste langrennsherrer og -kvinner skal gå henholdsvis femmil og tremil i hovedstadens blytunge konkurransetrasé. De siste årene har skifesten i Holmenkollen tilsynelatende blitt mer fest enn ski. KRIK og Idrett og uten alkohol ønsker derfor å være en motpol til denne kulturen og inviterer til god stemning og godt fellesskap – i hundre prosent rusfrie rammer. I samarbeid med arrangør har KRIK og Idrett uten alkohol fått tilgang til et eget, avgrenset område langs løypa der det ikke blir anledning til å nyte alkohol. Målet er å tilby publikum et trygt, hyggelig og rusfritt henge- og heieområde der idretten og idrettsgleden står i sentrum.

Mer informasjon om opplegg og program kommer.

Inntil da: Si at du kommer på Facebook og inviterer gjerne kjente og kjære til å bli med på denne hyggelige, sportslige og rusfrie festen!