20. - 22. november inviterer KRIK, i samarbeid med KRIK Cup & konsert, til jubileumshelg i Bjerkreim.
Publisert: 09.03.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
KRIK lokallag fyller 30 år!

KRIK LOKALLAG fyller 30 imponerende år i år, DET må feires – og DU er invitert!

Det som så smått startet i en gymsal i Gand i 1990 har i løpet av 30 år blitt til 350 unike og ulike lokallag spredt over hele landet. At KRIK-familien har vokst seg så stor må selvfølgelig feires, og festen og feiringen legger vi derfor til der det hele startet: Rogaland.

HOLD AV HELGA!

20. – 22. november inviterer KRIK, i samarbeid med KRIK Bjerkreim – og deres populære arrangement KRIK Cup & konsert – til en begivenhetsrik og fartsfylt jubileumshelg i Bjerkreim. I en årrekke har KRIK Bjerkreim arrangert og invitert til store cuper og konserter for ungdommer i regionen, i 2019 fikk de på plass en ny og stor hall, og i høst krydrer vi den populære cup-og-konsert-helga med gallamiddag, prisutdeling og en skikkelig jubileumsfest.

Lokallagsleder i KRIK Bjerkreim, Børge Vassbø, gleder seg til å ta i mot nye og gamle KRIKere i Bjerkreimshallen 20. – 22. november.

Lokallagsleder i KRIK Bjerkreim, Børge Vassbø, gleder seg til å huse den store jubileumsfesten i Bjerkreim 20. – 22. november.

– Gjennom 65 cuper, blant annet 10 KRIK Cup & konsert, har vi hatt et veldig godt samarbeid med andre KRIK-lag og KRIK sentralt. At KRIK nå vil feire sitt lokallagsjubileum hos oss i november synes vi er veldig inspirerende. I tillegg til feiringen av KRIK sin stolte lokallagstradisjon får folk også anledning til å oppleve akkurat det som feires; at vanlige folk på grasrotnivå legger til rette for trosglede og idrettsglede. Vi håper at mange tar turen hit og garanterer samtidig fartsfylt futsal, god stemning på konsert og gode møter der vi sammen blir bedre kjent med Guds ord, forteller cup-general Børge.

JUBILEUMSSJEFEN ER KLAR

Vidar Gjedrem (24), født og oppvokst i Bjerkreim, men bosatt i Oslo, har fått det ærefulle oppdraget som jubileumssjef. Sammen med en frivillig komité, KRIK-kontoret og lokale krefter i Bjerkreim skal 24-åringen nå arrangere tidenes lokallagsfest i vest.

– Det er en stor ære å få bli med og hedre KRIK lokallag, i hvert fall når det skal arrangeres på hjemplassen min, Bjerkreim! Sammen med KRIK Cup & konsert skal vi hedre lokallagsinnsatsen over hele landet slik dere alle fortjener. Jeg håper flest mulig lokallag tar turen denne helga slik at vi får synliggjort det store mangfoldet og fellesskapet som er i KRIK, forteller den entusiastiske jubileumssjefen.

Lokallagsansvarlig i KRIK, Maren-Kristine Pettersen Hetland (30), kaster seg på:

Jubileumssjef Vidar Gjedrem og lokallagsansvarlig i KRIK, Maren-Kristine Pettersen Hetland, fyrer av konfettien for det som kan bli tidenes jubileumsfest.

– Ekstra gøy er det at vi skal dra tilbake til det fylket der det hele startet, Rogaland, og at KRIK Bjerkreim har sagt ja til å samarbeide med oss. Sammen skal vi fylle hallen med tønnevis av god KRIK-stemning, cup og konsert, gallamiddag og underholdning. Jeg håper gamle og nye KRIKere booker helgen i kalenderen allerede nå. Er det én ting du ikke vil gå glipp av i 2020, er det at vi feirer at KRIK lokallag fyller 30 år, fortsetter Maren-Kristine.

HISTORIENS FØRSTE KRIK-PRIS

En sentral del av feiringen blir utdeling av historiens første KRIK-pris. Sammen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som gjør – eller har gjort – KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av. Hvem blir årets nykommer? Årets lokallagsleder? Årets leirleder? Årets medspiller? Årets lag? Og hvem fortjener den gjeve hedersprisen?

Nominér din eller dine kandidater til KRIK-prisen her.

Les mer om høstens storslagne jubileumshelg her, og sjekk veldig gjerne ut arrangementet vårt på Facebook. Har du spørsmål? Send en mail til jubileumssjef Vidar på jubileum@krik.no.

VELKOMMEN!