KRIK Samtalekurs

31. jan - 2. feb

Institutt for sjelesorg


PÅMELDING

Hvordan snakke om det som er vondt og vanskelig? Og hvordan forholder vi oss til oss selv og til det som deltakerne forteller oss? På dette kurset skal vi lære mer om hvordan vi kan være til stede for deltakerne på en god måte. Kurset er for ledere i KRIK (alder 20+) på leir og i lokallag.


Sjelesorg kommer fra det tyske ordet «seelsorge» som rett og slett betyr omsorg for sjelen.

Kurset arrangeres i idylliske omgivelser på Modum bad, i samarbeid med Instistutt for sjelesorg. Instituttet stiller med gode undervisere og gruppeledere. Her kan du senke skuldrene med flott natur, enerom, god mat, fellesskap, mobilfrie fellesarealer og med temaer som garantert vil gi deg noe. I tillegg blir det rom for både utendørs og innendørs aktivitet med tilhørende mulighet for svetting i løpet av lørdagen.

«Et kurs som tar opp disse temaene er viktig for alle. For meg ble det viktig fordi jeg er bror, sønn, venn, kollega og leder».
– Anders Bjerke Os, tidligere lokallag- og lederutviklingsansvarlig i KRIK.

«Utrolig lærerikt og spennende! Før jeg kom dit visste jeg ikke helt hva sjelesorg var. Jeg trodde vi skulle lære om forbønn, men det var så mye mer en det. Det handlet om hvordan jeg møter mennesker som vil dele av sitt liv. Det er jo en utrolig stor ting å ta vare på og ta på alvor».
– Morten Hammersmark Olsen, tidligere deltaker.

SPØRSMÅL OM KURSET?

Gunnar Fagerli, gunnar.fagerli@sjelesorg.no
Bjørnulf Tveit Benestad, sjelesorg@krik.no

 

Kurset koster kr 1750,- for hele helga. Prisen inkluderer kurs/undervisning, mat og enerom.

Send en mail til sjelesorg@krik.no innen 14. januar 2020 med fullt navn, fødselsdato og eventuelle allergier. Skriv gjerne litt om din erfaring med KRIK og sjelesorg.

Program
Oppstart fredag, avslutning søndag.

Utfyllende program kommer!

Transport
Det er forbindelse med tog og buss til Vikersund­ fra Bergen/Hønefoss­, Oslo/Gardermoen og Hokksund. KRIK står for henting på Vikersund stasjon. Meld fra når du har tenkt å ankomme litt tid i forveien.


Spørsmål?
sjelesorg@krik.no


Institutt for Sjelesorg Modum Bad

Institutt for Sjelesorg Modum Bad, Einar Lundbys vei, Vikersund, Norge

View larger map