KRIK Media er tett på for å fange de kuleste bildene og de beste filmsekvensene.
Foto: Benjamin Høyland
Publisert: 14.04.23
KRIK MEDIA CAMP 2023

Delta HELT GRATIS på KRIK Basecamp 2023! KRIK gir inntil 10 personer muligheten til å væe deltakere på den helt nye aktiviteten KRIK MEDIA CAMP 2023 på KRIKs kompetanseleir. KRIK MEDIA CAMP er for deg som ønsker å lære mer om foto og video i idrettssammenheng. To dager med KRIK Media, en dag på valgfri aktivitet! 

Kurset består av både undervisning og praktisk opplæring og erfaringsutveksling mellom deltakere og kursholder Jonas Eng. Han er KRIKer og tidligere leder av KRIK Media. Bak seg har han mange år og timer med kameraet på mange forskjellige arenaer, både på KRIK-leir, i Majesty Skis og mye annet. I dag jobber han med videoproduksjon. 

Jonas Eng (Foto: Torstein Stokkan)

Vi ønsker å dyrke deres interesse og ferdigheter i foto og video. KRIK Basecamp er en leir for alle kompetansegruppene i KRIK. I Bjorlis fjell og natur setter KRIK Villmark, KRIK Ski og KRIK Kondis sitt preg på leiren med mye kjekke folk og aktiviteter. Vi håper å øke flere kompetansegruppers tilknytning til leiren. I 2023 satser vi ekstra på KRIK Media. Vi ønsker å legge til rette for en stor satsing på ungdommer som engasjeres av foto, video, sosiale medier og kreative uttrykk. Vi erfarer at interessen for dette bare blir større og større. Vi ønsker å nå ut til enda flere med å tilrettelegge for kompetanseheving, nettverksbygging og ønsker å løfte kompetansegruppen KRIK Media som et fellesskap for dette. 

   

Program på KRIK MEDIA CAMP 2023 på Basecamp: 

 • Dag 1: Jonas Eng, Kursholder: Hvordan være i KRIK Media? Hvordan ta «KRIKete» bilder og lage dagsfilmer, leirfilmer og annet innhold i aktivitet. 
 • Dag 2: Jonas Eng, Kursholder: Workshop:«Hvordan styrke kompetansegruppen KRIK Medias posisjon på Basecamp? Hvordan kan man være med å sette sitt preg på leiren i framtiden?»Aktivitet andre halvdel av dagen.  
 • Dag 3: Dere deltar på valgfri annen aktivitet: Topptur, fjellski, mat i det fri, klatring, kondis. Mer info på krik.no/basecamp. 

 

Praktisk om KRIK MEDIA CAMP 2023 på Basecamp: 

 • Deltakeravgift: kr 0 for KRIK-medlemmer. Vi har bare 10 plasser på denne aktiviteten. (Ordinærpris Basecamp: kr 2500 / kr 2800). 
 • Ordning er ment for dem som har et ønske om å lære mer om foto og video av idrett
 • Aktiviteten gjennomføres ved 3 eller flere påmeldte.
 • Påmelding via minside.
  • Velg KRIK MEDIA CAMP på alle dagene. Valgfri aktivitet på dag 3, velges på selve leiren.
   • NB: noen aktiviteter koster ekstra for alle å være med på (max. kr 200). Mer info på krik.no/basecamp.
  • Du melder deg på og legger ut for leirkostnaden. Du vil få tilbakebetalt i etterkant av leir. 

Foto: Thor Due