Glad i film og foto? Da kan dette være noe for deg!

KRIK Media er tett på for å fange de kuleste bildene og de beste filmsekvensene.
Foto: Lars Ivar Røed
KRIK Media søker filmfotografer og fotografer!

På alle de store KRIK-leirene er KRIK Media på plass for å forevige de gode øyeblikkene på film og i bilder. Nå søker KRIK Media flere engasjerte fotografer som kan bli en del av teamet.

Alle som er med i KRIK Media er med på frivillig basis, men får dekket kost og losji på lik linje med andre frivillige KRIK-ledere.

Som del av KRIK Media blir du med i et godt og inkluderende fellesskap preget av mye læring og erfaringsutveksling og godt samhold. Leirene i seg selv byr på mye liv, mange folk og variert aktivitet – som igjen gir bøttevis av spennende fotoutfordringer.

Så: Er du selv opptatt av film og foto, eller kjenner noen kunne passet i et slikt team? Ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig i KRIK, Anne Kristine R. Berg (ak@krik.no) og meld din interesse. Skriv litt om hva du har gjort tidligere av film og foto, hva du evt. har av eget foto-/filmutstyr og kort om hvorfor du ønsker å være med i KRIK Media.

Merk: Allerede til sommeren arrangerer KRIK tre store leirer der det fortsatt er behov for fotografer. Leirene kan du lese mer om her:

  • KonfACTION (21. – 25. juni, Bø i Telemark)
  • ACTION (25. – 29. juni, Bø i Telemark)
  • ARENA (4. – 9. august, Dvergsnestangen, Kristiansand)