21. november

Hele landet


PÅMELDING

KRIK-prisen 2020 blir intet annet enn en historisk festaften. Sammen skal vi hylle, hedre og heie på KRIK-heltene som gjør – eller har gjort – KRIK til et ekstra godt fellesskap å være en del av. Hvem blir årets nykommer? Årets lokallagsleder? Årets leirleder? Årets medspiller? Årets lag? Og hvem fortjener den gjeve hedersprisen?

Dét får vi svaret på når KRIK-prisen deles ut til seks heldige vinnere lørdag 21. november.

MERK: KRIK-prisen 2020 skulle i utgangspunktet deles ut under høstens storslagne lokallagsjubileum i Bjerkreim. Grunnet utbruddet av covid-19, og at den opprinnelige jubileumsfeiringen i Bjerkreim er avlyst, vil utdelingen av KRIK-prisen foregå digitalt. De gode nyhetene er derfor at du kan se og delta på utdelingen – uansett hvor i landet du bor!

Mer informasjon om hvor og hvordan du kan følge livesendingen kommer utover høsten.


ÅRETS LOKALLAGSLEDER

Selvforklarende, men allikevel ikke. Mener du at din lokallagsleder fortjener denne prisen er det bare å nominere i vei! Hva har hun eller han gjort som gjør personen verdig til å vinne årets lokallagslederpris? Det er opp til deg å overbevise juryen! Alle ledere i lokallaget (styremedlemmer, trenere og de beskjedne som gjør alt arbeidet i kulissene) kan nomineres.

ÅRETS LEIRLEDER

Er det noen du har lagt merke til på leir som har gjort det lille ekstra? Som du på en helt spesiell måte har latt deg imponere og inspirere av? Nettopp disse personene kan være verdige vinnere av denne prisen! Noen er synlige og tar tak på vegne av mange. Andre gjør den jobben ingen ser, men som ingen heller hadde klart seg uten. Hvem er din kandidat?

ÅRETS MEDSPILLER

Noen ledere har en unik evne til å se alle rundt seg og ta vare på alle på laget. De løfter og bygger andre og setter andre foran seg selv og egne behov. Årets medspiller har i en enkelthendelse eller over tid – på leir, i lokallag eller andre arenaer i KRIK – utmerket seg på nettopp dette. Var du der samtidig? Send inn en nominasjon.

ÅRETS LAG

Årets lag har utmerket seg gjennom noe de har gjort, fått til eller bidratt med i året som har gått. De har bemerket seg lokalt eller i KRIK på en positiv måte og har på mange måter satt KRIK på kartet. Kanskje har du sett det fra utsiden, eller kanskje har du vært en del av det selv? Kjør nominasjon!

HEDERSPRISEN

KRIKs hederspris går til en person som over tid og i mange år har gjort en uvurderlig innsats i KRIK og for KRIKere. Denne personen fortjener en ekstra utmerkelse, og det kan vedkommende få om du nominerer.

Ønsker du å nominere en enkeltperson eller et lokallag? Nominasjonsfrist er 1. september.

NOMINASJONSSKJEMAET FINNER DU HER.


Spørsmål?
krik@krik.no