I november skal historiens første KRIK-pris deles ut. Nå kan du også bidra i en helt annen dimensjon: Nemlig som 3D-designer av selve statuetten.
Publisert: 17.06.20

Skrevet av: Anne Kristine Robsahm Berg
KRIK-prisen trenger en statuett? Er du 3D-designeren?

På KRIKs feiring av Lokallag 30 år, som går av stabelen 20. – 22. november i Bjerkreim, skal tidenes første KRIK-pris deles ut. Nå kan du også bidra i en helt annen dimensjon: Nemlig som 3D-designer av selve statuetten.

KRIK-prisen handler om å vise frem og feire frivilligheten som til daglig driver KRIK. Du kan både nominere kandidater, og kanskje vinne prisen selv! Les mer og nominér dine kandidater her.

Nå kan du også bidra på en helt annen måte: KRIK trenger nemlig en fysisk statuett til selve utdelingen, en statuett som er KRIKs frivillighet verdig. Om du har ferdigheter i 3D-design, ønsker vi ditt bidrag til en aldri så liten designkonkurranse. Vi printer vinneren her, og du får selvfølgelig et eget eksemplar til peis- eller premiehylla. I tillegg vil du for en overskuelig fremtid ha din signatur på KRIKs, og kanskje hele norges, gjeveste pris.

KRIK-prisen skal etter planen deles ut årlig. Først på LL30 (Lokallag 30 år), så på K40 (KRIKs 40-årsjubileum i 2021) og så videre. Når man tenker på hvilke hjem som i fremtiden vil preges av ditt kunstverk og kreative ferdigheter, tyder mye på at statuetten blir legendarisk. Vi på KRIK-kontoret har sett for oss noe litt røft og artsy i bronse-liknende materiale, med utgangspunkt i løperen – den gamle KRIK-logoen som også er KRIKprisen sin logo. Men, vår kreativitet er begrenset. Om du finner på noe du har mer troa på, er vi selvfølgelig åpne for det, så lenge den kan printes!

Ta kontakt med Bjørnulf Tveit Benestad (bjornulf@krik.no) innen 15. august for ditt bidrag til konkurransen!

Lykke til!